Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fabrikatörün Kızı ve fakir genç

fede

Öne çıkan mesajlar

Kızın amcası baya aşmış bi şirketin sahibi, babası müsteşar yrd. annesi bakanlıkta müdür yrd. bende memur çocuğuyum

nolcak?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

nolcağını sen blirsin abi.. senle kızın arasında bişe.. kız beni oraya götür buraya götür,şunu al bunu al demiyorsa herhangi bi sorun olmaz..senin memur cocuu oldugunu biliyosa oyle kabul edecektir seni zaten..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

"Uzun süre çıkacaksınız, sonra kızın babası gerçekleri öğrenecek ve seni dövdürtecek.Sen o şekilde eve dönünce baban o kızla görüşmeni yasaklayacak.Kızın babası da öyle yapacak.Ama siz gizli gizli buluşmaya devam edeceksiniz.Kaçamaklar yapacaksınız."

İşin "Nejla-Ferit" espri kısmını geçersem =) Maddiyat deil de yaşam tarzı ve bakışınız farklıysa uyumsuzluk olur.Kız da "maddiyat sorun olmaz" diye düşünüosa ne güzel, mutluluklar dileriz.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Sosyal ağlarda paylaş

olum bal gibi de olur.sen bi de benim durumumu görsen ohaaaaaaa dersin hatta yeni şaşırma ünlemleri üretirsin.Burada yazamıyorum ama keşke seninki gbi olsa benimki.her şey daha güsel olurdu.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ilişkide insanın mutlaka hataları olur ama ilişkiyi yaşayan insanlar arasında bu derecede yaşam standartı farkları olduğunda (özellikle yüksek yaşam standartına kız sahipse) senin o hataların birikir birikir birgün hiç hayal edemeceğin şekilde karşındaki kişi tarafından suratına vurulur. Ve bu hüsranla insan kendini zor toparlar o olaydan sonra.

Yani diyosanki ben şansımı denicem ne olursa olsun ne gibi bir olumsuzluk olursa olsun hayata küsmicem yoluma devam edicem diyorsan takıl kızla. Ama tabi insanların kişilikleri genelde çok sonraları ortaya çıkar. (Örn : İnsanlar bazen birbirlerini evlendikten sonra daha iyi tanır) Bu nedenle kızın seni bazı yerlerde hor görmesini yada ne biliyim en lüks yerlere gitmeyi istediğin onun isteklerine cevap verebileceksen birlikte ol. Yok eğer ciddi anlamda gururlu bir erkeğim diyorsan sevdiğim kadını mutlu etmek istiyorum diyorsan o tarzdaki kızları mutlu etmek biraz zordur. He tamam başlarda mutlu olur ama sonradan işin yüzü değişir.

Uzun lafın kısası riskli bir ilişki gururunu ayaklar altına almaya yada olacak olumsuz şeylere göğüs germeye razıysan kabul et. İlişki kötü şekilde bitince hayata küseceksen hiç başlama.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ama kimse olayı başından beri bilmediği için çok değişik yorumlar gelimiş. Benim hatam özür dilerim yorumların hiçibirisi bana uymuyo şu an başından anlatmak da çok zor... neyse yani kısaca..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

illaki bi yerde patlak verir.vermezsede helal olsun tabi ama

hayat bilgisinde o kolejl kızın arkadaşlarıyla yaptıgı doum gunu mesela.cocuk gidio pilav üstü kuru fln dio :).gerçi ama abartı ama.illa bişiler patlak verir[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

bi yere kadar be abi oda illaki patlayacaktır bi yerde.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz anlaştıktan sonra kızın servetiymiş senin servetinmiş önemli olmaz önemli olan sizin sevginizdir oda en büyük servetiniz olmalı çünkü dünyadaki herşeyden daha kutsal ve degerli birşeydir.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sevgi serveti okke de.
siyasi bölücülükler parçalıyor insanı.sağ sol olayları...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol

[Bu mesaj tipitip tarafından 27 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 27 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Maddiyat deil de yaşam tarzı ve bakışınız farklıysa uyumsuzluk olur.Kız da "maddiyat sorun olmaz" diye düşünüosa ne güzel, mutluluklar dileriz.

katılıyorum bu kısmına doğrusu da budur![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 27 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
nolcağını sen blirsin abi.. senle kızın arasında bişe.. kız beni oraya götür buraya götür,şunu al bunu al demiyorsa herhangi bi sorun olmaz..senin memur cocuu oldugunu biliyosa oyle kabul edecektir seni zaten..

iyi yorum.[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...