yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saat yapmaya çalıştım ama olmadı sorun şu bir item veriorum. on=@equip timer 1 on=@timer src.dialogclose d_saat src.dialog d_saat timer 1 return 1 bu kısım olmadı sürekli dialogu kapatıp açtıracak bi komut varmı acaba saniyeleride gösterecek bi saat yapmaya çalışıorum[signature][hline]Forever Rock
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 on=@equip timer 1 on=@timer cont.dialogclose d_saat cont.dialog d_saat timer 1 return 1 o_O[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Albert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 on=@timer altinda dialogclose'u calistiramadim ben.[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: on=@equip timer 1 on=@unequip serv.newitem i_hedehödö src.equip src.dialogclose d_saat src.dialog d_saat on=@timer remove return 1benzeri bişey olabilir.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. Mum_Chamber, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: iyi güzel de lobiye bir giriyorsun amcamlar orda grup yapıyor.
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya tinkerlarda saat yokmuydu :D sen serverin kurulu olduğu makinadaki saati düzgün ayarlarsan birde tinkerlerde mevcut olan clock scriptinde oynama yaparsan çok iyi olur :D uğraşmazsın[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Öne çıkan mesajlar