prachles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 donnie darkonun müziklerini bi türlü bulamadım,biraz bayık biliyorum ama lazım ,resmi sitesi beni fitil etti dinletmiyo bile adamlar.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kazaa.com emule.com hemen alalım seni şöyle :P amazon.com burdan da şarkıların isimlerini bulabilirsin :) en sondaki hangisi bilmem ama donnie darko soundtrack'i için çok iyi diyorlar, istersen hepsini indir :P not:ben hiç dinlemedim, itiraf etmek gerekirse filmi beğenmedim denebilir :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sarkinin adi Mad World, donnie darko mad world dersen kazaada bulma ihtimalin %99[hline]Can't rain all the time.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Eh be prachales deminki topicte söledik ya müziklerini sorsaydın orda hangisi son müziği die sölerdik:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Bonus, 12 August 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Eh be prachales deminki topicte söledik ya müziklerini sorsaydın orda hangisi son müziği die sölerdik:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman eha aynen[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 donnie darko muziklerine bayik diyen biri, olmelisin, bu topik te yokedilmeli patlatilmali DONNIE DARKO KOTU DEILDIR! (bakmayin bana film obsessive i ilan edildim)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 oha bayık demiş adam ben görmemiştim o bölümü kınıyorum kın kın kın ![hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 harbi donnie darko hayatimda gordugum en iyi 10 film arasindadir[hline]Can't rain all the time.
Öne çıkan mesajlar