Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+7/70 Raptor - +8/80 Glave

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
morchaylt, 29 Kasım 2005 05:12 tarihinde demiş ki:
ap'nedir bilmiyorum ?

O zaman +8/80 iron crosbow +7/70 iron bow'dan iyidir ? böylemi oluyor yani ?

Hayır. Her item için geçerli değil bu. Mesela mirage+8 shard+7 den kötüdür ap olarak...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 29 Kasım 2005 06:37 tarihinde demiş ki:
said:
morchaylt, 29 Kasım 2005 05:12 tarihinde demiş ki:
ap'nedir bilmiyorum ?

O zaman +8/80 iron crosbow +7/70 iron bow'dan iyidir ? böylemi oluyor yani ?

Hayır. Her item için geçerli değil bu. Mesela mirage+8 shard+7 den kötüdür ap olarak...

wronggggg!!!
mirage +8 96 ap sahip shard +7 92ap ironx +8 119 ap sahip ib +7 bilmiyorum tam olarak ama düsüktür ondan glave +8 raptor +7den ap fazla ama raptor görünüsü bambaska:D attack rangeleri ayni mi bilmiyorum ama
Mesaj tarihi:
wallaa ben +8/80 glave derim hem +7 raptordan daha ucuz ( glave+8/80:1.2-1.4 billion,raptor+7:1.7 billion civarı) hem de apsi daha fazla sanırım[signature][hline]Name:Imaginary
Job:Blade Master
Nation:El Morad
Clan:Knights
Server:Ares 1-2-3
Lvl:6x
Mesaj tarihi:
+7 ğlev +6 raprordan 2 arat düşük bu nedir yanı +7 raptor al ama +8 alma sana diyim ben[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
baramus kıralı

Mesaj tarihi:
ark.lar sole bisi daha varki o da silahın lvl.i 1-2 ap icin daa dusuk ap.li silah tercih etmek sizin total ap.nizide dusurecektir deneyin gorun ,yane sonuc olarak tabiki raptor+7
Mesaj tarihi:
said:
EscOrDie, 29 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
ark.lar sole bisi daha varki o da silahın lvl.i 1-2 ap icin daa dusuk ap.li silah tercih etmek sizin total ap.nizide dusurecektir deneyin gorun ,yane sonuc olarak tabiki raptor+7

Şahsen bişi anlamadım?!
Mesaj tarihi:
glave 8/80 1 ap daha fazla. ve +8 olması dolayısıyla bi 10 poison dmg fazlasıda olduğuna göre glave 8/80 şukkaz ...

[Bu mesaj dereque tarafından 29 Kasım 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben xienonda ctrl_alt_del_cafe clanina girerken shardimi ve miragemi birisi dupe yapmak icin almisti elimde sadece +8 stillettolar vardi liderin karsina öle cikmaya utandim tabi:D +7 horn crossbowu aldim clana öle girdim basic skillerle:D
Mesaj tarihi:
said:
dereque, 29 Kasım 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
glave 8/80 1 ap daha fazla. ve +8 olması dolayısıyla bi 10 poison dmg fazlasıda olduğuna göre glave 8/80 şukkaz ...

[Bu mesaj dereque tarafından 29 Kasım 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]

aha tam da gecen tartistigimiz bir muhabbet bu.. sizlere de sorayim. simdi efenim bildiginiz uzere bu sword dance ve scream skillerinde +150 additional damage vardir. bu da poison'dur, lightning'dir zarttir, zurttur. bu 150 damage sabit ise bu durumda weapon'da 50,60,70,80 miktarlarindaki damage'in cok afedersiniz ne pipime etkisi vardir?
yahut soyle de sorulabilir. 70 additional damage'i olan bir weapon 150 additional damage nasil verir? ha? hadi bakalim.
atladigim, yamuldugum bir nokta var galiba ama nedir farkedemedim bir turlu.[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom!
Mesaj tarihi:
Sialhın class'ı ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. gerçi glave de raptor da high class ama.

Geçenlerde +5 bardish'den (140AP) middle class item
+2 (133AP)Glave'e geçtim high class item

Neden bilmiyorum ama glave ile de bardish ile de aynı damage'i veriyorum.
  • Yeni Oluştur...