Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişiselin en aktif müdavimleri=)

demorah

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorumda şu kişisel bölümü varkene günlük tutmak aptallık gibi geliyor(bölümün günlüğü hariç:P) Adan Zye her konunun mevcut olduğu bu bölüme artık bir yılın en aktif üyesini seçelim arkadaşlar Koyun oylarınızı:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Sosyal ağlarda paylaş

ben oy istemiyorum. hatta bundan sonra kişisele sadec eokumak için gireceğim. çünkü insanlarla birşeyler paylaşıyosun ama onlar olayların hepsini bilmediğinden yanlış yorum getirebiliyorlar....bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz bi olay ama seçim fln

dynun baya aktif sanırım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 29 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pasif dynun !!11!111bir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...