CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu oyuna yeni başladım ve henüz pek bi bilgim yok bir kaç sorum olcak: 1) en yüksek lvl sınırı kaç 2)belli bi lvl dan sonra tıpkı ko da oluğu gibi pk yapılıyomu 3)boss büyüklüğünde yaratıklar var mı 4)kaç çeşit karakter var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aslında hepsinin cevabı var bu frumun içinde ama yinede cevap vereyim. Walla LvL sınırını bilmiyorum ama 80 e kadar yolu var diye biliyorum.Boss lar var.20 den sonra pk yapabiliyorsun.5 çeşit karakter var.Swordman , blademaster , Spearman , Arhcer , birde glavie kullanan bir eleman.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 29 Kasım 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Abicim 50 tane silkroad konusu açarsan başkalarının takip etmeye çalıştığı konular aşşağıya düşer.Yanlış olur dimi.
quatim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence cevap yazmasini bilmiyor :D:D:D Oyuzden surekli yeni konu aciyor...:D
Öne çıkan mesajlar