CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu oyuna yeni başladım ve henüz pek bi bilgim yok bir kaç sorum olcak: 1) en yüksek lvl sınırı kaç 2)belli bi lvl dan sonra tıpkı ko da oluğu gibi pk yapılıyomu 3)boss büyüklüğünde yaratıklar var mı 4)kaç çeşit karakter var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aslında hepsinin cevabı var bu frumun içinde ama yinede cevap vereyim. Walla LvL sınırını bilmiyorum ama 80 e kadar yolu var diye biliyorum.Boss lar var.20 den sonra pk yapabiliyorsun.5 çeşit karakter var.Swordman , blademaster , Spearman , Arhcer , birde glavie kullanan bir eleman.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 29 Kasım 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Abicim 50 tane silkroad konusu açarsan başkalarının takip etmeye çalıştığı konular aşşağıya düşer.Yanlış olur dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence cevap yazmasini bilmiyor :D:D:D Oyuzden surekli yeni konu aciyor...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar