Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şemdinli'de Olaylar

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yanlışşşş

1- Gerçekten terör eğitimi almış birisi olsa HALK tarafından sazan gibi yakalanmazdı.

2- ilk 6 bombalamada hiçbir güvenlik soruşturulması yürütülmedi, iz takibi, detaylı delil toplanması yapılmadı.

3- O kadar rahat ve sallapati düzenlenmişti ki bombalama eylemi, eylemi gerçekleştiren kişi, planlarını ve listesini yanında taşıyordu. Yani güvenlik güçleri tarafından yakalanma kaygısı YOKTU. Ama halktan birilerinin onları yakalaması gibi küçük bir olasılık gerçekleşti. ASLA POLİS YA DA ASKER BOMBALAMA YAPANLARA DOKUNMAYACAKTI ZATEN. Zira ikisi de serbest bırakıldı. Ve saklanıldı. İkisinin de geçmişi çok karanlık. Bir tanesi çok iyi kürtçe biliyor ve itirafçıları, itiraf etmeye iknada kullanılmış vs vs vs.

4- Büyük Ortadoğu Projesinin aksamaması için Güney Doğudaki Kürt halkının, T.C. nefretinin diri tutulması gerekmektedir.

5- Bölgedeki, plan ve haberleri içeren yayın yapan TÜM gazeteler toplatıldı.

6- Olayın farkına varan üniversite gençliği failler ortaya çıkarılsın mitinginde Güney Doğu elden gidiyor önlem alın pankartları ile toplanmışken AMERİKAN BOROZANI CNN TÜRK, terör örgütü yanlıları gösteri yaptı diye verdi haberi. Derin devlet/büyük amerika/BOP hakkında sesi çıkan herkes PKK yanlısı olarak halka lanse ediliyor. Bir süre sonra PKK yanlısı olmamak için herkes bu olayları meşru görmeye başlayacak.

7- Susurluk'tan çok daha önemlidir Şemdinli. Kaç programda tartışıldığını gördünüz? Neden sizce?

8- Devlet SUÇÜSTÜ olmuştur. Milli menfaatlere uygun bir tavırdır değildir farklı bir tartışmanın konusudur. Ama suçüstü olmuştur.

Utanılacak bu olay ACİL bir yeni gündemle örtülecek. izleyin.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masakari, 11 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
memlekette kim asker kim polis kim terorist kim hırsız kim katil kim suclu kim masum kim sagcı kim solcu kim dinci kim laik kimin eli kimin cebinde bi anlasam...(hadi ben salagım anlamıyorum bari anlayan birileride mi yok??)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım şu...Şimdi Türkiyede ordunun devlet üzerindeki gücü(asker sayısı vesaire) büyük bir pay kaplar.Buna rağmen eksik kaldığı zamanlar olur desteklenir.Şimdi AB ye girince ordunun etkisi 1/5 i mi 7 simi bişiler olucak o zaman bu Pkk lılar ne yapıcak merak ediyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun ordu değil!

Sorun siyasi.
Sorun 17-23 yaş arası KİMSEnin memleketle ilgisi - ideali - fikri olmaması.

Abuk gübük konulara binlerce post atan siz PATİ'lerin gündemin en önemli konusu hakkında söyleyecek veya yazacak hiçbirşeyiniz olmaması da bir gösterge değil mi?[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 26 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Abuk gübük konulara binlerce post atan siz PATİ'lerin gündemin en önemli konusu hakkında söyleyecek veya yazacak hiçbirşeyiniz olmaması da bir gösterge değil mi?

:)
mesaj atmış olmak için mesaj atıyo çoğu insan gereksiz topiclere. böyle önemli konularda ise her önüne gelenin konuşması zaten yanlış olur. ben bile çekiniyorum bu konuya yazmaya, ki her tür politik, siyasi topic'te tartışmışlığım var. bu öyle bi olay ki, hangi kaynağa, hangi bilgilere ve delillere güvenebileceğime dair en ufak bi fikrim yok. kim asker, kim kürt, kim maşa, kim haklı?görünmez bi düşman mı var, hem pkk'yı hem orduyu hem bölgedeki kürtleri hem de hükumeti parmağında mı oynatıyor?komplo teorisiyle gerçek arasındaki çizgi nedir?[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...