jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 youn yağış olursa beraberlik. yoksa anelka ne derse o olur.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 fener gelecek diyorsanız her muhabbette 6 yapmazsınız. sonra 5-1lik maçtaki gibi rezil olmazsınız. tamam galatasarayın geçmişi kuvvetlidir ama ben şu anki ve yakın gelecekteki durumdan hiçbir galatasaraylının memnun olduğunu göremiyorum ki sadece 3 yıl şampiyon olamadık. ve bunların 2sinde başa baş yarıştık. galatasarayın da fenerin de bunlardan daha kötü yılları olmuştur. ama her inişin bir çıkışı olduğu gibi her çıkışın da bir inişi olacaktır. pazar akşamı herkes görecek bakalım fenerliler daum gitsin diye ayağa kalkacaklarmı kalkmayacaklarmı? tüm büyüme çağı boyunca 10 tane gs şampiyonluğu gören bir fb'li neslin galatasarayın nispeten güçsüz olduğu bu yıllarda kendi takımlarına güvenmesi doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 size göre fener 5-1 lik maçta rezil oldu ama gs 6-0 lık maçta rezil olmadı :D[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: dooman, 22 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: fener gelecek diyorsanız her muhabbette 6 yapmazsınız. sonra 5-1lik maçtaki gibi rezil olmazsınız. tamam galatasarayın geçmişi kuvvetlidir ama ben şu anki ve yakın gelecekteki durumdan hiçbir galatasaraylının memnun olduğunu göremiyorum ki sadece 3 yıl şampiyon olamadık. ve bunların 2sinde başa baş yarıştık. galatasarayın da fenerin de bunlardan daha kötü yılları olmuştur. ama her inişin bir çıkışı olduğu gibi her çıkışın da bir inişi olacaktır. pazar akşamı herkes görecek bakalım fenerliler daum gitsin diye ayağa kalkacaklarmı kalkmayacaklarmı? tüm büyüme çağı boyunca 10 tane gs şampiyonluğu gören bir fb'li neslin galatasarayın nispeten güçsüz olduğu bu yıllarda kendi takımlarına güvenmesi doğal. basit bi çöküş olmadığını dışarıdan bakan görebiliyor. içeride duranlar ise yöneticilerin "temizligçi politikası"na alkış tutarak yanlış yolda ilerlemeye devam ediyor. Ergun Gürsoy da günah keçisi olsun sonra gerçeği söylediği için. gerçekle yüzleşmeden işleri yola koyamazsınız. yakın tarihte de canaydın "nedvedle anlaştım beni seçin" deyince de iş işten geçmiş olacak.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 iyi olan kazansın.. ay lav yu galatasaray..[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: toggie, 22 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ya şu karşılaştırmayı yapmayın artık yeter. al o zaman. uefa>süper kupa>şampiyonluk gelecek>geçmiş heuhue güzel :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Dünyanın en önemli derbisi olarak geçen ay Reuters'dan geçti ama bizim harikalar yaratan basınımız gene yer bulamadı herhalde bunu yazacak.Arkanıza yaslanın yada evi birbirne katın,karşı takımı tutan arkadaşlarınızı kızdırın yada zorlamayın ama Dünyanın en büyük derbisi geliyor.Taraf olmayı 1.planda düşnürsek futbol adına zevk dolu olmasını 2. planda düşünmeliyiz.Umarım zevkli bir maç olur.Dünya derbi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gelecek>geçmiş müş mış miş... Ben bi gelecekte göremedim ama neysee.. Aziz[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... [Bu mesaj Mavi tarafından 23 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: PaLeRmO, 23 Kasım 2005 08:30 tarihinde demiş ki: gelecek>geçmiş müş mış miş... Ben bi gelecekte göremedim ama neysee.. Aziz(e) yasak o son kelime.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hat karıştı sanırım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 karışır tabi. adam gibi yorum yapmayı öğrenemedi insanlar.hala argo tabirlerle birşeyler anlatmak istiyorlar.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla ben argo falan kullanmadım. resmi görünce ben de ekleyiverdim bi tane. silinmiş zaten önemi yok.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kullandığınız kelimelere dikkat edin be kardeşim, nereye ne yazıcağınızı bilmiyorsunuz. Fistan 3-4 mesaj üstte birşeyler söyledi, bi oku istersen ne demiş. Okumuyor musunuz veya okuyupta anlamıyor musunuz?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1. Örgü muhabbeti tabii ki değil, ama kahvede de değilsin. 2. Güle güle bi daha bekleriz. 3. Başta yazıcaktın bunları. Edit: İşine gelmeyince editle, neyse sen böyle devam nasılsa uçarsın zamanı gelince.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Kasım 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Önce kuralları okumaya gayret gösterseydin anlardın neden silindiğini.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 anelka manşet atıp olayın cıvıgını cıkarsın istiyoruz[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 100. yıl forması alana bilet bedavaymışş bu güzel.... MAçıda galatasaray banko alırrr :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Biz 4 kişi gidiyoruz Sakarya üniversitesi ile birlikte. Eski açık biletleri sadece forma alanlara verildi.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gs alır kanımca.Ama fenerınde gsye karsı hep bır ustunlugu oluyor.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alex iyileşmezse 4-6 iyileşirse 2-3 atarız.[GS][signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj Voys tarafından 23 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 milan maçının sonucu fazla etki etmez en fazla milan fb yi yendiği takdirde fb gs yi yenmek isteyecektir ama gs haftalardır bu maçı bekliyor ayrıca fb yorgun olacak derbiler belli olmaz ama gs alır bu maçı,ümit karan da maçın adamı olur...[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 23 Kasım 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben de bu maçta Ümit'ten gol bekliyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gönül isterki 5-6 tane atalım... ama zor maç olacak tabiki skor tahminide yapmamak lazım derbi maçlar belli olmaz 1-0 da bitebilir 5-1 de...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Voys, 23 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: alex iyileşmezse 4-6 iyileşirse 2-3 atarız.[GS] kalede Alex oynarsa diyosun yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar