Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe

dooman

Öne çıkan mesajlar

gilean çok konusma fln nedir arkadaşım.tamam sinirlisin hırslısın anladımda baskasına mudahale etme bari[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

tek kelimeyle eserek yendik ya.. o kdr hakkımız yenilmesine ragmen genede aldık maçı.. işte fenerin buyuklugu..
aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

MAFYAYLA KAZANDIK !!11!!111!!![signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 27 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
tek kelimeyle eserek yendik ya.. o kdr hakkımız yenilmesine ragmen genede aldık maçı.. işte fenerin buyuklugu..
aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım..

polemik yaratma lolipop lütfen :yapma:

ben gs liyim ama yukardaki mesajıma bak

sen mesajında tartışma yapılmasın diyosun ama tam tartışmalık post atıyosun...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 27 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım..

abi ağlamak istiyorum ya manyakmısın sen?ezerek mi yendiniz?
allahım ne insanlar var ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 27 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
said:
-Nae, 27 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
izlemedim macı ama sadece anelka 3 tane karsı karsıya kacırmıs nasıl macın hakkı beraberlık oluo?

izlemedim diyip nası bööle bi yorumda bulunuosun sussana bi ya fanatik olma iki dakka aldınız maçı işte çok konuşma

kimin fanatik oldugu kimin dengesizce konustugu ortada yorum yapmama gerek yok sanırım..[signature][hline]

[Bu mesaj -Nae tarafından 27 Kasım 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
brc_gondor, 22 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
konuşmaya bile değmez feneri her türlü yences..

said:
Voys, 23 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
alex iyileşmezse 4-6
iyileşirse 2-3

atarız.[GS]

said:
Lucky, 24 Kasım 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
bence fener samiyenden çıkamazzzzz :) ....

said:
pepecura, 24 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
ben diyorum inanmıyorsunuz dün akşam 4 oldu pazar akşamı 5 olacak:)

said:
Mumu, 26 Kasım 2005 06:00 tarihinde demiş ki:
banko 1

gs rahat kazanir.. belki belki berabere biter.. fenerin gram sansi yok.

said:
Dent_Doctor, 27 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
gs 5 fb 0 :D

said:
bLackcha0s, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Galatasaray tabiki fenerbahçeyi yenicek.
Ümit Karan da bi 4 çeker.Defans zaten hallaç pamuğu servet gsın önemli silahı olur bu maçta.Oynamasada önemli olmaz bence.
Fener Gs yenilir Daum gider.

komiklik sirasina gore dizemedim ama sonuncu pek bir bombaymis lol[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

blackkaosun her postuna bitiyorum ben yetemiyo hiç biri :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Daum Gs için elinden geleni yaptı.Denizle başladı Kemali aldı sonra ama işte olmayınca olmuyor.Necatiyle,Hakanla olmaz bu işler.
Fenerin defansıyla orta sahasının arasına girersen fener biter.Unuttu galiba gs.Anelka'nın kaçırdığı pozisyonlar, Tuncay'ın saçmaladıkları yine bu değildi Fenerin hakkıda 1-0 olsun bizim olsun bari :-)

YAAAAAAR ELLERİN NERDEEEEE?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...