Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Yardım Edin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu spylarla başım dertte..
Durup durup sayfalar açılıyor pc iyice yawaşladı.
Avast yüklü virüs yok fakat yawaşladı Görev yöneticisinde çalışan bi sürü prog. eklenmiş ne tavsiye edersniz.. ? :([signature][hline]~Push The Tempo~
Mesaj tarihi:
öncelikli olarak aklıma system restore (sistem geri yükleme) geliyor. büyük ihtimalle sorunu şimdilik düzeltir. bu işlemden sonra bilgisayarı iice bi tarat ki virüstü spywaredi kurtul...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eer sorunun spy dan kaynaklandıını düşünüosan "spy sweeper" ı öneririm sana.

www.download.com dan indirebilirsin.
bn kullandm baya işe yarıyor spylar üzerinde.
tavsiye ederim :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
cd key mi?
bnde hiç sormamıştı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
hmm ben inndir.com dan indirmiştim snrm bu farklı bi install'u bunu kurucam update edeyim...
Peki güvenli mod da çalıştırsam daha mı iyi olur bi farkı olur mu.. ?[signature][hline]~Push The Tempo~
Mesaj tarihi:
bn güvenli modda çalştırmamştm bi sorun olşmamştı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
sana kalmş bişi ister yap ister yapma ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
yok önmli diil:)
yardımcı olabildiysem güzel

bu arada; bu programın en büyük faydası sürekli kendi kendine açılan pencereleri iptal etmişti:D(yani bnm açımdan buydu:))[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Baya bişeyler buldu allahım nolur düzelsin ya çalışıyorum ztn sabah 10 akşam 10 uykusuz kaldım artık 2 gecedir bununla uraşmaktan denemediim prog. kalmadı avast yükledim ad-aware denedim yok fayda bakalım bu başarıcak mı.
Ayrıca pc çok yawaşladı bu olaylardan sonra hadi bakalım...[signature][hline]~Push The Tempo~
Mesaj tarihi:
Şu insanlar vallahi acaip ya.
Bazıları milleti bu dertlerden kurtaralım die prog. yazar elinden geleni yapar bazıları da nasıl zarar versek die pc'nin başına oturur uğraşır :)[signature][hline]~Push The Tempo~
Mesaj tarihi:
ha bu arada bi örnek veriim:
ad-aware ve spy sweeper ikisinide kullanıorm.

bi gün;
ad-aware ile scanledim spy sayısı:8
arkasından;
spy sweeper ile scanledim spy sayısı:45
:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
:) ben bu pc yle nabıcam ya hep bi dert valla şunun sorunsuz olanını yapamadılar.Ha şöyle onu da yaparlar ama insan oğlu onun da bi şekilde bokunu çıkarır dimi :D[signature][hline]~Push The Tempo~
Mesaj tarihi:
ehehe doru valla:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
abi adaware fln kullan. bende avast zonealarm ve de adaware var sistem mis gibin[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
Spywarelerin icinde database olarak en gelismisi Ms Antispyware ve Xoftspy'dir. Bir security admin olarak hemen hemen 20 den fazla software denedim . En stabil ve genis database'li olani bu ikisi . Tavsiye ederim.[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
  • Yeni Oluştur...