JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: YeDiKuLeLi, 29 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Ben kuralları okumadımda baska bi forumda gördüm ne kadar doğru bilmiyorum üye bile olsan gm in seni banyalamay üzerinden item silme vs gibi bişiler yazıyormuş 1 nci maddesi öleymiş....hakkı varmı yane isterseniz ing bilen biri baksın.. Bu konu hakkinda bir suru sey yazdim cizdim hala aciliyor. Siz hukuki hakkinizi ararken bir dayanaga bagli olarak aramalisiniz bu nedir biliyormusunuz? Sanmiyorum. CUnku buyuk ihtimal bu oyuna para harcarken ne satin aldiginizi bilmiyorsunuz. Once sozlesmeyi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 wayy forumu politikacılar basmış.... yaparız ,ederiz, asarız, keseriz,,, yaparsınız tabide önce biraz okursanız daha iyi olur. mesela oyunun son kullanıcı sözleşmesiyle başlıyabilirsiniz!? :)[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :) license agreement ? Okudum cidden oturdumn okudum ve bana kalirsa cok acik var 1-Illegaliteden banlama meselesine gelelim . Ticaret yasalarina gore anlasmaya aykiri hareket edenlere yapilacak yaptirim 48 saat onceden karsi tarafa bildirilmek zorunda 2- Karsilikli yapilan anlasmanin fesh edilecegi en az 12 is günü önceden bildirilmez zorunda. bilmem bu iki sey sana birsey ifade eder mi arkadasim. Politikacilik ile alakasi yok. Ben dava acacak adam da degilim. Sadece soran adama basit bir ipucu verdim.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gsdfgıuhdışfughndfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyun manyagı olarak gazetelere cıkmak istiosan dava acarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Gaiji, 30 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: oyun manyagı olarak gazetelere cıkmak istiosan dava acarsın Cılgın Turk hakkını aramak için mahkemelerde ayrıntılar az sonra reha muhtarın zamanında olsaydı kurtulamazdı cevirir cevirir gösterirdi tencit pilavı gibi.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lan ne kadar komik insanlar var turkiyede adam bu oyunu oynuyo sanra mahkemeye veriyo tam bir geyik olum sana bu oyunu sen oynuyorsan butun herşeyile kabul etmiş bulunmaktasın ornek olarak uyelik alırken adam sana 1 suru bişeyler soruyo serde hepsine evt diyon orayı okusan ne oldunu anlarsın hiç 1 hak tayin edemezsin[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sadece yol yordam öğrenmek için açılan bir konuya yok reha muhtarmış yok ünlü olmakmış diye gelen mesajlar var sayın kuzucuklar madem konu hakkında bilgin yok çeneni kapa otur yerine sana yorum yap diyen oldumu madem bilgin yok susmasını bil heh onuda yapamıyorsan ne sana yapabilecek bir şey var nede denecek birşey allah hem kuratırsın seni hemde affetsin allahın geyikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hakketten mıllet malmı nedır yafu afadersınız bole yazmıcaktımda ule sız cok aksıon fılmı ızlıyonuz kurtlar vadısı felan ha yok kurtlar aldı kactı ule sıze burdan laf etsem sadettın teksoy bu olaya parmagını sokarmı acep ulen yol yordam bılen yazsın dıyor mıllet okuz yafu lafım yok ne dıım valla ya burda o geyıgı yapanların yası 9 yada daha anasınıfı yada babaları reha muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: RuneLaFey, 30 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: :) license agreement ? Okudum cidden oturdumn okudum ve bana kalirsa cok acik var 1-Illegaliteden banlama meselesine gelelim . Ticaret yasalarina gore anlasmaya aykiri hareket edenlere yapilacak yaptirim 48 saat onceden karsi tarafa bildirilmek zorunda 2- Karsilikli yapilan anlasmanin fesh edilecegi en az 12 is günü önceden bildirilmez zorunda. bilmem bu iki sey sana birsey ifade eder mi arkadasim. Politikacilik ile alakasi yok. Ben dava acacak adam da degilim. Sadece soran adama basit bir ipucu verdim. fakat bizimle ke arasında ticari bi ilişki yok ki :( durumu bide öle değerlendirirmisin?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bana göre bazı yazılan şeyler çok saçma geliyo neden diye sorarsanız; 1,sanki türkiye'de tuttugunu koparan avukat yok! 2,sanal olsa bile telif hakkı kimdeyse ona dava açılır. 3,bizim ülkemizdeki avukatlarda güçlüdür. tşkLer.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: prob, 01 Aralık 2005 08:26 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 30 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: :) license agreement ? Okudum cidden oturdumn okudum ve bana kalirsa cok acik var 1-Illegaliteden banlama meselesine gelelim . Ticaret yasalarina gore anlasmaya aykiri hareket edenlere yapilacak yaptirim 48 saat onceden karsi tarafa bildirilmek zorunda 2- Karsilikli yapilan anlasmanin fesh edilecegi en az 12 is günü önceden bildirilmez zorunda. bilmem bu iki sey sana birsey ifade eder mi arkadasim. Politikacilik ile alakasi yok. Ben dava acacak adam da degilim. Sadece soran adama basit bir ipucu verdim. fakat bizimle ke arasında ticari bi ilişki yok ki :( durumu bide öle değerlendirirmisin? Onlar bir hizmet pazarliyorlar ve sende bunu paran ile aliyorsun. Bu tur durumlara ticaret mahkemesi bakar ...[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 demek istediğini anladım. ama bu oyun ücretsizdeilmi? pazarladıkları hizmet ne?[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: MiLiTaN_44, 01 Aralık 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bana göre bazı yazılan şeyler çok saçma geliyo neden diye sorarsanız; 1,sanki türkiye'de tuttugunu koparan avukat yok! 2,sanal olsa bile telif hakkı kimdeyse ona dava açılır. 3,bizim ülkemizdeki avukatlarda güçlüdür. tşkLer. firma amerikada olunca davasına amerikan mahkemesi bakar...Muz ithal etmek gibi birşey değil bu yerellik ile alakalı...türkler yapamaz sanki diye körlemesine atşayışlar yapmayınız...[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Usko said: mahkemeye gerek yok oyun zaten bitiyor yavaş yavaş. yavas yavas bitiyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çıldırmış olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 akikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dsjahjfkhsdakjfwuahdawdskajfdwjaıjdıajwdıjwıa not: başlığa verdiğim tepkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 olm cidden kapatın şu bölümü forumun kalitesi düşüyor zaaaaaaa sen burda tedaşı falan bile mahkemeye veremiyosun kaç mil ötedeki bir firmayı mı vereceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 BEYLER GERÇEK BU BENİM TEYZEM KO NUN AVUKATI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 prob said: :::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 CİNAYET İŞLEMEK İYİ BİŞEY DEĞİLDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 baramus kıralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Cons said: CİNAYET İŞLEMEK İYİ BİŞEY DEĞİLDİR. DANTEL İŞLEMEK İYİ BİRŞEY DEĞÜLDÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ne cevherler varmış bu bölümde be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar