Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Buralarda ahh kosp kıçımı yaktılar. Cz de herkezde var. Glitch yapıyolar. Stealt olunca gelip gıdıklıyorlar. Geçerken üstüme tükürüyorlar diyene kadar. Gidip k2 forumlarında bir başlığın altında etkileyici yazılar yazmaya ne dersiniz ? Birşeyler yapsınlar artık. Czde daggerlarla kosp yapanlar var. EŞEĞE SEMER VURAN ÇOK OLUR. Eşek olmayalım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ztn yazıolar www.knightonlineranking.tk da ve forum.knightonlineworld.com da ama aynı hep... çözüm bulamıolar sanırım[signature][hline] Boni Chita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yürü beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):):):):)
Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne demek yazıyorlar Sürekli birilerinden bir şey beklediğimiz için bu haldeyiz. Sende yaz fenamı olur ? Yadi bi başlık açılsın herkez o başlık altında yazsın.
Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mesela ne biliyim KOSP undan tutunda Dupesinden geçinde şifre değiştirmeye kadar herşeyi yazabiliriz. bi örnek: Şifremi birisi biliyor her girdiğimde itemlerim yerindemi diye korkuyorum. felan gibi.
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence iyi fikir vee ingilizce bilen arkadaslarin usko arkadasin soylediqini yapmasi gerekir.. gelip buraya ss yapisdiracaqiniza oraya bir baslik altinda toplansa ve gm koladmin vs vs.. bunlarin gozunun onunde olsa hersey cozum bulunma ihtimali daha yuksek olarak dusunuyorum..[signature][hline]I miss You
Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 En önemlisi BİZE ORADA CEVAP VERMEYE YARDIMCI OLMAYA MECBURLAR Sonuçta birer müşteriyiz değilmiyiz ?
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Usko, 30 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki: En önemlisi BİZE ORADA CEVAP VERMEYE YARDIMCI OLMAYA MECBURLAR Sonuçta birer müşteriyiz değilmiyiz ? bence gayet haklısın ;)
Usko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ama bizim durumumuz. Ver atın önüne arpayı ........... durumu. Şuraya photoshop da bir şey karalasan daha çok hit alır :D
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 up up bu konuyu herkes gorsun biseyler yapilsin..[signature][hline]I miss You
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 up up bu konuyu herkes gorsun biseyler yapilsin..[signature][hline]I miss You
Usko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 millet arpayla meşgül :D ben sonunda sorunu çözdüm nasılmı ? level 65 roguem ile son bi pk yaptıım ve oyunu sildim ;?[signature][hline]KE DELETE
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 chari satmayi dusunuyorsan bileyim..[signature][hline]I miss You
Öne çıkan mesajlar