Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yarın tatile gitcem şu an 17 yim zatne başyalı fazla olmadı bide giremedigim zamanlar oldu.geldigim zamanda muhtemelen şubata kadar oynamıcam.gitmedne once nereye kadar gidebilirsem kardir hesabı biri yardım edermi acaba ? :) cok mutlu olurum walla[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 u$enmeyip kassaydin :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hasta falan oldum giremedim :) napim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Benim düşüncem ilk karakter asla pl karakter olmamalıdır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya yok 20 olmam gerek cunku newbielik şeysiyle skiller biraz dandik respect etmem lazım :) ondan kesemiom mob falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben Flayze aksam girer pl lerim seni lag yoksa.Oyunda gorursen mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ahah saol walla flayze[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Virus, 11 August 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Benim düşüncem ilk karakter asla pl karakter olmamalıdır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry hakkaten öyle zevki çıkmas başka türlü hangi lvl olursa olsun (benimde ilk char rangerdı, kötü spec yüzünden 12 de yenisini yaratmıştım :D)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 lvl 20 ye kadar task yapabilirsin kill tasklar 0.5 bu verıo moblarda okadarzor diil sadece add cekmemeye dıkkat et[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Zevkden cok oyunu ogrenme acisindan, 50 olup da benim 20lerde bildigim seyleri bilmeyen adamlar var tonla mesela su aralar, pl/petpull rezilligi yayildigindan beri.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ki solo ile bile kolay lvl alınabilen zamanların bunlar çabuk pes ediyorsunuz bence[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tamam be pl lerım ben senı artık kaya donuş yapıorum kapamıştım accu dondum tatılden butun hunlara slm[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 welcome back[hline]Qal 50 Armsman 7L1 Qalice 37 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Doctorqal 11 Cleric 1L1 KAY (lvl 2'de göbek kordonu sallanırken realm point sahibi olan ilk eleman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar