cibili Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tum komutanlar Karargaha! Anadolu yakasinda yeni Warhammer cafemiz acildi! Artik rahat ve ferah bir ortam icerisinde arkadaslarinizla bulusup Warhammer oynayabileceginiz bir cafe var. Buyuk bir internet cafe olan Poco Loco Cafenin genis bir kismi bize ayrilmis durumda. Ve 03.12.2005 tarihinde ödüllü "Border Patrol" turnuvası sizleri bekliyor. * Orjinal Games-Workshop cuhası doseli 2 buyuk ve yeni boyanmis 2 normal (biri yolda) olmak uzere toplam 4 masa mevcut. Bir tanesi surekli sabit olmak uzere hazir olarak sizleri bekliyor. Digerleri icin cafe calisanlarina rica etmeniz yeterli, hemen size cikaracaklardir. * Fantasy, 40k, Mordheim, City Fight, Lustria icin ozel 50den fazla sayida yeni yapilmis terrainler var. Her katilan yaratici arkadaslarimiz her seferinde yeni bir terrain ile bu havuzu zenginlestiriyor. * Modellerinizi koyup saklayabileceginiz dolaplariniz mevcut. Her dolabin onunde ordunuzun bayragini (logosunu) asmak icin minik bir kisim var. Dolap anahtarlari icin bize mail atabilirsiniz. Tüm kural kitaplari güncellenip ek kuralları siteden indirilip ciktilari dosyalandi. Bunun disinda campaign kitapciklari ve diger kaynaklar da elinizin altinda. * Kulup uyelerinin kendi aralarinda rahat iletisim kurabilmeleri ve isteyenlerin sadece kulup duyurularindan haberdar olabilecegi [email protected] mail zinciri kuruldu. Yakinda web sitesi de tamamlanacak. * Bu arada Cafenin mutfagindan tostan hambuger cesitlerine, sislerden izgaralara, snitzelden omletlere ve hatta sulu yemeklere kadar zengin ve ucuz yemek cesitlerinden faydalanabilirsiniz. Soru sorabileceginiz ve yardim isteyebileceginiz yetkili kisiler: Alper Cibili : 0532 386 9798 : [email protected] Batı Safel : 0542 543 0127 - [email protected] Gökhan Er - 0532 671 6967 - [email protected] Onur Buyuran - 0532 785 6366 - [email protected] [Bu mesaj cibili tarafından 21 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hayırlı olsun darısı frpcilerin başına :ehue:[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hayrlı Olsun Umarım İşi Döndürebilirsiniz...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İyi güzelde nerde? Pendik'temi, Maltepe'demi, Kadıköy'demi. O kadar anlatmışsın yeri söylememişsin hehhe[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben de ona bakıyordum "Acaba ben mi görmüyorum" diyordum =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sanki bi eksiklik var?Adres?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 atma beaaa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Merhaba ben Gökçen özledim hepinizi oyuncuları bi türlü yolum düşmedi ama ilk fırsatta gelicem[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BU YAZIYI MUTLAKA OKU DIREK ASAGI GECME! :-) cibiliyle İnanilmaz sansa tansıtık resme yolda carpistik ve kimkimdir konustuk nednesiz bi sekilde ve tnaısık komik deiglmi... Simdi anlaticagm hikaye gercek ve gercek gecen evden cıktım 2 sokak yukardaki nargile kafeyi bulmya gittim marmara üniversitesinin önündeki aras okaklarin arasinda bi yerlerde kayboldumn fln bi yer gördüm icerde kızlar ekrkeler felan neysee sak kapıyı actim girdim bi baktım adi popo loco dedim yok oolmaaz imkani yoktur heralde bu kadar SANS Olamazz ama varmis arkadaslar inanamazsinizz. neyse iste bi girdim icerde calissan arkadasta benim ilkokul arkadasim cıktı taa coculuktna dostumuzun süre kopmustuk ben tasındıktna sonra neyse karagah elemanalriyla tansıtık imperail guard ordum oldugnu söledim falan filan ama bu kadar sans olmaz türkiye icinde heheehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 o sokakta nargile kafe var mıydı?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aa poco loco mu !!! göztepenin orda hani ooo süper ya.. biraz yer hakkında bilgi verirseniz her hafta gelirim valla zaten boyanmamış heves kaçmış bi ordu orcum boyanmayı bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ana kapını hemen karşısında durakları geçiyosun ilk sokaktan içeri giriyosun biraz ileliyosun solda al pacino posterleriyle dolu bi kahve var! onu geçince sağda kalıyo! marmaradan mısın?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Göztepe'de Marmara Üniv. karşısında kçşede Garanti Bankasının bulunduğu sokaktan içeri girip düz gidin sağda yol ayrımını geçtikten sonra göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok daha ünili genç olamadık :) ama hep oralardayım yani.. gelirim mutlaka süper oldu bu. hatta bikaç kişi buluşup gidersek sap kalmayız orda da :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kimlerin warhammer40k ordusu var ben İmperialGuard cadian taskforcum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar