NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şu spylarla başım dertte.. Durup durup sayfalar açılıyor pc iyice yawaşladı. Avast yüklü virüs yok fakat yawaşladı Görev yöneticisinde çalışan bi sürü prog. eklenmiş ne tavsiye edersniz.. ? :([signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öncelikli olarak aklıma system restore (sistem geri yükleme) geliyor. büyük ihtimalle sorunu şimdilik düzeltir. bu işlemden sonra bilgisayarı iice bi tarat ki virüstü spywaredi kurtul...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 çok veri kaybım olucak ama kaybetmem gereken şeyler var çok önemli :([signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sistem geri yükleme ile veri kaybın olmaz merak etme. ama yok illede yapmam diyosan bide ad-aware'i dene...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eer sorunun spy dan kaynaklandıını düşünüosan "spy sweeper" ı öneririm sana. www.download.com dan indirebilirsin. bn kullandm baya işe yarıyor spylar üzerinde. tavsiye ederim :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 evet spy sweeper ı indirdim 4.5.7.656 sürümünü ama cd key istio yüklerken :([signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 cd key mi? bnde hiç sormamıştı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm ben inndir.com dan indirmiştim snrm bu farklı bi install'u bunu kurucam update edeyim... Peki güvenli mod da çalıştırsam daha mı iyi olur bi farkı olur mu.. ?[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bn güvenli modda çalştırmamştm bi sorun olşmamştı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 peki update yapayım mı sence ?[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sana kalmş bişi ister yap ister yapma ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 taramayı başlattım umarım işe yarar.Yardımın için çok teşekkür ederim vallahi :)minnettar kaldım.. :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yok önmli diil:) yardımcı olabildiysem güzel bu arada; bu programın en büyük faydası sürekli kendi kendine açılan pencereleri iptal etmişti:D(yani bnm açımdan buydu:))[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Baya bişeyler buldu allahım nolur düzelsin ya çalışıyorum ztn sabah 10 akşam 10 uykusuz kaldım artık 2 gecedir bununla uraşmaktan denemediim prog. kalmadı avast yükledim ad-aware denedim yok fayda bakalım bu başarıcak mı. Ayrıca pc çok yawaşladı bu olaylardan sonra hadi bakalım...[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şu insanlar vallahi acaip ya. Bazıları milleti bu dertlerden kurtaralım die prog. yazar elinden geleni yapar bazıları da nasıl zarar versek die pc'nin başına oturur uğraşır :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ha bu arada bi örnek veriim: ad-aware ve spy sweeper ikisinide kullanıorm. bi gün; ad-aware ile scanledim spy sayısı:8 arkasından; spy sweeper ile scanledim spy sayısı:45 :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :) ben bu pc yle nabıcam ya hep bi dert valla şunun sorunsuz olanını yapamadılar.Ha şöyle onu da yaparlar ama insan oğlu onun da bi şekilde bokunu çıkarır dimi :D[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ehehe doru valla:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahah :D[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Silo her zaman bilgisayarın da birşeyler var, ne iş ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Janitschar, 30 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Silo her zaman bilgisayarın da birşeyler var, ne iş ahah hacker ların gozetımı altında adam mühehehe :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi adaware fln kullan. bende avast zonealarm ve de adaware var sistem mis gibin[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Spywarelerin icinde database olarak en gelismisi Ms Antispyware ve Xoftspy'dir. Bir security admin olarak hemen hemen 20 den fazla software denedim . En stabil ve genis database'li olani bu ikisi . Tavsiye ederim.[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar