Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: [spo=Death Paticik tayfası arasında!!] [/spo] Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:)) Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 öledir benim tedicit arkadaşım :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok tatlı bi kızmış kendisi yahu:) izmirde şimdi bu dimi? haha kıskandım:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 onun en göze çarpan şeyleri saçları süper kişilik zaten otobusten ındım 200metreden hemen tanıdım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ehuhue[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 anıl üstadım kral olmuş lem iyi buluşma olmuş[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 layyn yaserde izmir'de kız kısmı gezmez sokakta bütün izmir kızları ve buluşmaya gelenlerin hepsi hadi doğru evinize!![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o kızların güzelliğiyle doğru orantılı:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı abi bune şimdi?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı Tabi kıskançlıklar taş atmalar gibi bilumum şeyler olur yani... hı evet öyle diyip geçiyoruz dimi arkadaşlar.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 di[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Orhan kopardın beni. D:[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı lmao. haha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Whiskey, 23 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: [spo=Death Paticik tayfası arasında!!] [/spo] Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:)) Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden. said: Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı işte bende zaten senin gibi tipler yüzünden arkadaş kardeşimden küçük yazdım heryerde var bi numune.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dagger, 24 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir) biz uğraşmaktan bıktık sen bıkmadın pes![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eeheheh tam ogün animemadness buluşması yaptıuk bende oradaydım :D Bana arkadaşlardan birisi söyledi lan yan tarafgta paticik buluşması var dediler benim buraya takıldığımı biliyolar bende gelicektim ama kafam güzeldi kusura bakmayın ehehhe :D nargile dumanının altında durmaktan başım dönmeye başlamıştı ama güzel rastlantı oldu tam karşınızdaki gurup bizdik :P bknz. http://www.animemadness.org/forum/viewtopic.php?t=942 Shikamaru ben oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dagger, 24 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir) seninide yerim efsane buluşmanıda yerim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lan bi insan bu kadar yüzsüz olur. konuşturttu beni bile yav.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 o numuneler öpmesin sonra seni , ben hardter a demiştim ama üstüne alınıyosan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 her türlü numuneye kapımız açıktır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Heh...Çok güzel fotoğraflar tebrik ederim iyi organize olmuşsunuz:)."lololo asılmışsınız"falanlar yersiz. P.s:Tedicit ı gördüğümde aha Death dedim zaten:). Go Cosmic Go!:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 slayer77nin saçlara öldüm bittim hasta oldum. çok yakışmış hem de.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Güzel olmuş be İzmir altyapı iyi eğlenmiş eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar