Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine table demi nereden aldın şunu ne kadar solemicekmisin kardesim lutfen[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL]
Blind Guardian
L I V T Y L E R
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla.. yakın bi zamanda bişiler upload edemicem galiba. bi bakiim eskilerden bişi varsa hazır upload edilmiş...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
ya ben de böyle çizmek istiyorum ya haksızlık
(bu arada parlamaları bu kadar güzel kullanan birini cidden görmedim.. helal olsun)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 08 Ağustos 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ehehe, son koyduğun cehennemsi resim iç dünyanı yansıtmış.

"İçin siz için daha." gibi =P...

Ağlayan hatunun burnu çok tatlı olmuş ayrıcanak.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.
Mesaj tarihi:
ağlayan kızın olduğu resim bu konudaki en güzel resim bence. ifadeler gerçekçi, ayrıntılar çok güzel, sanatsal açıdan da çok hoş. (şah benzetmesi)

tebrikler ne diyim[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
  • Admin
Mesaj tarihi:
açıklıyorum sırrını horas vaktinde leonardonun vincinden çalışmalarını çaldı bekledi bekledi taaki renkli sikeynır cıktı hemen bilgisayara attı sonrada burda upload edip yutturuyo bise

ayıp kardesim hiçmi Allah korkusu yok erkeksen çizerken kendini video ya çekip upload edersin

*!gazı verir ki nası çiziyo diye beleşe özel ders koparsın*[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
valla canlarım... olmıcak yakın bi zamanda muhtemelen. internet kafelerden giriyom şimdilik. eheh. bakacaz artık.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
  • Yeni Oluştur...