Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Normalde renoları beğenmem, fakat bu sefer adamlar yapmış, 1.5 dCi(105hp)'lı modeli çıkarsa düşünemiyorum:D buda istanbulda çekilmiş resimler reno'nun test arabası. [spo1=İst_1][/spo] [spo2=İst_2][/spo] [spo3=ist_3][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şu görüntüye bakınca eskisine oranla daha oturaklı gibi görünüyor araç.modifiyeyede yatkınlaşmış :) [spo1=clio III][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 cok hos olmuş bence reno sewmem normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 güzel olmuş yaw reno ii arabalar yapmaya başladı bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hoş olmuş gerçekten. V6 versiyonu sanırım o tek kapılı kırmızı olan, eğer uygun bir fiyatı olursa, şimdiki fiyatı abartı bi derecede, çok tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 V6 değildir o ağır bodykitli oluyor zaten v6 projesini kaldırdılar diye biliyorum. RS versiyonu flndır 182bg lik versiyonu var en son biraz geliştirirler muhtemelen. Clio güzel araba yapmış hakkaten ama vites kolu yapmayı bilmiyor![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 renault u normalde bende sevmem ama bu araba cidden çok hoş görunumlu olmuş..iç dizaynda fena diil..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ugur bocegi gibi sevimli olmus bu : )[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 selam, fransız bücürü işte. farları daha da çekip uzatmışlar, içini süslemişler ama ben pek beğenmedim. mevcut modelin makyajsız önceki hali daha güzel geliyor bana nedense. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar