Penguen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Cintonik, 27 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 27 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: kaybolmayan taraftar istiyoruz! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gilean çok konusma fln nedir arkadaşım.tamam sinirlisin hırslısın anladımda baskasına mudahale etme bari[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 HA DERBİ Mİ? HANİ NERDE? ahehehe. neyse fenerim tek golle yetindi bugün devamı şükrü saraçoğlunda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Fanatiğim ama yenilgiler sonrası bile objektif konuşabilirim.Yalnız bir ricam var:Lütfen "Nası koyduk oh oh" tarzı mesajları gidin antuya atın. Son olarak...Tebrikler..:([signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Beyler bütün fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum bence hakeden kazandı kötü oyuna galibiyet beklememek lazım...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tek kelimeyle eserek yendik ya.. o kdr hakkımız yenilmesine ragmen genede aldık maçı.. işte fenerin buyuklugu.. aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Resim koyun cehennemin bekçileri resimmm...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sampiyonluk bizim kupa bizim[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 MAFYAYLA KAZANDIK !!11!!111!!![signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 burdayız wendigo merak etme herkes senin gibi cevap almayı haketmiyo=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Loli-pop, 27 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki: tek kelimeyle eserek yendik ya.. o kdr hakkımız yenilmesine ragmen genede aldık maçı.. işte fenerin buyuklugu.. aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım.. polemik yaratma lolipop lütfen :yapma: ben gs liyim ama yukardaki mesajıma bak sen mesajında tartışma yapılmasın diyosun ama tam tartışmalık post atıyosun...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ayhan kurtarıcı olarak girdi GS'de tamam bitti maç bizim dedim. :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tüm Fenerbahçelilere tebrikler. Normal bi skor zaten bu sene iş yok cimbomda, Allahtan milandı şalkeydi falan var yoksa yüzümüz gülmüycek şerefsizim hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Loli-pop, 27 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki: tek kelimeyle eserek yendik ya.. o kdr hakkımız yenilmesine ragmen genede aldık maçı.. işte fenerin buyuklugu.. aslında bu maçı da aziz babanın sayesinde aldık yoksda hakem mi demeliydim...ahahahahah ne bulacaksınız bakalım.. abi ağlamak istiyorum ya manyakmısın sen?ezerek mi yendiniz? allahım ne insanlar var ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Alex oynamadı yinede yendik takım budur başkan budur http://gfb_crazy.sitemynet.com/turkishsite[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Gilean, 27 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 27 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: izlemedim macı ama sadece anelka 3 tane karsı karsıya kacırmıs nasıl macın hakkı beraberlık oluo? izlemedim diyip nası bööle bi yorumda bulunuosun sussana bi ya fanatik olma iki dakka aldınız maçı işte çok konuşma kimin fanatik oldugu kimin dengesizce konustugu ortada yorum yapmama gerek yok sanırım..[signature][hline] [Bu mesaj -Nae tarafından 27 Kasım 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Lig Bitmiştir Cümleten Geçmiş Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ahaha. Hani galibiyet için edilen yeminler? Hey yavrum hey. Tuncayda atıcak 2-0 alıcaz dedim ama olmadı. Sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 6 puan fark atılır mı be oha fenerbahçe[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya hala çirkef çirkef konuşmayın kendi evinizde yenildiniz hakkımızla aldık daha da ötesi yok bi susmayı bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: brc_gondor, 22 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: konuşmaya bile değmez feneri her türlü yences.. said: Voys, 23 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: alex iyileşmezse 4-6 iyileşirse 2-3 atarız.[GS] said: Lucky, 24 Kasım 2005 09:15 tarihinde demiş ki: bence fener samiyenden çıkamazzzzz :) .... said: pepecura, 24 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: ben diyorum inanmıyorsunuz dün akşam 4 oldu pazar akşamı 5 olacak:) said: Mumu, 26 Kasım 2005 06:00 tarihinde demiş ki: banko 1 gs rahat kazanir.. belki belki berabere biter.. fenerin gram sansi yok. said: Dent_Doctor, 27 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: gs 5 fb 0 :D said: bLackcha0s, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Galatasaray tabiki fenerbahçeyi yenicek. Ümit Karan da bi 4 çeker.Defans zaten hallaç pamuğu servet gsın önemli silahı olur bu maçta.Oynamasada önemli olmaz bence. Fener Gs yenilir Daum gider. komiklik sirasina gore dizemedim ama sonuncu pek bir bombaymis lol[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 blackkaosun her postuna bitiyorum ben yetemiyo hiç biri :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Daum Gs için elinden geleni yaptı.Denizle başladı Kemali aldı sonra ama işte olmayınca olmuyor.Necatiyle,Hakanla olmaz bu işler. Fenerin defansıyla orta sahasının arasına girersen fener biter.Unuttu galiba gs.Anelka'nın kaçırdığı pozisyonlar, Tuncay'ın saçmaladıkları yine bu değildi Fenerin hakkıda 1-0 olsun bizim olsun bari :-) YAAAAAAR ELLERİN NERDEEEEE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar