fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kızın amcası baya aşmış bi şirketin sahibi, babası müsteşar yrd. annesi bakanlıkta müdür yrd. bende memur çocuğuyum nolcak?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nolcağını sen blirsin abi.. senle kızın arasında bişe.. kız beni oraya götür buraya götür,şunu al bunu al demiyorsa herhangi bi sorun olmaz..senin memur cocuu oldugunu biliyosa oyle kabul edecektir seni zaten..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 "Uzun süre çıkacaksınız, sonra kızın babası gerçekleri öğrenecek ve seni dövdürtecek.Sen o şekilde eve dönünce baban o kızla görüşmeni yasaklayacak.Kızın babası da öyle yapacak.Ama siz gizli gizli buluşmaya devam edeceksiniz.Kaçamaklar yapacaksınız." İşin "Nejla-Ferit" espri kısmını geçersem =) Maddiyat deil de yaşam tarzı ve bakışınız farklıysa uyumsuzluk olur.Kız da "maddiyat sorun olmaz" diye düşünüosa ne güzel, mutluluklar dileriz.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ediz hun-türkan soray filmini izle :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tokatla kızı[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kiz grand cherokeelerle dolasirken sen iett ile takilmiyosan sorun cikmaz.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olum bal gibi de olur.sen bi de benim durumumu görsen ohaaaaaaa dersin hatta yeni şaşırma ünlemleri üretirsin.Burada yazamıyorum ama keşke seninki gbi olsa benimki.her şey daha güsel olurdu.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bir ilişkide insanın mutlaka hataları olur ama ilişkiyi yaşayan insanlar arasında bu derecede yaşam standartı farkları olduğunda (özellikle yüksek yaşam standartına kız sahipse) senin o hataların birikir birikir birgün hiç hayal edemeceğin şekilde karşındaki kişi tarafından suratına vurulur. Ve bu hüsranla insan kendini zor toparlar o olaydan sonra. Yani diyosanki ben şansımı denicem ne olursa olsun ne gibi bir olumsuzluk olursa olsun hayata küsmicem yoluma devam edicem diyorsan takıl kızla. Ama tabi insanların kişilikleri genelde çok sonraları ortaya çıkar. (Örn : İnsanlar bazen birbirlerini evlendikten sonra daha iyi tanır) Bu nedenle kızın seni bazı yerlerde hor görmesini yada ne biliyim en lüks yerlere gitmeyi istediğin onun isteklerine cevap verebileceksen birlikte ol. Yok eğer ciddi anlamda gururlu bir erkeğim diyorsan sevdiğim kadını mutlu etmek istiyorum diyorsan o tarzdaki kızları mutlu etmek biraz zordur. He tamam başlarda mutlu olur ama sonradan işin yüzü değişir. Uzun lafın kısası riskli bir ilişki gururunu ayaklar altına almaya yada olacak olumsuz şeylere göğüs germeye razıysan kabul et. İlişki kötü şekilde bitince hayata küseceksen hiç başlama.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Dela, 27 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: kiz grand cherokeelerle dolasirken sen iett ile takilmiyosan sorun cikmaz. ehehe süper özetlemiş.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Erkek zengin kız fakir olursa sorun olacağını sanmıyorum hatta bi aralar bi hayalim vardı çingeneye aşık olmakla ilgili :) ama olsun işte bence maddiyat geçicidir düşünenlerede acırım aşk bmw ile olmuyo işte bunu anlayamıyolar[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya ne olcak :) kızı kafala,sende hayatını yaşa eheheh.. şaka bi yanada eğer kız hakkaten aklı başında bişeyse, ztn seninle sen olduğun için birlikte olur ..eger parana fln bakıyosa ztn o kızdan hayır gelmez , olsa bile boyle tiplere harcamicaksın paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi maddiyat sosyal konumu ve hayata bakış açısını da belirler sığ düşünmeyelim bence uyuşamayabilirsiniz[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sonunda ikiniz de öleceksiniz, aileler yaptığı hatayı farkedecek...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 pardon ama kimse olayı başından beri bilmediği için çok değişik yorumlar gelimiş. Benim hatam özür dilerim yorumların hiçibirisi bana uymuyo şu an başından anlatmak da çok zor... neyse yani kısaca..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 illaki bi yerde patlak verir.vermezsede helal olsun tabi ama hayat bilgisinde o kolejl kızın arkadaşlarıyla yaptıgı doum gunu mesela.cocuk gidio pilav üstü kuru fln dio :).gerçi ama abartı ama.illa bişiler patlak verir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bi yere kadar be abi oda illaki patlayacaktır bi yerde.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Siz anlaştıktan sonra kızın servetiymiş senin servetinmiş önemli olmaz önemli olan sizin sevginizdir oda en büyük servetiniz olmalı çünkü dünyadaki herşeyden daha kutsal ve degerli birşeydir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sevgi serveti okke de. siyasi bölücülükler parçalıyor insanı.sağ sol olayları...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol [Bu mesaj tipitip tarafından 27 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 alevi sünni flan[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Sabrina, 27 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Maddiyat deil de yaşam tarzı ve bakışınız farklıysa uyumsuzluk olur.Kız da "maddiyat sorun olmaz" diye düşünüosa ne güzel, mutluluklar dileriz. katılıyorum bu kısmına doğrusu da budur![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hangi yüzyıldayız ya ne gerek var alevi sünni gibi saçma ayrımlar yapmaya herkez birbirine saygı duyar sevince ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya herkes hayatı toz pembe görüyor.tamam diyelim ki 1-1inizi çok seviyorsunuz ama herşey de aşk ile olup-bitmiyor ki.Hayallerinizin pembesi gidipte tozu kalınca ne olacak?bence düşünün yani[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fede ilişkini, hayatını fazla public hale getiriosun kanımca.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: oper, 27 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki: nolcağını sen blirsin abi.. senle kızın arasında bişe.. kız beni oraya götür buraya götür,şunu al bunu al demiyorsa herhangi bi sorun olmaz..senin memur cocuu oldugunu biliyosa oyle kabul edecektir seni zaten.. iyi yorum.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Greeny, 27 Kasım 2005 15:08 tarihinde demiş ki: fede ilişkini, hayatını fazla public hale getiriosun kanımca. +1[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar