madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaslar basketbol turnuvasi duzenliyoruz.. 4'er kisilik takimlar halinde maclar oynanacak oynadigim maclar'da diger organizator arkadas hakemlik yapacak bizim oynamadigimiz maclarda hakem ben olacagim..Toplam 12 takım turnuvada yer alicak..Maclar Istanbul / Ozgurluk park'inda oynanacaktir.. Turnuvaya girmek icin ucret odemeniz gerekmiyor.. Sadece her takim ayni desende tisort veya forma iste herneyse onlarla maca cikacak ! Forma istegi size kalmis..Basvuru icin [email protected] mail'ini kullanabilirsiniz..Takim ismi serbesttir , kesinlikle karisilmayacaktir.. 1. ye odul yok :) ama eger lig ucretli olursa ve kisi basi 5 milyon olursa 1.ye para odulu verilebilir..Ama simdilik ucret fikri yok..Son basvuru tarihi agustos sonundadir..Mac saatleri oglen 4-5 'ten sonra olacaktir..Vakti kisitli olanlar saatlere dikkat ederlerse seviniriz.. Eglenceli bir turnuva olacak gibi.. Turnuvaya girmek icin birer paticik.com uyesi olmaniz gereklidir (bilginize) Basvurulari bekliyorum :) Saygilar ![hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hmmm gelebilirim aslinda takimimla ama bu sizin icin hic iyi olmaz, sonra pi$man olursunuz oha diyip :p[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 reek, oynasana bak sana göre turnuva çıktı hareketlerini sergileyebileceğin eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben basket'i profesyonel olarak yaptim sonra biraktim..Takimimda nike freestyle'da dereceye girenlerde var :) eglenceli olacaga benziyor..[hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Benim takımım şöyle senin takımın böyle diye sidik yarışına girmeyin. Ben bi takım getiririm ağzınız açık kalır. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 turnuva bence ne bilim gereksiz gibi, kendi çapımızda toplanıp eğlenmek daha güzel geliyo rekabet falan girince işin içine, işin moku çıkabiliyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yok yok hersey dusunuldu kavga cikaran takim dovulerek turnuvadan atilcak :P Takimina guvenenler forumda degilde turnuvada konussunlar :) Ben genede son bir sey soylemek istiyorum , takımımda bi tane 2.2 (2 metre 2 cm) boyunda bi tanede 2.11 (2 metre 11 cm) boyunda iki tane pivot yer alacak :) Geri kalanlarda 1.98 boyunda iki genc :) Bu son mesaj olsun forumda takimiyla konusma konusunda.. Gercekten takimina guvenen arkadaslar mail ile takımlarını fln fln yazsınlar da bi taslak yapalım ..[hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 katılım oldu mu bari kasmışın bu kadar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bakacaz.. daha bakmadım mail'e katilim olmamasi uzmez zaten katilcak olan kafadan bi 10 kisi ayarladim ben (: onlar disinda gelen biri olursa diye topic acmistim.. demekki bunlar basketten cakmio :P[hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Icq: 146399049 Istiaron: www.istiaron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar