SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bu akşam saat 20:00 da rahmi koç müzesinde formalar basına tanıtılacak muhtemelen spor haberlerinde veya lig tvde canlı olarak gösterir.Yaşasın büyük merak sona eriyor yeni sezon formaları geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!![hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 heyo heyo :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aynıları ya bı farkı yok...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Buradan bakabilirsiniz bencede fazla fark yok ![hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 fazla begenmedım bunu ama futbolcuların uzerınde gormek lazım tabı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bunlarda dıgerlerı ya aynı sı gıbı zaten ama bakalım sahada konusur formalar :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: jacabo, 07 August 2003 00:03 tarihinde demiş ki: fazla begenmedım bunu ama futbolcuların uzerınde gormek lazım tabı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize en güzeli o zaten.. dierleri bi boka benzemiyo acik acik.. alirsam maviyi alirim onunda bizimle ne ilgisi war anlayamadim arsenal gibin olmusuz.. biz diyoruz simsiyah forma bunlar yapio masmavi.. hey allam..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abı ıste puma alırsa bole olur bagrı bırak dızanı duzgun yapsınlar uff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abi geçen seneki çubuklu (siyah beyaz çubukları var,yakası kırmızı)formalar gibisi yok..İyiki almışım,çok seviyorum.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kırmızı ve beyaz formanızın yakasındaki olay süper bence bide o ipli yüzüncü yıl formanız var, oda süper daha ne istersiniz ki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben galatasaray'ın formalarını beğendim, 2'sinden de alıcam açıkçası birde beşiktaş'ınki gibi ipli olanlardan yapsa yakası, süper olur[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 trabzon rule walla kappa yapmı$ roma ya benzemıs o ayrı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yok azmo onun ortasi bariz mavi.. ama tam sampiyonlar ligi formasi olmus o ayri.. super bence alicam 12313 tane eheh.. bilmiyorum biz adamlara diyoruz simyiah forma yapin madrid gibi super olur diye ki mor beyaz renklere sahip olan madrid bile simsiyah forma giyerken bize simsiyah forma yapilmiyor. hey allahim ya... o cubuklu forma nedir oyle ya? beyaz zaten ofsayt.. kirimizinin yakasida damla sekilli ahahah..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Trabzone formasi rulaz tabiki.. Bu arada yaklasik 10 sene önce Gaziantepsporun italyadan spor magazasindan milan formalarini getirtip üstüne kendi reklamlarini ve armalarini "yapistirdigini" :) biliyormuydunuz? Daha sonrada bu formalar yüzünden federasyonla da sorunlar cikmis.Tabiki simdi hersey degisti.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 çubuklu formanın dizaynının aynısı ya da çok benzeri bi juve formasında vardı galba. açık renge doğru giden forma fena diil ama en güzeli bizim formalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 akan forma ve çubuklu forma süper bence ben çubukluyu alacaktım juvenin çubuklusuna hastaydım sağolsunlar çok benzertini yapmışlar bence harika öle resme bakmala olmaz store a gidip bakın ben en kısa zamanda gidip 2sinden birini alacağım. çubuklu düşünüyordum ama herkes akan formaya tapıyormuş gidip yakından görünce onu alıyormuş formalar mavi lacivert fln değil resimde öyle çıkıyor akan forma siyahtan beyaza gidiyor ve arsenalin formaya benziyor o da çok hoş taklit olmuş ünlü kulüplerin süper formalarından ama olsun güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 her zamanki gibi fark yaratıyoruz :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 valla ben macta gordum cok guzel[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar