Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 fenerli taraftarla ii kufur etti fenere[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 feneri bırak enkeye küfür ettiler.. böyle kalecilik olamaz.. kalecimi dedim pardon. top toplayıcı çocuğu alın koyun kalenize. daha çok top tutar. oğuz harikalar yarattı size karşı. enkeyi alıp gençleri harcıyosunuz aferim devam edin..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 1 top kaptırdı (sonuçta gol olmadı) bi de 1. golde tam hatalı mı diil mi tartışılır. abartmayın tamam çok da iyi bi kaleci değil ama görelim bakalım şu 1-2 ay neler yapacak enke[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 August 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sabo doğru söyledin de fenerde kaleci olmak zor kötü oynayınca işin ucunda dayak var...(valla ne olursa olsun fenerbahçe tarihinin en rezil anlarından biri olarak kalacaktır bu dayak mevzusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Mumu, 11 August 2003 16:32 tarihinde demiş ki: feneri bırak enkeye küfür ettiler.. böyle kalecilik olamaz.. kalecimi dedim pardon. top toplayıcı çocuğu alın koyun kalenize. daha çok top tutar. oğuz harikalar yarattı size karşı. enkeyi alıp gençleri harcıyosunuz aferim devam edin..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Adamın 1tane hatası var diğer maçlarda ne olur bilemem ama sadece suçlamak için suçlama yapma diğer 2goldede onun bir suçu yoktu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ya iyi oynayınca tebrik eden, öven rakiplerimiz olsa içim yanmayacak...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İlk yarıda iyi oynadık kaçırdık salaklığımızdan atamadık istanbul spor iyi kullandı topları 2. yarıdada sahaya yapıştırdılar bizi kabul.Dinime küfür eden müslüman olsa bari hesabı bjk gs ubermi oynadıda biz göremedik aynı kısmetsizlik sizede olabilirdi biz bugun olmadı kaçırdık derken gs yenilseydi stat çok rüzgar alıyor top gitmiyor diyecekti bu olay böyledir 4büyüklerde yenik başladı olmaz olmazdı.İlk hafta böyle bir skor alma Fb nin iyiliğinedir bazı şeyleri geçen senelerdeki gibi sezon ortasında değil başında görürlerde ona göre hareket ederler bunada güvenmemin tek nedeni Daumdur yönetim değil.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 melancholy zaten ilk yarı *beep beep beeep* ve hatta bence gayet de iyi oynadınız, ama defansınız açık veriyo hayvan gibi 2. yarıda ise hiç bişey yoktu fener adına[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza edit: no kufur plsss [Bu mesaj Azmodai tarafından 12 August 2003 04:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 abi simdi dusundum de fener kume dusse ne komik olur:) (gidi$at o zaten lol)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fener-beşiktaş-galatasaray hepsi ilk maçlarında kötü top oynadı. Samsun ve Diyarbakır ikinci ve üçüncü golleri kaçırdı İstanbul kaçırmadı olay budur. Hemen heveslenmeyin "FB küme düşçek azuzuhahahahah" diye. Hakemlere gelince... bir allahın kulu çıksın kırmızı kart haklıydı desin yada elle oynama pozisyonu penaltı değildi desin tebrik edicem. Kimse kusura bakmasın geçen sene hakemlerden çok çektik tamam takım kötüydü, kötü oynuyorduk ama bu hakemlerin şerefsizlik yapmasını gerektirmezdi. Bu sene ilk maç daha ve yüzde yüz penaltı paşam göremiyo nedense.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 canım kimse gs-bjk süper oynuyor demedi zaten. zaten ben konuyu açarken oh oh koyuyolar fenere şeklinde açmadım. üç büyüklerin hepsi önce 1-0 mağlup duruma düştü.ben de aha fenerde düştü bakalım onlar da kurtarack mı 2.yarı asılıp diye açtım. (başka bir topicte biri daha maç esnasında mağlup duruma düşüncec konuşmaya başlamışsınız yazmış da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: SM0KE, 12 August 2003 10:23 tarihinde demiş ki: Hakemlere gelince... bir allahın kulu çıksın kırmızı kart haklıydı desin yada elle oynama pozisyonu penaltı değildi desin tebrik edicem. Kimse kusura bakmasın geçen sene hakemlerden çok çektik tamam takım kötüydü, kötü oynuyorduk ama bu hakemlerin şerefsizlik yapmasını gerektirmezdi. Bu sene ilk maç daha ve yüzde yüz penaltı paşam göremiyo nedense.[hline]rtc kırmızı kart %100 haklı, kesinlikle çok doğru bi kırmızı kart. penaltınız verilmiyo o da %100 yanlış bir karar.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fenerbahçeye bi düşmanlığım yok. ama fener 1 hoijdonk'a ve daum'a rağmen hala eski fener.her sezona şampiyonuz kesin diye çıkılır.8 t.d değiştirilir. gerekirse yönetim değişir. falan filan.. abartı kötü oynamadılar demeyin fener iyi fln oynamadı. beşiktaş ilk yarıda kötü oynadı ikinci yarı kötü diildik biz.. gs maçınıda tam izlemedim ama onlarda 2.yarıda götürdüler işi şaban şükürle.. e bi sizmi başarmıyosunuz bunu? o zaman sizde bi sorun wardır kardeşim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Larva, 10 August 2003 20:06 tarihinde demiş ki: Heyooo Daumu 15. haftaya kadar kovarlar bizde en ciddi rakipten kurtuluruz siz en ciddi rakibi fb olarak alıyorsanız daha çok kaybedersiniz[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 maçı 90 dk izlemedim maratondaki geniş özeti izledim ona göre yorum yapıcam herkes öle yorum yapıyor ki(sadece paticik değil bütün yorumcular filan falan) anlamadım valla ilk defa bu kadar tezat oldum herkesle. istanbulspor süper oynamış fener rezaletmiş tamam fener iyi oynamadı ama istanbulspor nasıl süper oynadı anlamadım ilk yarıda en az 5 tane çoook komik hata yaptılar defansta fenerde sağolsun forvette yaptı hataları beleş beleş golleri kaçırdı. 2. sarı bence ağırdı ama birçok fenerli dahil herkes doğru diyor bilmiyorum sorun bendedir belki de anlamadım e durum 2-0 olduktan sonra bir de eksik kalınca fener zaten çevirme şansı yoktu bol bol kaçırdı istanbulspor penaltı olsa fener atsa da birşey değişmezdi beraberlik bile imkansızdı bu arada enke 1 hata yapmadı sadece goller içinde bakarsan öle fakat bir sürü abuk subuk şeler yaptı istanbulsporlu kazmalar yararlanamadı. 2. gol ise hata denemez ama yetenek farkı rüştü öle bir gol yemezdi mesela. eheh fenerliler görsün bu sene biz yıllardır ne çekiyoruz kalede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar