Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.11.2005 izmir pati buluşması fotoları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
[spo=Death Paticik tayfası arasında!!]

[/spo]

Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:))

Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
öledir benim tedicit arkadaşım :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
çok tatlı bi kızmış kendisi yahu:)
izmirde şimdi bu dimi?
haha kıskandım:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
onun en göze çarpan şeyleri saçları süper kişilik zaten otobusten ındım 200metreden hemen tanıdım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
layyn yaserde izmir'de
kız kısmı gezmez sokakta bütün izmir kızları ve buluşmaya gelenlerin hepsi hadi doğru evinize!![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
o kızların güzelliğiyle doğru orantılı:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 24 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
izmir tayfasında yoğun bir asılma ve sırnaşıklık gördüm hadi hayırlısı

abi bune şimdi?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
said:

Tabi kıskançlıklar taş atmalar gibi bilumum şeyler olur yani... hı evet öyle diyip geçiyoruz dimi arkadaşlar.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Mesaj tarihi:
Orhan kopardın beni. D:[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Mesaj tarihi:
said:

lmao.
haha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
said:
Whiskey, 23 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
dasaaa, 21 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
[spo=Death Paticik tayfası arasında!!]

[/spo]

Bu arkadaşın çok ilginç ve hoş bi siması var ya direk pozitif enerji saçıyo ve ağlamayı beceremez gibi ,biriyle kavga da edemez bu kız:))

Not: Hmm yanlış anlaşılmasın kendisi kardeşimden bile küçük duruyo sadece sölemek geldi içimden.

said:

işte bende zaten senin gibi tipler yüzünden arkadaş kardeşimden küçük yazdım heryerde var bi numune.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 24 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir)

biz uğraşmaktan bıktık sen bıkmadın
pes![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
eeheheh tam ogün animemadness buluşması yaptıuk bende oradaydım :D Bana arkadaşlardan birisi söyledi lan yan tarafgta paticik buluşması var dediler benim buraya takıldığımı biliyolar bende gelicektim ama kafam güzeldi kusura bakmayın ehehhe :D nargile dumanının altında durmaktan başım dönmeye başlamıştı ama güzel rastlantı oldu tam karşınızdaki gurup bizdik :P bknz. http://www.animemadness.org/forum/viewtopic.php?t=942
Shikamaru ben oluyorum :D
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 24 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
bi kere "hepinizi mi" lafı duymadan izmir pati toplantısı olmaz (efsanevi "hepinizi mi" fotosu vardır bilen bilir)

seninide yerim efsane buluşmanıda yerim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
Heh...Çok güzel fotoğraflar tebrik ederim iyi organize olmuşsunuz:)."lololo asılmışsınız"falanlar yersiz.

P.s:Tedicit ı gördüğümde aha Death dedim zaten:).

Go Cosmic Go!:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
  • Yeni Oluştur...