Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu yakasinda yeni Warhammer cafemiz acildi!

cibili

Öne çıkan mesajlar

Tum komutanlar Karargaha!
Anadolu yakasinda yeni Warhammer cafemiz acildi!

Artik rahat ve ferah bir ortam icerisinde arkadaslarinizla bulusup Warhammer oynayabileceginiz bir cafe var. Buyuk bir internet cafe olan Poco Loco Cafenin genis bir kismi bize ayrilmis durumda. Ve 03.12.2005 tarihinde ödüllü "Border Patrol" turnuvası sizleri bekliyor.

* Orjinal Games-Workshop cuhası doseli 2 buyuk ve yeni boyanmis 2 normal (biri yolda) olmak uzere toplam 4 masa mevcut. Bir tanesi surekli sabit olmak uzere hazir olarak sizleri bekliyor. Digerleri icin cafe calisanlarina rica etmeniz yeterli, hemen size cikaracaklardir.
* Fantasy, 40k, Mordheim, City Fight, Lustria icin ozel 50den fazla sayida yeni yapilmis terrainler var. Her katilan yaratici arkadaslarimiz her seferinde yeni bir terrain ile bu havuzu zenginlestiriyor.
* Modellerinizi koyup saklayabileceginiz dolaplariniz mevcut. Her dolabin onunde ordunuzun bayragini (logosunu) asmak icin minik bir kisim var. Dolap anahtarlari icin bize mail atabilirsiniz.
Tüm kural kitaplari güncellenip ek kuralları siteden indirilip ciktilari dosyalandi. Bunun disinda campaign kitapciklari ve diger kaynaklar da elinizin altinda.
* Kulup uyelerinin kendi aralarinda rahat iletisim kurabilmeleri ve isteyenlerin sadece kulup duyurularindan haberdar olabilecegi [email protected] mail zinciri kuruldu. Yakinda web sitesi de tamamlanacak.
* Bu arada Cafenin mutfagindan tostan hambuger cesitlerine, sislerden izgaralara, snitzelden omletlere ve hatta sulu yemeklere kadar zengin ve ucuz yemek cesitlerinden faydalanabilirsiniz.

Soru sorabileceginiz ve yardim isteyebileceginiz yetkili kisiler:

Alper Cibili : 0532 386 9798 : [email protected]
Batı Safel : 0542 543 0127 - [email protected]
Gökhan Er - 0532 671 6967 - [email protected]
Onur Buyuran - 0532 785 6366 - [email protected]

[Bu mesaj cibili tarafından 21 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BU YAZIYI MUTLAKA OKU DIREK ASAGI GECME! :-)

cibiliyle İnanilmaz sansa tansıtık resme yolda carpistik ve kimkimdir konustuk nednesiz bi sekilde ve tnaısık komik deiglmi...

Simdi anlaticagm hikaye gercek ve gercek gecen evden cıktım 2 sokak yukardaki nargile kafeyi bulmya gittim marmara üniversitesinin önündeki aras okaklarin arasinda bi yerlerde kayboldumn fln bi yer gördüm icerde kızlar ekrkeler felan neysee sak kapıyı actim girdim bi baktım adi popo loco dedim yok oolmaaz imkani yoktur heralde bu kadar SANS Olamazz ama varmis arkadaslar inanamazsinizz. neyse iste bi girdim icerde calissan arkadasta benim ilkokul arkadasim cıktı taa coculuktna dostumuzun süre kopmustuk ben tasındıktna sonra
neyse karagah elemanalriyla tansıtık imperail guard ordum oldugnu söledim falan filan ama bu kadar sans olmaz türkiye icinde heheehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ana kapını hemen karşısında durakları geçiyosun ilk sokaktan içeri giriyosun biraz ileliyosun solda al pacino posterleriyle dolu bi kahve var! onu geçince sağda kalıyo! marmaradan mısın?[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...