NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 cleaver ve mirage dagger kullanıyorum cleaverin attack düşük polduğu için sol elime alıp kullanıyorum ama son iki gündür karşılaştığım kişiler bana cleaveri sağ elime almamı, atağımın yükseleceğini söylüyorlar. Nedir bu cleaverin özelliği? cleaver ve mirage +6 sizce farkedermi sağ sol?[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Madem öyle diyorlar dene sende. Sol eline al attack power a bak , sonra sag eline al bi de öyle bak. Hangisinde daha yuksekse onda birak :D Su elinde dursa atagin daha yuksek olur demiyorum , sen en iisi kendin yap gör :)
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 attack konusunda elbetteki +6 mirage daha yüksek benim kasttettiğim acaba attack düşük bile olsa mesela failed olma olasılığı daha az yada vermesi gereken damage tam olrak veriyor gibi bi özelliği varmı?[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ti ye mi alındık :'([signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: NAYTONLAYN, 30 Kasım 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Ti ye mi alındık :'( Belki onlarda bilmiyordur dogrusunu , sen onlara dogrusunu anlatirsin artik.
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 CLAVERİN EN BUYUK ÖZELLİGİ SEKME OLASILIGININ AZ OLMASIDIR MIRAGE COK SEKTIRIR ADAMI AMA CLAVER ÖLEDEGILDIR
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: FACE_of_the_FACE, 30 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: CLAVERİN EN BUYUK ÖZELLİGİ SEKME OLASILIGININ AZ OLMASIDIR MIRAGE COK SEKTIRIR ADAMI AMA CLAVER ÖLEDEGILDIR Caps lockta gözleri sektirir. Büyük harfler göz alır kötü hisseder bünye kendini...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu sezon balık cokmus memlekette[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hey maşşşallah derya kuzusu bunnar :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: FACE_of_the_FACE, 30 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: CLAVERİN EN BUYUK ÖZELLİGİ SEKME OLASILIGININ AZ OLMASIDIR MIRAGE COK SEKTIRIR ADAMI AMA CLAVER ÖLEDEGILDIR Alakasi yok , kim uyduruyor bunlari ?[signature][hline]
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: FACE_of_the_FACE, 30 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: CLAVERİN EN BUYUK ÖZELLİGİ SEKME OLASILIGININ AZ OLMASIDIR MIRAGE COK SEKTIRIR ADAMI AMA CLAVER ÖLEDEGILDIR hönk? sen bu KO'yu WOW zannetin ehrhalde silahın dopingi kenidiende olcak fln zart zurt diyosun ama yok öle bişey koskocaman andık gibi clvear ve mirage aynıdır vuruş tarzları ve sektirmeleri:-)yanlızca apleri farklı o kdr...
Öne çıkan mesajlar