BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Daha önce açılan konu ve site adresi ! Şimdi sizlere öncelikle basit savaş sistemini anlatacağım. Oyundan bir ss alıp orada işaretlediğim numaraları görüyorsunuz dimi :P kırmızıyla işaretlediğim yerde gördüğünüz gibi "5" , "1" den büyüktür ve savaşı "5" kazanır. Diğerlerindede benzer durum söz konusu ama bu seferkiler yan yanalar. Oyundaki saldırı şekli karıtınızı koyduğunuzda işaretlediğim şekilde ki gibi birbirlerine puan olarak geliyorlar ve puanı yüksek olan kazanıyor. Oyunu bende daha tam çözemedim :P Kombolar var ama komboları kurallardan ayarlıyorsunuz. Kurallar bölümüne girip "Some" "Plus" ve "Combo" (sanırım böleydi) seçeneklerini seçtiğinizde kombolar açık oluyor. Kombolar bazı kartların üzerinde bazı işaretler var onlar sayesinde aktif oluyor sanırım öğrenemedim daha :) . Oyunda Bi kaç çeşit oyun var. Bir hafıza oyunu Sphere break (çözemedim oynanışı) Triple var bir yerde savaşıyorsunuz bi şey daha var küçük bi kare yere sıra sıra 5 kart koyup kazanıyorsunuz :P . Oyun genel olarak zevkli ama daha tam kuralları çözemedim işte burada basit savaş sistemini anlattım ve eminim faydalı olacaktır :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...[Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Kasım 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar