Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Delidana, 27 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: uo dada nefret ederdım kelle bırıktırmekten dıablodada burada olursa gene bı okadar nefret ederm cok sacma bişi nedir yani kellesini almak. Yaralıyız galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benimde bi fikrim var hatta o topladıgımız kellerleri kelle paçacıya satalım yada cooking e kellepaça eklesinler ziyan olmasın yani hp azaldıkca yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: zepan, 30 Kasım 2005 10:39 tarihinde demiş ki: benimde bi fikrim var hatta o topladıgımız kellerleri kelle paçacıya satalım yada cooking e kellepaça eklesinler ziyan olmasın yani hp azaldıkca yeriz Yanlış yere yazdın dostum. İğrenç WoW espirileri kısmı burada. Lütfen birazdaha dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: muzcu, 29 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki: yani şimdi bg dışında öldürdüğün elemanların bir parçasını felan alsan felan 10 ar 10 ar npclere versen veya ne bilim öle bişi işte. bg dışına kayması için pvp nin bu olmalı bence hadi bunu geötim yani başka bişiler olması lazımç. bu şekilde pvp serverının hiç bir anlamı yok. normal ve rp serverdakiler de bg de honor kasıo hızlı hızlı. biz de lvling zamanları ganklendiğimizle kalıyoruz. Yani milleti iice CC yapmaya teşvik edilsin diosun. Blizz tarafındanda ticket atılabilicek hale gelen CC'yi cazip kılmaktan başka bi işe yaramaz bence.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar