Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.11.2005 izmir pati buluşması fotoları

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
[spo=Death Paticik tayfası arasında!!]

[/spo]

Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:))

Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

çok tatlı bi kızmış kendisi yahu:)
izmirde şimdi bu dimi?
haha kıskandım:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

layyn yaserde izmir'de
kız kısmı gezmez sokakta bütün izmir kızları ve buluşmaya gelenlerin hepsi hadi doğru evinize!![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

o kızların güzelliğiyle doğru orantılı:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı

Tabi kıskançlıklar taş atmalar gibi bilumum şeyler olur yani... hı evet öyle diyip geçiyoruz dimi arkadaşlar.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 23 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
[spo=Death Paticik tayfası arasında!!]

[/spo]

Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:))

Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden.

said:
Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı

işte bende zaten senin gibi tipler yüzünden arkadaş kardeşimden küçük yazdım heryerde var bi numune.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

eeheheh tam ogün animemadness buluşması yaptıuk bende oradaydım :D Bana arkadaşlardan birisi söyledi lan yan tarafgta paticik buluşması var dediler benim buraya takıldığımı biliyolar bende gelicektim ama kafam güzeldi kusura bakmayın ehehhe :D nargile dumanının altında durmaktan başım dönmeye başlamıştı ama güzel rastlantı oldu tam karşınızdaki gurup bizdik :P bknz. http://www.animemadness.org/forum/viewtopic.php?t=942
Shikamaru ben oluyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 24 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir)

seninide yerim efsane buluşmanıda yerim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...