prachles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 donnie darkonun müziklerini bi türlü bulamadım,biraz bayık biliyorum ama lazım ,resmi sitesi beni fitil etti dinletmiyo bile adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kazaa.com emule.com hemen alalım seni şöyle :P amazon.com burdan da şarkıların isimlerini bulabilirsin :) en sondaki hangisi bilmem ama donnie darko soundtrack'i için çok iyi diyorlar, istersen hepsini indir :P not:ben hiç dinlemedim, itiraf etmek gerekirse filmi beğenmedim denebilir :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sarkinin adi Mad World, donnie darko mad world dersen kazaada bulma ihtimalin %99[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Eh be prachales deminki topicte söledik ya müziklerini sorsaydın orda hangisi son müziği die sölerdik:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Bonus, 12 August 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Eh be prachales deminki topicte söledik ya müziklerini sorsaydın orda hangisi son müziği die sölerdik:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman eha aynen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 donnie darko muziklerine bayik diyen biri, olmelisin, bu topik te yokedilmeli patlatilmali DONNIE DARKO KOTU DEILDIR! (bakmayin bana film obsessive i ilan edildim)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 oha bayık demiş adam ben görmemiştim o bölümü kınıyorum kın kın kın ![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 harbi donnie darko hayatimda gordugum en iyi 10 film arasindadir[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar