arestides Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Gambit'i bilenler biliodur eski aresten adam hack yemişti şimdi orc çar açmış adam kasıo 62 assayı parabolA_ diye benim bikez yanımdan geçti öldüm haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gambit banlandı lol[signature][hline]NecrozaN(Banned) Unbanned :-p hatır meselesi ile olur bu işler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 olabilir bi ara aresin en büyük adamı idi[signature][hline]Server: olimpia CLan : yok Nick : ZaL1M LvL : 35 np :yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vay be bizim erman abi gambitmiymis ben bilmiodum... zxyjafhfaxghasfdjg sacmalamayin be nerden uyduruonuz bole seyleri...[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kitties clanıyla konuştum adamların hepsi o Gambit diyo doğru söyledikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Vay anasını ya lol[signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kitties kim cicek bocek de benim realdan tanidigim adama gambit diyo ? o eski infinity dir... siz dk nedir bilmezken Lvl 60 olan..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya sacmalamayın parabolA turk benım cafeden arkadasımla dtsde kastılar ama suan tanımadıklarının dısında kımseye cvb vermıyor benım gıbı oyunda turk oldugunu bellı etmıcen :D[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) ) Np: Daha yok Karus lvl: 54 ( 2. hafta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zmnindada bole muhabbet yaptiydiniz gambit saniolar diye annattiydim cok gulduydu adam...[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 adam f9Devil'e önümde tecavüz etti ya Gambit o sormuştum ben de bu kim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 olm ne sorunlusun ya adami realdan taniom diyom gambit yokken o adam vardi gambit belki o varken knightonline i bilmiodu be[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 0000 nychris bobert ve parabola arenadaydı... parabola bobert'i kesti aq daha ne olsun herif! öyle bi combo görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 e adam iyi oynuo simdiye kadar hep sindi ilk char patladi cypherda 67 kusur Lvl char yapti tank la tk kesen adam o cypherda birakta olsun o kadar... ama gambit deil..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 abi o herifi biliom ben o adam Gambit'den daha iyi oynuo ama Gambit de olabilir..f9Devil'i ben de gördüm 3 kez kesti F9'u, adam human townda parti kurdu paraolA'yı kesmek için herkes tşak geçti f9'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 parabola_ is _infinity_[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ona bakarsan tam_tam'la sert_cocuk ikisi daldı adam ikisni de kesti ve herifin üstünde rol bile yok adam dex9 itemlerle takılıo herif harbi alay edio humanlarla ama pk yapmıomuş lvl kasıo dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Gambit mi infinity mi bilmiom ama herif heralde anasının karnından assasin olarak doğdu..parabolA_ nasıl bi nick ama çözemedim lol, ne demişler, olay nickte deil comboda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: arestides, 28 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: ona bakarsan tam_tam'la sert_cocuk ikisi daldı adam ikisni de kesti ve herifin üstünde rol bile yok adam dex9 itemlerle takılıo herif harbi alay edio humanlarla ama pk yapmıomuş lvl kasıo dediler zuzuzuuz benim rolleri vercem bi ara ona bakalim yatiomu ondan sonra :D[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 parabolA_ lvl 70 olsun server birincisi olmazsa elf belt vercem herkese =)) o adama rol gerek yok ben söyliyim o lvl kastıktan sonra Nychris fln mal mal bakarlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 konuşma için parabolA_ yı istiyoruz paticiğe :D masduhasudad ^ walla sağolsun tüm exp partylerine beni alır ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zuahuhauhauh manyaksınız ya adam Gambit haberiniz olsun herif geri dönmüş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 piff realdan tanidigim adam diyorum sorunlumusun arkadasim ?[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 charı satın almış olabilir ama marlon tanıyom die :-?[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 taniorum..[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol marlon tanıştırsana adamı bişeyler öğrenelim bari :p ama Gambit o kadar iyi oynayamıodu sadece level 70'di bilmiom yani bu adam lvl62 bu iitemlerle kapışıo... parabolA_ favorimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar