janis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: BoaCh, 25 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: digiturkte yokmu ya =) bende 33 rog charımla gelirim...tabi hacklendikten sora itemları gitti geride almadım ama olsn =) takılırım öle :p Kötü olmuş itemlarını kaybetmek :( Bloodfang mı yoksa Nightslayer mi vardı set olarak ? zuahahaha[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 keşke zamanım olsaydı gelebilseydim rorix devo ve nanette 3 lüsü dehşet saçtı:D ''Biraz ufak bir karakteri var gerçi arkadaşın ama olsun" lafı bitirdi beni[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben dehseti sacamadim televizyonda ya lowlvllarda tatmin oldum bide rorixle hunter kestik :D. rorix bombaydi hauha[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Herkese ilgisinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca sizlerin ilgisi sayesinde wow a özel bir bölüm ayırma şansı da doğacak gibi görülüyor. Evet bende çok güldüm gnome mage a :) zaten gnome ların komik olmayanı var mı ? :) Ayrıca wowturk.com a ve paticik.com kullanıcılarınıa da çabalarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Saygılarımla Koray Sonmezsoy Spesıyal Programı Teknoloji Televizyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Gangren, 29 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: "Kabalığa daldım, consecration açtım, öldüm" E-penis grew by 20%... pardon ama benim o lafımda yanlış olan ne varki asıl senin yaptıgın flameden dolayı E-penis grew by 20%... lafını kullanmak daha doğru olur...[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 guild olarak yerlere yattık[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: monas, 30 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Herkese ilgisinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca sizlerin ilgisi sayesinde wow a özel bir bölüm ayırma şansı da doğacak gibi görülüyor. Evet bende çok güldüm gnome mage a :) zaten gnome ların komik olmayanı var mı ? :) Ayrıca wowturk.com a ve paticik.com kullanıcılarınıa da çabalarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Saygılarımla Koray Sonmezsoy Spesıyal Programı Teknoloji Televizyonu wowa bir bolum ayrılcaksa bu bolum content gosterir sekilde olmalı. ne bileyim, sizler lvl60 birer karakter edineceksiniz, burdan bir AB takımı kurulacak, AVye gireceksiniz insanlarla, DM, UBRS Pve content gostereksiniz. bu daha ilgi cekici olur. Obur turlu UCnin onunde bulusalım dendiginde herkes lambur lumbur geliyor ekranda birsey belli olmuyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence bir guıldle anlasıp mesela mc de boss kesme anında cekım yapın,hatta ventrılo baglantısıda yapınki insanlar o bossun kesılmesı anındakı heyecanı hissetsinler. gecen gun bir arakadas postun bırınde ragnaros kesılırkenki ventrılo konusmalarını göstermıstı ve gercekten süperdi.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaşlar o gelen bendim . Mage değil warlok. Yaw bi poz verelim dedik Horde arkadaşlarımız gerçi allahı var yüksek levellı olanları değil ama düşük levellı arkadaşlar daldı. Yaw bi durun el sallayalım. Biraz poz verelim iki marifetimizi sunalım. Hayır O küçük levelli arkadaşlara dalsam bu sefer büyük levellı arkadaşlar ham yapacak. Nese. Teknoloji televizyonuna tesekkürler. İİydi bence. Ama İF önünde bekleyen grup cok darıldı size haberiniz olsun.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kator, 01 Aralık 2005 08:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar o gelen bendim . Mage değil warlok. Invadoria'dan Rorixdi, bahsi geçen "küçük bir charı" olan arkadaş. Frost nova ve cone of cold, arcane explosion sanırım mage büyüleri. Keza programı sunan arkadaş da ismini söyledi. Gönül isterdi ki daha organize bir olay yapılsın. İnşallah ilerde olur. Alliance ve Horde tarafındaki level 60 arkadaşlar toplanıp battlegroundlara girebilir, PvE runlar gösterilebilir. Ama bir TV programında bile bu kadarlık bir süre ayrılması keyif verici. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Çaktırmadan post kasmışım. :P [Bu mesaj DA2019 tarafından 01 Aralık 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: kator, 01 Aralık 2005 08:04 tarihinde demiş ki: Nese. Teknoloji televizyonuna tesekkürler. İİydi bence. Ama İF önünde bekleyen grup cok darıldı size haberiniz olsun.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Zg olmasaydı Tv sırasında bizim ne güzel raidcene gelicektik eheh Pvp Event :P LRBS UBRS felam yalan Mc trashbosslar da yalan bana göre tv için.Ragnaros Onixia Bwl her boss TV açısından hem grafik hemde content bakımından iyi olur.[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bencede ragnaros iyi olur milletin gözü gönlüde açılır, tabi bunu yapıcak insan gücünü bulmak lazım ilk olarak BL de.[signature][hline][b](EU) Magtheridon OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 biz variz :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 slotunu verirsin artık sen vericen de devo kabul edcekmi bakalım ehehhe.Pvp event da senin yerine level 30 bi druid i tercih ederim ama :D[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benim ? lol yavrum git shadow ol lamerligin tutmus :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 01 Aralık 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar