Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon ayarı yardım

zepan

Öne çıkan mesajlar

hazır insomniax dan konu acılmışken bişey sorim.gelçi daha önce baslık acmıştım ama yapamamıstım.ben insomniax beta 2 yi yüklüyorum.sürekle hata ekranı cıkıyo oyunda.yok equip compare hatası yok o hata kıl tüy...hangisini hata weriyosa onu kapatmak zorunda kalıyom.ee ne kaldı geriye?hersey disable oluyo.bi süre sonra disable yapa yapa bu error ekranı gidiomu?kullanan arkadaslar cwp yazarsa sewinirim![signature][hline]LVL 60 UD PRİEST
DAGGERSPİNE
Sosyal ağlarda paylaş

yani error weren addonları disable yaparsam düzelir bi süre sonra.çünkü olmassa insomniax ı siliyorum we oyuna giremiyom.acaip acaip sekiller cıkıyo.bu yüzden oyunu tekrar yüklemem gerekiyo.yüklemek önemli deil patch ler cok uzun sürüyo.o yüzden iyice ögrenmeden yüklemiycem..[signature][hline]LVL 60 UD PRİEST
DAGGERSPİNE
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa mümkün mertebe kendin oluştur addonlarını. www.curse-gaming.com ve ui.worldofwar.net'i araştırıp sana yarayan addonları yükle. paketler gerekli veya gereksiz bir sürü şey getiriyorlar. Bir kısmını sen kullanmayacakken kullanman gereken addonlar içermiyorlar filan.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...