zepan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu görüntüdeki ayarı hangi mod la yaparın çok sade ve temiz bir ekran bende bu şekilde yapmak istiorum yardımcı olrsanız sevinirm şimdiden sagolun[Bu mesaj zepan tarafından 30 Kasım 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 insomniax la olur heralde ama onun içinddeki bazı addonları disable ederek bu hale gelebilir.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Unit Frames olarak : Nurfed Unit Frames Barlar : Discord Action Bars Diğerleride combat stats, ct raid, gatherer filan.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hazır insomniax dan konu acılmışken bişey sorim.gelçi daha önce baslık acmıştım ama yapamamıstım.ben insomniax beta 2 yi yüklüyorum.sürekle hata ekranı cıkıyo oyunda.yok equip compare hatası yok o hata kıl tüy...hangisini hata weriyosa onu kapatmak zorunda kalıyom.ee ne kaldı geriye?hersey disable oluyo.bi süre sonra disable yapa yapa bu error ekranı gidiomu?kullanan arkadaslar cwp yazarsa sewinirim![signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 son versiyonla uyumlu olmayan bazı addonlar içeriyordur ondan oyle hatalar verıyodur.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yani error weren addonları disable yaparsam düzelir bi süre sonra.çünkü olmassa insomniax ı siliyorum we oyuna giremiyom.acaip acaip sekiller cıkıyo.bu yüzden oyunu tekrar yüklemem gerekiyo.yüklemek önemli deil patch ler cok uzun sürüyo.o yüzden iyice ögrenmeden yüklemiycem..[signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyunu tekrar silip yuluycegıne interface ile wts wdb dosyalarını silip tekrar oyunu aç sıfır ayarlara donersın[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya ben ordan bişeyler siliyorum zaten ama hangisi hatırlamıyom şimdi.interface de addon dosyasını siliyom galiba.uzun lafın kısası ben bu beta 2 yi yükleyip hata weren addonları disable etsem bi sorun olmaz dimi?[signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 up[signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bana kalırsa mümkün mertebe kendin oluştur addonlarını. www.curse-gaming.com ve ui.worldofwar.net'i araştırıp sana yarayan addonları yükle. paketler gerekli veya gereksiz bir sürü şey getiriyorlar. Bir kısmını sen kullanmayacakken kullanman gereken addonlar içermiyorlar filan.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne yükliyceğimi bilmiyorum ama.yani isimlerini teker teker bilmiyorum.ardıım cogu şey insomniax da war.neyse napalım addonsuz oynıycaz artık :([signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE [Bu mesaj priest_mert tarafından 30 Kasım 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yardımcı olan herkeze teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar