Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velvet Revolver

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Nereyi imzalıyoruz?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

imzalayalım evet, gelsinler, ben de istiyorum, öyle birform falan oluştursak ya, ya da mail ve atılacak adres falan verilir, topluca atılır

aynı anda online minimum 45 online ım var, en az15-20 tane attırırım herhalde ben de=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Slash tabii beklenir hersey adamdan...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Abi geçen yaz gelmediler de bari şimdi bi kampanya falan başlatatlım erkenden türkiye ye gelmesini en çok istediğim ve geldiğinde de koşa koşa gitceğim tek grup tabii sebebi duff ve slash olup gnr bağlantılı olsa da kral gruplar vr de hakkını yemiyelim ya bende superhuman come on come in set me free dirty little thing fall to pieces veslither var başka baba şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

Do it for the kids güzeldir,çoğunlukla konserlerinin başlangıç parçasıdır...Slash ve Duff her ne kadar anıt gibi dursalarda sahnede bizi mest etmek için,ex-STP Scott kesinlikle bir şov adamı durmuyor yerinde ya :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Türk organizatörlerinin kafalarına şeeedim...
tutmaz diye getirmiyolar getirmiyolar sonra aç kalıyoruz biz de... Halbuki Velvet Türkiye'ye gelse (ki yeni melek denilen gerizekalı mekana değil) insan akımı olur.
Bu bir kaç maile bakmaz. Velvetten önce Organizatörlere mail atmak lazım

AHMET SAAN! [signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Sosyal ağlarda paylaş

Velvet Revolver'i pek sevmem.
Ahmet San'i da sevmem 99'da mi 2000'de mi ne Sami Yen'in kapilarini gec acip Metallica konserinde polisin panzerle bizi puskurtup puskurmeyenleri de coplamasina sebep olmus bir arkadastir.
Adamlarin sadece ilk 2 albumunu severdim arkadas gaziyla gitmistim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...