Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok güzel!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok yok bende sevmedim bir gariplik var ama bunda..

Mariahhh!!! ownz.We luv U

[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 August 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam herkes başladı kendi fantazisndeki kadınları yzmaya heha :)
bence hepsi güzel. ama beyenmedim ben diyenler de acaba bulabilicek mi öylesini merak etmedim değil.
bende de lotr sewgimden midir nedir liv tyler ı en çok beğendim koyulanlar arasında :p
ama benim en çok hastası olduum şu an dünyadaki
beyoncé knowles denilen siyah derili seksi insan suretindeki dragonumsu şey.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 13 August 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
tamam herkes başladı kendi fantazisndeki kadınları yzmaya heha :)
bence hepsi güzel. ama beyenmedim ben diyenler de acaba bulabilicek mi öylesini merak etmedim değil.
bende de lotr sewgimden midir nedir liv tyler ı en çok beğendim koyulanlar arasında :p
ama benim en çok hastası olduum şu an dünyadaki
beyoncé knowles denilen siyah derili seksi insan suretindeki dragonumsu şey.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Hastasıyımdır o wyvernün ;)[hline][i]Silphatos Iceheart

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
benim derim dragon derisi derim
benim derim iyi deri
derime hep bakarım derim
kendime kendime ben cıvığım derim
ama cıvık derili değilim[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
abi açmısınız? salyalarınız akmış.

ayrıca insanlara güzel demek ok.ama insanlarla dalga geçmek olmamış.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
valla ben yapmadım[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
rofl
millet delirmi$
lyv tyler denilen o bayan guzelmi$ gercekten :)(o kirik linkin altindakinde rezalet)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Mesaj tarihi:
adama bak bulduda bulanıyo
rezalet dedi ya
hey allahım[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
kermit,itiraf et
o linki bozuk olan resmin altindaki hali rezaletti[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Mesaj tarihi:
ahuaehuahauhaeuhzşauhşsduhsaluehleauhzlşauhdsaşlkudhasuh9y1927383huzhaudhausgy

Dünyayı kurtaran adama laf etmeyin lan aeuhae
said:
kermit_frog, 12 August 2003 21:35 tarihinde demiş ki:
Hayır
Dünyayı kurtaran adam daki[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
[hline]There's a heaven above you baby...
  • Yeni Oluştur...