Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 falla buyur gel izmir aksu cafeye tanistiriyim..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 izmir aksu kafe nerde bende izmirdeyimde gelirimi bi ara tanışmış oluruz[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 guzel yali.. orda en bilindik ankara donercisi var onun arka sokakta..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 pm kullanın pls :D marlonu basmaya gelicem 34234 gb alıp kaçtı :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 jajajajajaja beni cafeye gidipte kolay kolay bulmasssin sIk ugramiom ama tehliqe canbaba fearfactor filam hep ordalar[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 parabola'yle evlencekmisiniz zauhauhua anladık adam iyi de aşık mı oldunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o kadar kişinin arasına giremem :D SEni tek bulmam lzm :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ajajajajaja o da kolay deil :D[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 neyse ben kaçar ^^ iyi geceler hepinize :P sınav felan var yarın :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: zalim315, 28 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: olabilir bi ara aresin en büyük adamı idi Hadi canım en büyük adamıymış... Eziğin tekiydi... Hayatı harpyde leechle 70 olmakla geçti... Czde de sotede bekler lvl 70 olmasına rağmen son vuruşu spike ile yapardı. Kombonun K'sini bilmezdi. Ben ona lvl 70 riote ksliyeni diyordum. Düşün öyle açtı ki lvl 70 olmasına rağmen rioteden gelecek 2-3 np'yi kslerdi...ezük... Size bomba olay... Bu saftorik lvl 69'du. O zamanlar sin olmamıştı. Bende apos dönüyordum lvl 62 mi neyim... Partiden 2 melee çıktı bende seekinge baktım bu saftorik seekingde. Parti attım neyse mage çekti bunu. Yemin ediyorum adam lvl 69 ve aposa uzaktan shadow çekti. Herkes goblinlerle bu kardeşimiz shellerle redbalı yaktı ölüyodu aposa. Son anda healer kurtardı. Bende dedim ki shower ya da multishot kullanacaksın dedim. Adamın verdiği cevap şuydu: Hmm ok... i never killed apos...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim [Bu mesaj bilinc tarafından 28 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lool ben diyorum abi parabolA_ denen adam Gambit'den kat kat iyi...bana biri psychosexy demişti o herif ama bilmiyorum bence 2sini de ezer..ben geçen harpy keserken gördüm adam harpy'nin etrafonda archer'a combo çeker gibi kombo çekiodu adam öyle garip şeyler yaptı ki harpy adama wuramıyo ordan oraya dönüyo harpy kafayı yedi..pm attım tabi cevap vermedi o ayrı :=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ha buarada zuxxi geldi harpye adamı basmaya kibal'le, daha parasit atamadan kesti priest'i, ben de mısır yiyip adamı izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Marl0_on, 28 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki: guzel yali.. orda en bilindik ankara donercisi var onun arka sokakta.. :) cok yakiniz bende 3kuyularda oturuyorum .[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben ucyol assinda ama bizimkiler orda olunca disari ciktimi o tarafta oluom genelde yada alsancak[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evt bi archer bi assasin olup cz de mal mal dolaşirdi.. zamanında az çektirmediler bi harpy spotu kaptılarmı 1 hafta bırakmazlardı.. a3 a4 mü vardı o zamanlar 2 server vardı hepi topu.. IS nin spotuna ks yapanı direk banlardı gm a2 de 123123 kişi ks yapardı iplemezdi.. ama layığını buldu sonunda...[signature][hline] Shadow Knight 61 - %70 1xx.xxx NP (62 gıdım kaldı ha gayret) [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben parabola'yla 300 np fln kastım nasıl diye sorcak olursanız söyliyim, adam beni harpy partiye aldı ve xp yaparken bizi basanları kesti bi kez öldü orda da afk'ydi :) kesilen humanların isimlerini vermiyeyim burda olay çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 nays[signature][hline]Level 66 priest 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gambit ban yemişti hack değil ama geri döndüğüne sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 TABE CANIM TABE BENDE MEHMET ALİ KLEYN ZATİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar