Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Basketball Tournament (herneyse iste)

madsoul

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar basketbol turnuvasi duzenliyoruz..
4'er kisilik takimlar halinde maclar oynanacak oynadigim maclar'da diger organizator arkadas hakemlik yapacak bizim oynamadigimiz maclarda hakem ben olacagim..Toplam 12 takım turnuvada yer alicak..Maclar Istanbul / Ozgurluk park'inda oynanacaktir.. Turnuvaya girmek icin ucret odemeniz gerekmiyor.. Sadece her takim ayni desende tisort veya forma iste herneyse onlarla maca cikacak ! Forma istegi size kalmis..Basvuru icin [email protected] mail'ini kullanabilirsiniz..Takim ismi serbesttir , kesinlikle karisilmayacaktir.. 1. ye odul yok :) ama eger lig ucretli olursa ve kisi basi 5 milyon olursa 1.ye para odulu verilebilir..Ama simdilik ucret fikri yok..Son basvuru tarihi agustos sonundadir..Mac saatleri oglen 4-5 'ten sonra olacaktir..Vakti kisitli olanlar saatlere dikkat ederlerse seviniriz.. Eglenceli bir turnuva olacak gibi.. Turnuvaya girmek icin birer paticik.com uyesi olmaniz gereklidir (bilginize) Basvurulari bekliyorum :)

Saygilar ![hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok hersey dusunuldu kavga cikaran takim dovulerek turnuvadan atilcak :P
Takimina guvenenler forumda degilde turnuvada konussunlar :) Ben genede son bir sey soylemek istiyorum , takımımda bi tane 2.2 (2 metre 2 cm) boyunda bi tanede 2.11 (2 metre 11 cm) boyunda iki tane pivot yer alacak :) Geri kalanlarda 1.98 boyunda iki genc :)
Bu son mesaj olsun forumda takimiyla konusma konusunda..
Gercekten takimina guvenen arkadaslar mail ile takımlarını fln fln yazsınlar da bi taslak yapalım ..[hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...