Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Acayip güldüm ya : ) http://photobucket.com/albums/v28/pxtrick/?action=view¤t=DINGRATS.jpg[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Harbi yaa sonradan gordum yarildim :)))) bu arada mandokinde en fazla 1 kere wipe yiyerek kesiyoruz ozel taktigimizle :) hatta max 3 lvl atliyor :))) vede mandokine giderken yolsa kestigimiz berserkerdan bu bucikti ve aldim :) [signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood [Bu mesaj jonywayt tarafından 30 Kasım 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 offf usta gösterme bana su mace i ya shamanın oyunda sahip olabilecegei en iyi silah bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 :) 10 dkp vardi druid ve palalaer arasinda en yuksek dkp bende vardi :) zati katilmyayacaktim raide hatunla tartismistik gm aradi yerini ayarladim dedi bende bisi diyemedim :) yani anliyacaginiz esssek yuku kadar sansim varmis :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: jonywayt, 30 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Harbi yaa sonradan gordum yarildim :)))) bu arada mandokinde en fazla 1 kere wipe yiyerek kesiyoruz ozel taktigimizle :) hatta max 3 lvl atliyor :))) vede mandokine giderken yolsa kestigimiz berserkerdan bu bucikti ve aldim :) Amca amma reklam yaptın be her topice koyuyorsun iyiki bir epic düşürdün :) Hayır çaldıracan bu kadar reklamdan sonra görücen seni o zaman :D. Not:Nun'un önüne kapama kardeşim yeter bu kadar bal.Nun'unda kendine göre bir bir adı şöhreti var adamı sizde bıraktık diye dışlamayın,ırkçılık yapmayın arada oda balını konuştursun ayıptır valla :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: joel_barish, 30 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki: offf usta gösterme bana su mace i ya shamanın oyunda sahip olabilecegei en iyi silah bence :( http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19360 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19347 bide bunlara bak istersen :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Clairee [Bu mesaj dwight tarafından 30 Kasım 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 niye kapayacam yavv nunun onunu basimin uzerinde yeri var nun un :) dun aksam raidde degildi o kadar :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 dwight inan Hand of edward the odd proc u yüzünden o gösterdiklerinden kat kat iyi...Nature's Swiftness ın görevini görüyor silah asmıs yaa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: jonywayt, 30 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Harbi yaa sonradan gordum yarildim :)))) bu arada mandokinde en fazla 1 kere wipe yiyerek kesiyoruz ozel taktigimizle :) hatta max 3 lvl atliyor :))) vede mandokine giderken yolsa kestigimiz berserkerdan bu bucikti ve aldim :) kullandınmı kullanmadıysan bana sat off super...[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kullanmazmiyim :) 2000g dedim millete lol dediler 0.03 drop dedim sustular :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=resim][/spo][signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 puhahuau[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lvl up olurken cıkardığı ses cok komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar