Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş formalarını nihayet basına tanıtıyor...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam saat 20:00 da rahmi koç müzesinde formalar basına tanıtılacak muhtemelen spor haberlerinde veya lig tvde canlı olarak gösterir.Yaşasın büyük merak sona eriyor yeni sezon formaları geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!![hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 07 August 2003 00:03 tarihinde demiş ki:
fazla begenmedım bunu ama futbolcuların uzerınde gormek lazım tabı
[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

en güzeli o zaten..
dierleri bi boka benzemiyo acik acik.. alirsam maviyi alirim onunda bizimle ne ilgisi war anlayamadim arsenal gibin olmusuz.. biz diyoruz simsiyah forma bunlar yapio masmavi.. hey allam..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

yok azmo onun ortasi bariz mavi..
ama tam sampiyonlar ligi formasi olmus o ayri.. super bence alicam 12313 tane eheh.. bilmiyorum biz adamlara diyoruz simyiah forma yapin madrid gibi super olur diye ki mor beyaz renklere sahip olan madrid bile simsiyah forma giyerken bize simsiyah forma yapilmiyor. hey allahim ya...

o cubuklu forma nedir oyle ya? beyaz zaten ofsayt.. kirimizinin yakasida damla sekilli ahahah..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzone formasi rulaz tabiki.. Bu arada yaklasik 10 sene önce Gaziantepsporun italyadan spor magazasindan milan formalarini getirtip üstüne kendi reklamlarini ve armalarini "yapistirdigini" :) biliyormuydunuz? Daha sonrada bu formalar yüzünden federasyonla da sorunlar cikmis.Tabiki simdi hersey degisti.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

akan forma ve çubuklu forma süper bence ben çubukluyu alacaktım juvenin çubuklusuna hastaydım sağolsunlar çok benzertini yapmışlar bence harika

öle resme bakmala olmaz store a gidip bakın ben en kısa zamanda gidip 2sinden birini alacağım. çubuklu düşünüyordum ama herkes akan formaya tapıyormuş gidip yakından görünce onu alıyormuş

formalar mavi lacivert fln değil resimde öyle çıkıyor akan forma siyahtan beyaza gidiyor ve arsenalin formaya benziyor o da çok hoş

taklit olmuş ünlü kulüplerin süper formalarından ama olsun güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...