l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 30 dk bekledim bir otobise bindim işte..benle beraber ayakta bi cocuk daha vardı baskada kimse yoktu ama,koltukların hepsi dolu haliyle.. otobus bi fren yaptı biz eylemsizlikle one gittik hafifce ama sonra baktım ki bu fren kesilmio ve biz eylemsizlikle ileri dogru gitmeye devam edioruz ve en sonunda kolum bu guce dayanamadı ve tutundugum demiri bırakıp ondeki koltuga dogru ilerlemeye(ucuyorum yalnız) basladım,bu sırada arkadaki koltukta oturan teyze de benim uctugum koltugun yanındaki koltuga ucuyo,goruyorum.. ayaktaki cocugun dizlerini tutamadan o da one fırladı bu sırada da oturan yolcular beni tutmaya calıstılar onların elleini de goruyorum boyle her biri gozumun onunden kayıyor ama nafile dizlerim ustunde biraz ucarak biraz surunerek teyzenin yanındaki koltuga carptım ve durdum..bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu... en sonunda otobus durdu bizde zarlo zorla kalktık kimseye ciiddi bişi olmadı allahtan ama gercekten camdam fırlayıp ölecekmişim gibi geldi o an ve bu olay en fazla 6sn surdu...cok korktum eve gelene kadar titredim.. vee burdan cıkardıgım ders hayat aslında cook degerli!![signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu.
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hll...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aferin.. Sarsie came back... :D[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...40k [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 13 Kasım 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu gerçek mi?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 burdan görüyoruz ki knight bölümü aslında başlı başına forum olmuş[signature][hline]darkening
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu cocugun hayal gücüne hastayım sarsie klasigi[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cok super :) bende zanetım teyzenın kuccagına duşeceksın :P
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 azrail degil sebastian bach kendisi.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Garth Brooks - If Tomorrow Never Comes bu sarkiyi cok severim. Sözleri mükemmeldir. Hadi agir abi triplerini bir kenara birakip okumak lazim.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sizde ama ha ölümden dondum diyorum hayel görüyosun diyorsunuz ohoooo siz benim herşeyimin başlı başına hayel olarak görüyorsanız ben burda bi hiç kavramına gelirim.
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 MUAHAHHAHAIHTAIHEAHAHAHAH HAHAHAH AHAHAHAH karnıma agrı girdi . sarsie strikes back with a proper turkish omfg yalnız bu sefer türkçe anlaşılıyo ama konuyla alakası anlaşılmıyo ahahahahaha imza rullz[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: tosun_pasa, 13 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki: azrail degil sebastian bach kendisi. mhmm sahnede seyircilere firlattigi bira sisesi ile . Cok güzel bir kizin suratini dagittigi icin 6 ay iceride yatan 1m $ tazminat odeyen . Vukuat adami . Yakisikli herif eyvallah lakin cok glam.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 heseyi yazmısınız bana bişi kalmamış....lol...
C4__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sarsie yi katmayın adam bırakacak bizle konuşmayı olmuyo ama
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ayy koptumm ahahah biri bi çimdik atsın ölecemm!!! Olay tehlikelide olsa öyle güzel anlatmışsın ki ben sabaha kadar gülerim artık! Sarsie is back ;)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Azrail kulağımda şarkı söyledi... valla! [signature][hline]
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DeBuffAndHeal, 13 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: bu gerçek mi? bu sarsie[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 MUASTUIAHPAHO MUASHHAHAHAHAHHA keyboarda yetişmiyo elim gülüşümü tasvir ederken MUSATHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ulan bende diyorum türkçede bi düzelme var ama konuyla alakası yok mauahtıahhahahahaha[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 vay hain Sarsie :( aldattin bizi hain kisi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha kopya çekersin de bu kadar olur yane :P[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ahahahahahahahahahhhaahahahah yazıcak baahahahahaha bişe bulamaıyorum.ahahahahahahah[signature][hline]**** **
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ne yani bizim değerimiz yokmu.Biz burda eşşek başımıyız.Size ciddi ciddi bişi anlatıyorum o an siz olsaydınız ben sizlen gülmelik bişi hoşuma gitti ve istüne bu gülme işaretini yazayım( :D:D ) bu işaret hoşunuza gidermi kendinizi hiç hissettirir ve şu an o duyguyu yaşattınız hiçim artık ne paticikte yerim var nede knightonlinede hiçç im artık.Soru sorarım dalga geçersiniz,bi olayanlatırım trajedik dalga geçersiniz,öllümle burun burna gelirim dalga geçersiniz beni bi hiç yerine koydunuzya helal olsun ne yazssam hiç yerine koyuyorsunuz.başka kişiler yazınca hiçç olmuyor ama!!!!
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İyi de kişisel' den alıntı yapıp buraya kopyalaman tuhahahahahahasdafnskdlfnaahahahahahaha alahım duramıyorum. :D[signature][hline]**** **
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Demogoji Ustasi Sarsie :( :( :([signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Öne çıkan mesajlar