Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Proje Sponsorluk

avp

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Kafanizda düşündüğünüz hatta programlamasini yaptiğiniz hatta hatta tasarimini bile hazirladiğiniz bir web sitesi projenizmi var ? Ve bunu sunucu vs. gibi imkansizliklardan hayata geçiremedinizmi ? O zaman firsat taniyorum gelin projenizi anlatin konusalim karsilikli fikirlerimiz uyarsa projenizi hayata geçirelim.. Bunun için şuanda Borusan Telekom'dan 1mbit hat üzerinde tamamen bu projeye ayirilan makinamiz mevcuttur.

Sunucu bilgisi için ; http://62.244.197.27/phpsysinfo
İletişim için; [email protected][signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
Sosyal ağlarda paylaş

sen boşver onları bazı kendini bilmezler :) yapmaya çalıştığın güzel bir şey eheh insanlara destek vermek :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

cekemior insanlar bak bana ornek =) ben gidip adama bole bolesin demiorum sadece soluyorum birsey soleyeceksem p.m atarim olay biter niye public ama genede ben soluyom bosda duran makine var deme lutfen =) bende biliom bu isleri[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba avp benim bir projem var hazır sitemde var asp tabanlı bir site kurdum fakat faliyete geçiremiyorum yukarıdaki msnden sana ulaşacağım.. fakat sistem bilgilerine baktığımda linux olarak gördüm ben asp kullanıyorum bir fark yaratırmı ?

[Bu mesaj TurKnight tarafından 30 Kasım 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...