Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azrail kulağımda şarkı söledi...


l_Sarsie_l

Öne çıkan mesajlar

30 dk bekledim bir otobise bindim işte..benle beraber ayakta bi cocuk daha vardı baskada kimse yoktu ama,koltukların hepsi dolu haliyle..

otobus bi fren yaptı biz eylemsizlikle one gittik hafifce ama sonra baktım ki bu fren kesilmio ve biz eylemsizlikle ileri dogru gitmeye devam edioruz ve en sonunda kolum bu guce dayanamadı ve tutundugum demiri bırakıp ondeki koltuga dogru ilerlemeye(ucuyorum yalnız) basladım,bu sırada arkadaki koltukta oturan teyze de benim uctugum koltugun yanındaki koltuga ucuyo,goruyorum..
ayaktaki cocugun dizlerini tutamadan o da one fırladı bu sırada da oturan yolcular beni tutmaya calıstılar onların elleini de goruyorum boyle her biri gozumun onunden kayıyor ama nafile dizlerim ustunde biraz ucarak biraz surunerek teyzenin yanındaki koltuga carptım ve durdum..bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu...
en sonunda otobus durdu bizde zarlo zorla kalktık kimseye ciiddi bişi olmadı allahtan ama gercekten camdam fırlayıp ölecekmişim gibi geldi o an ve bu olay en fazla 6sn surdu...cok korktum eve gelene kadar titredim.. vee burdan cıkardıgım ders hayat aslında cook degerli!![signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MUAHAHHAHAIHTAIHEAHAHAHAH HAHAHAH AHAHAHAH
karnıma agrı girdi . sarsie strikes back with a proper turkish omfg

yalnız bu sefer türkçe anlaşılıyo ama konuyla alakası anlaşılmıyo
ahahahahaha

imza rullz[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tosun_pasa, 13 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
azrail degil sebastian bach kendisi.

mhmm sahnede seyircilere firlattigi bira sisesi ile . Cok güzel bir kizin suratini dagittigi icin 6 ay iceride yatan 1m $ tazminat odeyen . Vukuat adami . Yakisikli herif eyvallah lakin cok glam.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayy koptumm ahahah biri bi çimdik atsın ölecemm!!!

Olay tehlikelide olsa öyle güzel anlatmışsın ki ben sabaha kadar gülerim artık!

Sarsie is back ;)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MUASTUIAHPAHO MUASHHAHAHAHAHHA keyboarda yetişmiyo elim gülüşümü tasvir ederken MUSATHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


ulan bende diyorum türkçede bi düzelme var ama konuyla alakası yok mauahtıahhahahahaha[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yani bizim değerimiz yokmu.Biz burda eşşek başımıyız.Size ciddi ciddi bişi anlatıyorum o an siz olsaydınız ben sizlen gülmelik bişi hoşuma gitti ve istüne bu gülme işaretini yazayım( :D:D ) bu işaret hoşunuza gidermi kendinizi hiç hissettirir ve şu an o duyguyu yaşattınız hiçim artık ne paticikte yerim var nede knightonlinede hiçç im artık.Soru sorarım dalga geçersiniz,bi olayanlatırım trajedik dalga geçersiniz,öllümle burun burna gelirim dalga geçersiniz beni bi hiç yerine koydunuzya helal olsun ne yazssam hiç yerine koyuyorsunuz.başka kişiler yazınca hiçç olmuyor ama!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...