Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasa'nın üretmiş olduğu bir malzeme ile ilgili soru

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Bugün bayağı aramama rağmen bulamadım. Hatta zamanında burda konu dışında bir topik bile açılmıştı bu madde ile ilgili. Sanırım bir composite material.

Çok çok hafif olduğunu ( dondurulmuş duman gibi bir görüntüsü vardı) , transparan olduğunu, çok iyi ısı yalıttığını ve darbe emdiğini biliyorum.

Çok büyük aralıklı moleküler yapısı sayesinde uzaydaki partikülleri hasara uğratmadan içinde hapsediyordu. ( süngerimsi yapıdaydı ).

Hadi bakalım :).[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bende hatırladım[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

oha ismini şimdi aklıma gelemioyor ama %99 oksijen %1 hidrojenden yapıldığını hatırlıyorum. nasalı yetkili tv programında buna dondurulmuş hava diyebiliriz demişti. kayan bir yıldızın arkasında yollanan sondada bu moleküler birleşimden oluşan bir panel vardı ve yıldız tozunu toplanmıştı içine.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

cok deli bir madde olduguna kanaat getirdim[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

ben açmıstım hatta konuyu aerojel için :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...