Jarlax3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Merhaba ılk danısmak ıstedıgım elixir lerin nasıl kullanıldıgı ve neye yaradıgı ıkıncısı ise level 19 um hangı class ın nasıl ozellıklerı var ne yaparlar guide ve ilk acılan postta bu bılgılerı bulamadım yardımınız ıcın sımdıden tesekkur ederım[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Elixir itemleri Upgrade etmeye yarıyor.+1+2+3 gibi. Alchemy menusu var.Kısa yolunu bilmiyorum ama inventory menusunun o sol tarafındaki simgelerden birinin içinde mevcut alchemy menusu.Elixirleri orda kullanabilirsin.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 arkadaşlar şu karakter meselesine bir açıklık getireyim. lvl 20 olunca mecbur bir karakter secmek zorunda değilsiniz. hunter guildden trader guildden ve thief guildden birer kart alıyorsunuz. ne olmak istiyorsanız o kardı giyiyorsnuz. onu cıkarttıktan 10 dakka sonra başka bir kartı giyebiliyorsunuz. yani önce trader olup kervan goturuyor. 10 dakka sonra da thief olup kervan soyabiliyoırsunuz. budur :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
quatim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Buyse ozurdilerim ama o 3 cesit classi degistirerk bi yere varilmiyor :( Cünku trader classininda bi lvl var traderden sonra tief olursan penalty oluyor oyuzden tek class gitmeliyiz...
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benim şu anda trader lvlim 2 ancak thief de hunter da olabiliyorum.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+
quatim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evt olabiliyorsun ama panalty olusuyor:D
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: quatim, 29 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: evt olabiliyorsun ama panalty olusuyor:D ne gibi penalty? hiç geçmiyomu bu ilk seçtiğin mesleğe dönene kadar?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
quatim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Char.. bisiy olmuyor penaltydan sadece Classlarin lvl alma yüzdelerinde bi penalty
Jarlax3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya bide recall scrollu kullanamıyorum the requested order cannot be carried out hatası verıyor bunun nedenini bilen varmı?
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herhangi bir yere teleport olmak istediğinde eğer üzerinde yapılmamış bir uest duruyorsa geçişin engelleniyor. questi iptal edip tekrardan dene teleport olmayı.
Jarlax3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tmm halletım aktıf questi iptal etmek gerekıyormus eyw kardes [Bu mesaj Jarlax3 tarafından 30 Kasım 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
saldur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar class seçerken oluşan penalty nasıl oluyor. yani kalıcı bişey mi? yoksa hunter da thief e geçtiğinde thief için o an alıcağın xp mi düşecek. biraz daha detaylı bilgi verir misiniz. eğer böyle bir konuyla ilgili topic açıldıysa yönlendirir misiniz. benim hem trader da hem de hunter da xp im var ama daha thief olmadım. onu da olıcam :D ilginiz için teşekkür ederim[signature][hline]saldur / priest lvl 62 / ares
erusen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar birde ben thief oldum ama bildiğim kadarıyla thieflerde stealth özelliği var nasıl aktive oldunu biliyormusunuz ?
quatim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: erusen, 30 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: arkadaşlar birde ben thief oldum ama bildiğim kadarıyla thieflerde stealth özelliği var nasıl aktive oldunu biliyormusunuz ? stealth mi :D uhhh ben niye duymadim... :D
erusen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne bileyim ben adamlar yokken birden ortaya çıkıyorlar neyse skill sıfırlamak için bir quest istiyor galiba bunu nasıl yapabilirs
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Oghh.Baydı artık skill sıfırlama muhabbeti.Topu topu 5-6 topic var.Bi kurcala ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor skill 0 lama muhabbeti.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Öne çıkan mesajlar