beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 (susanna tamaro) "yüreğinin götürdüğü yere git"öneririm..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: death_cuk, 05 Kasım 2005 19:43 tarihinde demiş ki: zaten ayrılamam ya harbici çok sewiom onu ya o zorda ben kaççam haftaya golcue :d [Bu mesaj death_cuk tarafından 05 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] biraz çocuksu geldi bana bu sevgi (kurduğun cümlelerden böyle bi anlam çıkardım) ayrılın gitsin.. cabuk unutursun..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: beybin, 05 Kasım 2005 21:07 tarihinde demiş ki: (susanna tamaro) "yüreğinin götürdüğü yere git"öneririm.. yüreğinin götürdüğü yer -> 20 KM :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dayt!!! hayırsever bir çanakkaleli olarak sevenleri birlelştiricem ben :horace: ikinizde bana mesaj aın bakıyım kimmişsiniz siz ondan sonra yaarlarız olayları :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oper aga sen beni yannış tanıdın çok kafam bozuk ne yazdıımı bilmez haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yannış annadıysam gusuruma bakma gurban :) sanal ortam yalan ortam işte tanıyamıyoz herkesi :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 haklısın yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya sewırum bağlandım falan dıosan mesafelerın ne onemı war kımılerı ne zorluklara rağmen yasatıyolar sewgılerini bıtmelı mı bıtmemelı bıze sorman ayrı bı sacmalık sewıosa we sewıorsan dewam eder etmelıdır herseye rağmen guwenın kendınıze yaa ps:brz sert olduysa kusurabakam ama bunlar ıcımden gelenler[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 pingu eskisehirdeydi :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 anabellee war eskısehırde gelırse gorusursun onla yardımcı olur sanırsamm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uzak mesafede kalp pek bi etkili olamıyo malum gözden uzak gönülden uzak, pek umutlu bakılamıyor uzun mesafeli ilişkilere. 60 kmde bile iş yapamadım ben mesela[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: b_ildiz, 05 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: saol asgard ama ben zorlayamam ki yardım edecek insan kendi gelip söler aa bana saol yokmu en azından calıştık yardımcı olmaya bööhhüü[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 esprık yaptım ehuehe rıca ederım ;)))))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bugun beni sozlusu aradı we biz 7 ekimde sozlendik sen hala uyu dedi.... nedir yanie bu allah akahretsin allah belasını wersin onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: death_cuk, 05 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: herkeşe slms ben yasın bi kızla tanıştım we kıza fena kapıldım:) dipnot: onerilerinizi bekliorum thxs bende yasin anladım başta.. meğersem yazmış.. abi aşk gerçek olduktan sonra aydanda marstanda yaşanır[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 farklı şehirlerse iş çok zor.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: death_cuk, 28 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: bugun beni sozlusu aradı we biz 7 ekimde sozlendik sen hala uyu dedi.... nedir yanie bu allah akahretsin allah belasını wersin onun e ben buna naparım?? kıçımla gülerim :lol: güldüğüme bakma sen.. o kız sözlenmemiştir.. sadece seni kendinden olabildiğince soğutmaya calısıyor(bence)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 gözden ırak olan gönüldende ırak olur.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yaw bilmiomda ben bitirdim onu kafamda bende ole dusunuorm heralde kendisidir çunku daa yaşı ne başı ne sozlenmiş ki bizim aşkımız ole hemen unutlcak bi aşk deildi[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya bu ne cıvık cıvık ölürüm, biterim, yalarım olayları.öldürün lan kendinizi hadi görim bende way bea deyim sonrada dalga geçim sizle.Aşığım diyen atıyor kendini ortaya uzaktan sevişemezsiniz o zaman aşkı yiyim size bişe olmasın. -->Senin yazdıklarını okumadım bile death-cuk benim lafım topiği açana.,Ama senin olayının da farklı olduunu sanmıyom.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık [Bu mesaj ZaCk tarafından 30 Kasım 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 zuahuhz sen ne annarsın beh tamam hiç bi pokumdan çakmıom diem insanlara bu kadar kucumseyici weya alaycı bakılmas ozmanlar içinde bulunduum durmdan kaynaklanan sozlerdi şimdi hiçbişeim yok turp gibiyim ama genede fena kapılmışım diom ole palavra gosuyle bakamıom[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ask ve sevgi nin onune ne yollar gecebilir ne de daglar devammmmm :p Sonuna kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar