avp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Selamlar, Kafanizda düşündüğünüz hatta programlamasini yaptiğiniz hatta hatta tasarimini bile hazirladiğiniz bir web sitesi projenizmi var ? Ve bunu sunucu vs. gibi imkansizliklardan hayata geçiremedinizmi ? O zaman firsat taniyorum gelin projenizi anlatin konusalim karsilikli fikirlerimiz uyarsa projenizi hayata geçirelim.. Bunun için şuanda Borusan Telekom'dan 1mbit hat üzerinde tamamen bu projeye ayirilan makinamiz mevcuttur. Sunucu bilgisi için ; http://62.244.197.27/phpsysinfo İletişim için; [email protected][signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 atayım bi mail o zaman bakarsın holding oluruz.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tamamen domain toplamak referans için birşey =) neyse hadi bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 herhangi bir hosting firmasiyla alakam yok. Referansada ihtiyacim yok. Sadece bosta duran bir sunucuyu degerlendirme amacindayim[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hostun var ama hala kendine ait bi mailin yok. 12 yaşında cocukta bile en azından gmail var. Sende oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dorudur abi =) *koşar adimlarla uzaklaşir* nolmuş bu patiye :([signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Foster, 28 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Hostun var ama hala kendine ait bi mailin yok. 12 yaşında cocukta bile en azından gmail var. Sende oda yok. gmail olunca ne oluyor onu anlamadım?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sen boşver onları bazı kendini bilmezler :) yapmaya çalıştığın güzel bir şey eheh insanlara destek vermek :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Aldırmayın daviona aman foster a.. uzaklaşma avp cim biliyoruz biz seni [signature][hline]* [Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Kasım 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eyw efenim buralardayim okur kimliğime geri dönüyom sadece =)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 avp patide bu aralar çok oldu böle tipler takma sen sen nerdeydin 1 ay önce hı söle bakiyim benim vardı ama şimdi yok :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 cekemior insanlar bak bana ornek =) ben gidip adama bole bolesin demiorum sadece soluyorum birsey soleyeceksem p.m atarim olay biter niye public ama genede ben soluyom bosda duran makine var deme lutfen =) bende biliom bu isleri[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 benim amacim bircok siteyi host etmek değil. Bir tane adam akıllı tutabilecek bir projeye tamamen sunucuyu tahsis etmek. (Canım sıkılıyo şu sıralar banada yapcak birşeyler çıkar hem niyetindeyim ) =)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 merhaba avp benim bir projem var hazır sitemde var asp tabanlı bir site kurdum fakat faliyete geçiremiyorum yukarıdaki msnden sana ulaşacağım.. fakat sistem bilgilerine baktığımda linux olarak gördüm ben asp kullanıyorum bir fark yaratırmı ? [Bu mesaj TurKnight tarafından 30 Kasım 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Knight, Malesef sistemin asp desteği yok[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar