Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Basketball Tournament (herneyse iste)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar basketbol turnuvasi duzenliyoruz..
4'er kisilik takimlar halinde maclar oynanacak oynadigim maclar'da diger organizator arkadas hakemlik yapacak bizim oynamadigimiz maclarda hakem ben olacagim..Toplam 12 takım turnuvada yer alicak..Maclar Istanbul / Ozgurluk park'inda oynanacaktir.. Turnuvaya girmek icin ucret odemeniz gerekmiyor.. Sadece her takim ayni desende tisort veya forma iste herneyse onlarla maca cikacak ! Forma istegi size kalmis..Basvuru icin [email protected] mail'ini kullanabilirsiniz..Takim ismi serbesttir , kesinlikle karisilmayacaktir.. 1. ye odul yok :) ama eger lig ucretli olursa ve kisi basi 5 milyon olursa 1.ye para odulu verilebilir..Ama simdilik ucret fikri yok..Son basvuru tarihi agustos sonundadir..Mac saatleri oglen 4-5 'ten sonra olacaktir..Vakti kisitli olanlar saatlere dikkat ederlerse seviniriz.. Eglenceli bir turnuva olacak gibi.. Turnuvaya girmek icin birer paticik.com uyesi olmaniz gereklidir (bilginize) Basvurulari bekliyorum :)

Saygilar ![hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....
Mesaj tarihi:
hmmm gelebilirim aslinda takimimla ama bu sizin icin hic iyi olmaz, sonra pi$man olursunuz oha diyip :p[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Mesaj tarihi:
Ben basket'i profesyonel olarak yaptim sonra biraktim..Takimimda nike freestyle'da dereceye girenlerde var :) eglenceli olacaga benziyor..[hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....
Mesaj tarihi:
Benim takımım şöyle senin takımın böyle diye sidik yarışına girmeyin.
Ben bi takım getiririm ağzınız açık kalır. :D[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
turnuva bence ne bilim gereksiz gibi, kendi çapımızda toplanıp eğlenmek daha güzel geliyo
rekabet falan girince işin içine, işin moku çıkabiliyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Yok yok hersey dusunuldu kavga cikaran takim dovulerek turnuvadan atilcak :P
Takimina guvenenler forumda degilde turnuvada konussunlar :) Ben genede son bir sey soylemek istiyorum , takımımda bi tane 2.2 (2 metre 2 cm) boyunda bi tanede 2.11 (2 metre 11 cm) boyunda iki tane pivot yer alacak :) Geri kalanlarda 1.98 boyunda iki genc :)
Bu son mesaj olsun forumda takimiyla konusma konusunda..
Gercekten takimina guvenen arkadaslar mail ile takımlarını fln fln yazsınlar da bi taslak yapalım ..[hline]Dunyayi Kurtaran Adam.....
  • Yeni Oluştur...