Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk gm = Dürüstlük ?


uyuyanguzel

Öne çıkan mesajlar

slm ben ban yediğim yada itemlerim silindiği için yazmıyorum bu yazıyı sadece bildiğiniz şeyleri hatırlatmak için yazıyoyorum hiç bi türk gm 3 kağıtcı olamaz diyen varsa ben buna inanmıyorum bu bunu sölememin sebebi daha önce xgenonda beramusda en sonda olympiada yaşadıklarım demin cafeden bi müşterimin pcinde kosp acıktı gözüme inanamdım 61 lvl warior vardı sor bakem dedim godfreyin arkadaşımısın dedim yok ya ne alaka dedi leventi tanımam kankam falan değil dedi godfrey in adı levent bu arada bilginize bende dedim iyiki tanımıyomuşsun tanısan neler yapacaktı sana dedim adam 62 ye kasıyo yakında cz de neler olacak siz hesap edin Godfrey veya aresdeki gm ler kimse biz dürüstüz demesin 2.ci örnek koskcoca 1 parti banlanıyo ve arlarında gold premium olan charları nedense bu adeletli arkadaş dc ettiremiyo 3. örnek kosp la boss kesen 1 arkadaşı banladığı halde o elamanın pianada pişkin pişkin sırıtırak ya bırakın banlayamaz beni arkadşaım msn de yazdım dc etmicek gibi sözlerine gülmem 3 dakka sonra dc olacaksın dememe rağmen elamanın 3 gündür oyunda pişkin pişkin acılacak banınız varsa actıram sözlerine şahit oluyorum. bu forumda gm leri savunan arkadaşlara veya savunmayan arkadaşlara sölüyorum ayıdan post gm den dost olmaz :) + Kimse bu konuya yorum yazmassa sevinirim bu okunmak için acılmış bi post yorum için değil ama türk gm ler hakkında gercekden bildiğiniz bişeler varsa edit char isimleri burada paylaşalım cünkü hepsini kenjuroya ileteceğime emin olun.. Kenjruo= new Kol oda şerefsiz ya bakmayın :)

[Bu mesaj uyuyanguzel tarafından 29 Kasım 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj uyuyanguzel tarafından 29 Kasım 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-o küfürleri kısaltınca anlamrında kaybolma oluyormu
2-gm ye ikide birde burdan çamur atmakla tatminmi oloyusunuz
3-evet gm nin avukatıyım gerçek söylüyorum paticikte hakkımda kötü bişey söyleyen olursa savun beni +10 set vercem dedi hey allahım:hrr:
NOT:Bi daha bana mal deme[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OK, konuya yorum yazılmasını istemiyorsan, yazdıklarını da siliyorum?

Hayır, benim merak ettiğim olay şu;
Oyunu eğer doğru oynuyosa, bi pisliğe karışmıyorsa durup dururken niye banlanasın ki?

Bi de bu sadece TURK GMLER çıktıktan sonra,

"TURK GM BÖYLE YAPTI, TURK GM BENİ ELLEDİ, TÜRK GM ALTTAN VERDİ ÜSTTEN ALDI"

diye topic açar oldunuz. Bu da yetmez gibi tartışmayı alevlendirmek için "GM E GÜVENENLER, GM E GÜVENMEYENLER" gibi şeyler söylemeye başladınız.

Türk GM lerden önce neler olduğu hakkında bi fikriniz var mı? Nelerin olup bittiğinden? Zannetmiyorum...


Bu şöyle bi örnek olabilir. "Türk Futbol hakemleri berbat maç yönetiyor, hepsinin allah cezasını versin" deyip

Türkiye- İsviçre maçının skandal hakemleriyle karşılaşmak gibi bişe.

Ha ama ben demiyorum ki TÜRK GMLERİN her yaptığı doğrudur.
Birisini bi sebepten dolayı banlıyosan, o haltı yiyen herkesi banlayacaksın... Bunu eleştirirken sadece kargaşa çıkartmaksa amacınız topic kilitlenir.

Bi de bu tip konular son zamanlarda kavga çıkması en muhtemel konular olduğu için mümkün olduğunca HAVADAN SIKMAMAYA çalışın, elinizde bi kanıt varsa konuşursanız herkes daha mantıklı cevap verir.

Zira yukarıdaki mesajlar bu konunun kötü gideceğine işarettir.


Peki neden mi kanıt?

UYUYANGÜZEL, sen beni hackledin... Itemlarımı dolar karşılığı sattın...

Hadi bakalım, nolacak şimdi?[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ek olarak burada birde isim belirtioyrsunuz g.m şudur budur diye sen şimdi diyorsunki g.m Türk vede adı levent ..1 gün sonra levent diye biri çıkar ben g.m yim diye çok kişinin canını yakarsa sorumluluguda sana ait olur..önceki gün şavas vardı ben hiç kimseden duymadım kosp mosp ..temiz bir savaş oldu bu g.m gelmeden önceki savasları hatırlayın birde..yani hep kötüyü degil arada birde iyi olanı da yazalım..eleştiri yapalım tabiki ama hakaret etmeden sınırları zorlamadan..[signature][hline]"Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez."
Düşüncen gül ise sen gül bahçesisin, diken ise dikenliksin.(Mevlanadan)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu anattaıklarını sadece türk gmler mi yapıyo yabancı gmlerde arkadaşlarına yardımda bulunuyo ama burda bi yanlış var shottan beni banlayamaz diye yazan gerizekalı adam gerçekten bi gm ile arkadaşssa büyük yanlış yapıyo arkadaşının yardımlarını millete söyleyerek açığını söylüyor eğer ben gm oluyum arkadaşım bile olsa o adamı banlardım. Sonra yabancı gmler yapmıyo demyin boşunaa bal gibi yapıyolar aresde monsterkill en küçük örnek türk gmleri suçlamanın anlamı yok snde gm olsan sende cafene gelenlere yardım ederdin[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben
Nation : Karus / Karus
LeveL : 6x / 5x
Clan : ReactioN / ReactioN
Server : Ares / Ares
Class : Elemental Lord / Hunter
Np :37k / 1k :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw arkadsım kanıtın varsa getırı koyarsın bole bos laflarla milletin aklını bulandırma yok ismi suymus gm yok 62 ıvı char varmıs yaw GM olympiada 62 ıvı char acsa k2 charı banlar GM inde heabını gorur merak etme ama senin gibi bole cok adam atıp tuttugu ıcın bır turlu GM ler kımsye yarannamıyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun ammada sizlerin akıllarınızı bulandırmış afedersiniz ama oyundaki gmleri bir tanrı edası ile savunuyorsunuz.arkadaşlar bana dokunmadı bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunuz.bir gün sizinde başınıza gelecek şeyler leveller yükseldikçe oyundaki gmlerin işine gelmiyor dengeler alt üst oluyor diye adamlar sınırlı sayıda yüksek levelli tutmak istiyor oyunda hala niye anlamak istiyorsunuz.ne oyundaki türk gm bir işe yarar nede diğer yabancı gm ler.adamlar resmen keyfiyetlerini sürüyor oyunda oyunla değil resmen bizlerle oynuyorlar keyfi banlarla dilediklerinin itemlerini silip dilediklerininkileri bırakarak premium üyelik alsanız bile bir işe yaramaz her an için gm lerin keyfiyetinde olan bir oyun ve bu kişilerededur diyebilecek kimse yok oyun yapımcıları oyunla ilgilenmiyor bile almayın premium üyelik aldırmayın çevrenizede eninde sonunda maddi kaynağı kesilmeye başlayınca mecburen insanlarla ilgilenmeyebaşlıyacaklar.ayrıca türk gm ve diğer gm ler bu işi babalarınınhayrına yapmıyor bu işi hepsinin maddi bir kazançları var yaptıkları işten dolayı madem saygı madem itibar görmek istiyorsanız oyuna karşı koyun tavrınızı çevrenize üyelik aldırmamaya çalışın maddi kaynakları kesilirse bakın oyun ile nasıl ilgilenmek zorunda kalacaklar.yoksa her gün biri keyfi ban yiyecek ve diğerleri hala alaycıtavır ile arkadaşlarına yaklaşımda bulunacak soruna çözüm sunamayacaksan neden yazıyorsunki forumda açılan konuya Unutmaki bir gün bu yapılanlar seninde başına gelebilir !!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Arkadaslar; Oyunda oyun oynayan bir kaç arkadaş bana bu forumun linkini verdi. Godfrey nickini alacaktım ama ne yazıkki alınmış. Şimdi bu yazıya "Senin nereden bilelim Godfrey olduğunu vsvs" diyenler olacaktır. Bu forumda yöneticiler beni msn'lerine ekliyebilir. [email protected] Beramus serverında charları varsa Godfrey ve Godfrey_ , Olympia'da charları varsa Godfrey_Human ve Godfrey_Orc'a mesaj atabilirler. Her ne ise şimdi bu konuya üzüldüm gerçekten. Evet adım Hakan Levent fakat bunu bilmeyen çok az kşi var zaten. Senin arkadaşının benim adımı bilmesi aman aman bir olay değil. Beramusta tüm Knight clan liderlerini msn'eme ekledim onlarla konuştum adımı soranlarada cevap verdim. Bu yukarda yazılan olayın gerçekle tamamen alakası yoktur.
Eğer bir gm size yardım ediyorsa , item veriyorsa yada size boss spawn ediyorsa vsvs neden SS almıyorsunuz? Neden frapslamıyorsunuz? Gm benim bi arkadaşa shard +9 satmış. Yok Aresteki Turk GM rol satmış bizim dostlara. Ya bu tür konuları bırakın lütfen. Insanları karalamayın. Nerde kanıtınız? Bu Gm'ye siz para yollarken banka dekontunuz yokmu? Yada bu gm size trade atarken yada aynı partideyken çekilmiş resim yokmu? Oturduğunuz yerden Gm şunu satıyor bunu satıyor demeyin arkadaşlar. Ben şu anda Olympia ve Beramus'a bakıyorum arkadaşım BlackWinds'da Ares'e bakıyor ve inanın çok iyi birisi. Bu oyun için oda benle canla başla çalışıyoruz. Geceleri uyumuyoruz ve bu işten beş kuruş para almıyoruz. Her insan hata yapabilir. Hatalı banladığımız kişiler olabilir , yanlış karar verdiğimiz yerler olabilir hiç bir insan dört dörtlük değildir. Ama ben kendi adıma konuşuyorum kimseyi kayırmadım kayırmamda. Yok gm'nin 62 lvl charı varmışda vsvs. Ya bizim chara iteme ona bunua ihtiyacımızmı var Allah aşkına sorarım size gülünç olmasın bu insanlar. Benim Gm charlarım zaten 70 lvl. İstersen Orc_Champion Human_Champion ile oyuna girebiliriz 70 lvl Shell +10 Totemic Bow +10'lu. CZ'de görmüşsünüzdür eğlence amaçlı çıkarlar onu kesene 5.000 NP verir... Yani benim kalkıpda oynadığım yerde gm'lik yaptığım yerde 62 lvl chara ihtiyacım yok. Şimdi hep Gm'lere laf sölüyorsunuz tamam bizler hatalıyız vsvs. Ben msn'mi bazı oyunda isteyen Türklere verdim 15 kişiden "6'sı edit char satıyormusun diye sordu 3-4 kişide ya kekurikakaka spawn etsene yanıma biz alnımızım teri ile keselim. Suraya bi anteras koy bari onu yapamazsan. Beni partiye alda yeni serverda hemen 30 olayım herinisi ben kasarım.." Yani çok az sayıda kişi yardım amaçlı bulunuyor. Herkes aman ben bi yardım edeyim hemen arkasından bi menfaatim olsun isteğinde. Biri 2 Screen Shot yollar kospcular surda diye ardından ya bizim bi arkadasın cyperda charı vardı... Yüz kez diyorum bizlerin şifre görme, değiştirme , roleback , unban yetkimiz yok. Bu gibi sorunlarda Custumer Support ilgileniyor. Site açılmıyor , Custumer Support yazılarımıza cevap vermiyor diye yine insanlar bize bağırıyor. Bizler Custumer Supportda çalışmıyoruz . Bizler'in bu gibi sorunlarda yapabileceği tek şey kullanıcıya yol göstermektir. O kadar elimizde yetki varda hacklenen charlara yardım etmiyoruz değil. Su spotta macro varmış efendim neden bakmamışız. Arkadaşlar 1 Human 1 Orc charımız var ve yok b1 b2 b3 b4.. var her spotu yakalayamayız, her yere yetişemeyiz bizlerde insanız robot değilizki 24 saat pc başında duralım her yere bakalım. ELimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama vatandaşlrımız napıyor? 1.000 tane pm geldiğini tahmin edemiyor pm atıyor cvp gelmeyince shout'dan "Gm senin ananı... " diye başlıyor. Mute edincede baska chardan gelip "Aga ne olur affet." "Abi benim küçük kardeş yapmış" Bahaneler hep aynı. Lütfen iğneyi kendimize çuvaldınız başkasına batıralım. Herkese iyi akşamlar iyi oyunlar[signature][hline]Beramus : Godfrey , Godfrey_
Olympia : Godfrey_Human , Godfrey_Orc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GodFrey_gm, 29 Kasım 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Selam Arkadaslar; Oyunda oyun oynayan bir kaç arkadaş bana bu forumun linkini verdi. Godfrey nickini alacaktım ama ne yazıkki alınmış. Şimdi bu yazıya "Senin nereden bilelim Godfrey ...........................



Valla Godfrey i ben aldım. Hatta dün bu yüzden banladım.. Oynamıyorum olympia da ama o banlandığı için Ares teki char ımda banlanmış oldu kısa süreliğine.. entresandı...

[Bu mesaj Murtaza tarafından 30 Kasım 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bakis acisi söylenenler dogru olabilir ama dogru ve hos olmayan gerceklerde var .. Bu oyunu legit oynamaya calisan insanlar bunu görünce deliriyor. Ben kasmisim +0 item yapmisim kendime 1.5 ay ticaret kastim nerdeyse ama dünkü veletler ordan burdan duyduklari yontemlerle +2 ler ile CZ de kan kusturmaya basladilar. Her gün bir baska hede_hodo_tr nickli herif bir nova ile 6-7 kisi , yada 1 spike + thrust ile adam almaya basladi Ha sonra noldu . Evet bir kismi banlandi . Sonra ne oldu. Sirket kendi karizmasini 20$ a satip bu adamlarin aldiklari premium karsiliginda affetti. Simdi bu mudur esitlik ? bu mudur adalet yaklasimi ? Bunu burada sana yaziyorum Godfrey sonunda K2 Network firmasina bagli calisan bir eleman statusundesin . Sizin yapmaya calistiginiz olay belki sempati kazandiriyor size ama oteki yandan gercekten belirli entellektuel seviyede olan cok sayida oyuncu kaybettiniz hala kaybediyorsunuz. Yakinda size cafe musterileri ile mutluluklar dileyecegiz gibi ..

TOTOSH
KittiesT_T
Ares[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün biri mal satiyo die mesaj atmiş :)
altina 55 kişi aaa evet die mesaj atmiş veya desteklemiş

Aynı adam aaa cok pardon ole degilmiş yanliş oldu
satmiyomus dedi 2 kişi mesaj atmiş
mutlu son yazmiş

ben samimi olarak bu yaziyi anlayacaginiza inanmiyorum...

[Bu mesaj blackwinds tarafından 29 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam godfreyin yazisi cok hos ve gusel en azindan onlarda bu gm sunu yapiyo gm bunu yapiyo olayina ne kadar kizdiklarini belirtmis.

ama bana msn adresinizi verin size ne kadar cz de hile hurda yapan varsa screen shot gondereyim. adam lvl 62 rogue once assasin olarak geliyo kesiyo hani diyosun adam asmis super kombo yapiyo sonra okcu olarak geliyo 5er 5er koyuyo ayni adam 3 gundur cz de

sizlere tavsiyem sayin gm dostlarim gunde bi kez serverin yogun oldugu saatlerde gelin cz ye bi bakin millet bagiriyo zaten gm su kosp kullaniyo diye. CZ nin hic zevki kalmadi bu kosp kullananlar yuzunden.

(bu arada oyunda cz deki gm yi kes eventi haric hic gm gormedim simdiye kadar:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

selam

ben moradonda kekurikekakakuka ararken enaz 5 tane kospçu görüyorum, eslandda boss ararken kospçulardan dürüstce lvl kasacak dts, ash, harpy, golem vsvs spotu göremiyorum. Haritanın bütün noktalarında durum farksız. Party kurup adam gibi lvl kasan neredeyse yok. Sayın Gm de diyorki "her noktaya yetişemiyoruz", haklıdır da. Fakat ben boss ararken geçirdiğim süre zarfında onlarca yüzlerce kospcu ve partilisini görüyorsam sizlerde görebilirsiniz, 2 saatinizi almaz sanırım bir kaç esland dolaşmak. belki bir acc. yi banlamak uzun sürüyordur o işten anlamm. Fakat gm ban noticlerini okurken gülüyorum 3-5 ban notice si geçiyor, ondan sonra sesizlik içinde tüm server okçuları çalışıyor. Macro banları bu oyuna adalet ve dürüstlük getirmeyecektir. Problem o programın bu oyunda içinde kusursuzca ve adaletsizce çalışmasıdır. K2 bunun önlemini alamıyorsa işinin ehli değil, eğerki kosptan bir gelir elde ediyorsa esnaf değil tüccar değil adam değil... konuyla ilgisiz olabilir, alan yetkilisi en iyisini o bilir:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackwinds, 29 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
Dün biri mal satiyo die mesaj atmiş :)
altina 55 kişi aaa evet die mesaj atmiş veya desteklemiş

Aynı adam aaa cok pardon ole degilmiş yanliş oldu
satmiyomus dedi 2 kişi mesaj atmiş
mutlu son yazmiş

ben samimi olarak bu yaziyi anlayacaginiza inanmiyorum...

[Bu mesaj blackwinds tarafından 29 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]


bir gece yaklaşık 1 saat muhabbet ettim blackwinds ile. konu döndü dolaştı bu item satma muhabbetine geldi. bana dediği aynen şuydu:

neden trade ile mal vereyim ki eğer satıyor olsam inn hostess e bırakırım.
bu yüzden suçlama yapılacaksa gerçekten kanıtlarla yapılması gerekir.

2.5 aydır blockun açılmasını bekliyorum. bu konuda kendisi de bana hak veriyor ama elinden gelen birşey yok. beklemektan başka yapılabilecek birşey olmadığını ben de biliyorum. onun kendi insiyatifi ile açabileceğini de biliyorum ama bunu yapmayacak kadar tutarlı biri.

dipnot: çok şeyler konuştuk oyunla ilgili ama verdiğim sözden dolayı anlatamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun altyapisi ve ticaret anlayisinin amatörce oldugunu daha öncede konusmustuk. Tamam Blizzard gibi bir firma ile kiyaslamak farkli olur kulvarlar ve SIKLET farki var ama oyunun gerek software altyapisi gerek network ve güvenlik altyapisi zaten yetersizken birde yapilan 3.cü sinir pazarlama teknigi ile insanlari kendilerine güldürüyorlar ve tabi ki güvenirliliklerini de kaybediyorlar. Birazcik network bilgisi olan kisi subnetlerini tarasa ne kadar yolgecen hani oldugunu görürlerdi ( nitekim Cypher'daki database hack isi tamami ile remote control ile olmustur . Windows 2k olan bir makinaya 1000 türlü exploit ile saldirabilirsiniz ) Bunlari cözmek ise son derece basit aslinda ama Amerikan IT ortaminda calisan adamlarin ne kadar kalifiye olduklarini hemen herkez biliyor ( 3 sene önce tripod'un admini bana tar.gz uzantili bir dosyanin nasil compile edilecegini sordugunda dumur olmustum )

Neyse konuya donelim . GM'lerin yaklasimini anlayabiliyorum cok yerde de savundum . Özellikle burada PM'ler aldim yalaka misin diye .. 12 aydan beri oynuyorum bu oyunu bir tane GM ile o da 3 hafta once konusmuslugum var . Isim ve ilgim olmaz. Ben kendi isime bakarim. Ama Game Master olan kisinin kalkip burada " Eminim yazdiklarimi anlamayacaksiniz " cümlesi tamami ile irrite edici. Sevgili arkadasim , bir adam kalkip bir topic acti ise ve o topige 5 kisi yada 55 yada 555 kisi yazdi ise bu genele yansitilamaz. Bu o kisilerin kanisidir ve onlari ilgilendirir. Ben kendi adima okudugumu cok iyi anlayabilecek zeka kapasitesine sahibim buna emin ol. Kimse ile bir derdim yok ama bu yazidan sonra yaptirim gücünü kendi lehine kullanabilirsin. Biliyor musun ? umurumda degil

Umurumda olan sey su ortam icinde tanistigim 1 avuc gercek oyuncu . Sadece oyun ile ilgili degil her sekilde konusabildigim kisiler.

Lutfen burada soylemlerinize dikkat edip hedef kitlenizi düzgün belirleyin ve ifadelerinizde suclayacaginiz kisiler var ise onlari belirterek konusun. Yaram yok gocunmuyorum ama söylemin inanilmaz ukalaca irrite edici[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...