Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parabolA_'nın aslında eski Gambit olduğunu öğrendik!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sacmalamayın parabolA turk benım cafeden arkadasımla dtsde kastılar ama suan tanımadıklarının dısında kımseye cvb vermıyor benım gıbı oyunda turk oldugunu bellı etmıcen :D[signature][hline]Nick: ::Necromania::
Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) )
Np: Daha yok
Karus
lvl: 54 ( 2. hafta)
Mesaj tarihi:
e adam iyi oynuo simdiye kadar hep sindi ilk char patladi cypherda 67 kusur Lvl char yapti tank la tk kesen adam o cypherda birakta olsun o kadar... ama gambit deil..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
Mesaj tarihi:
ona bakarsan tam_tam'la sert_cocuk ikisi daldı adam ikisni de kesti ve herifin üstünde rol bile yok adam dex9 itemlerle takılıo herif harbi alay edio humanlarla ama pk yapmıomuş lvl kasıo dediler
Mesaj tarihi:
Gambit mi infinity mi bilmiom ama herif heralde anasının karnından assasin olarak doğdu..parabolA_ nasıl bi nick ama çözemedim lol, ne demişler, olay nickte deil comboda :)
Mesaj tarihi:
said:
arestides, 28 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
ona bakarsan tam_tam'la sert_cocuk ikisi daldı adam ikisni de kesti ve herifin üstünde rol bile yok adam dex9 itemlerle takılıo herif harbi alay edio humanlarla ama pk yapmıomuş lvl kasıo dediler
zuzuzuuz benim rolleri vercem bi ara ona bakalim yatiomu ondan sonra :D[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
Mesaj tarihi:
lol marlon tanıştırsana adamı bişeyler öğrenelim bari :p ama Gambit o kadar iyi oynayamıodu sadece level 70'di bilmiom yani bu adam lvl62 bu iitemlerle kapışıo... parabolA_ favorimdir!
  • Yeni Oluştur...