EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ohoo o zaman harcanmaya devam edersin ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 aay gonullerin fistikli lokumu horasa geri donmuus noldu polis mi bastirdi protestoyu :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sıkıldım be. bu arada cankuş, harcandıımı iddia eden sensin. B)[signature][hline]o neydi be.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 Nisan 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mesaj yerine ulasti diosun yani :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 elim değmişken bitane daa ekliyim biraz önce yaptım.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 vaay kimse beni harcayamaz diyosun ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 allahım! bişi iddia ettim yok lan! allaha şükür çizdiimizden kazanıyoruz bişiler. türkiyede bu bile marifet yani.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 lol kızma tamam harbi kazanman lazım zaten çok iyi çiziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 en son attığın köpek balığını çizmen ne kadar zamanını aldı ne kadar kazanman gerektiğini hesaplamıcam korkma sordum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evet horaceyi gaza getirmek için harcanıyorsun dememiz yeterliymiş:) [Bu mesaj Chemical tarafından 23 Nisan 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 olm sabahtan akşama kadar kasıo bişeyler çizebilmek için sonrada az önce çizdim yok g..tmle çizdim vs gibi şeyler sölüo herif inanmayın..:))[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 valla götüylede çizse süper çiziyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 çift [Bu mesaj EagleEye tarafından 23 Nisan 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 [signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi bas gitar tasarımı şeysi. [signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yanaktaki kızarıklıklar çok keskin olmuş. Suni bir hava vermiş. Ayrıca bu kraken vari çocukcağızın günahı nedir? Çocuk nefreti mi seziyorum yoksa? =)[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin ***** mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 [signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 o kırmızılıklar suni bi hale getirmiş hakkaten. gerçekçi olmamış hiç... daha bişi diyemiyom ben sana.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 E birşey diyince neden direktman saldırı almış gibi cevap veriyorsun ki horas? Diğerleri çok güzeller. Silahlı adamla bass'ı çok beğendim. Köşeleri keskin olmuş, üzerine jelatin yapıştırılmış gibi duruyor diyorum.Yumuşatırsan oraları daha iyi olur. Gelip dövmediğin kaldı.[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin ***** mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 allah allah. olm ne alaka. sadece zaten pek gerçekçi olmayan bi resme böyle demen nutkumun tutulmasına sebebp oldu onu diyorum. bunu da sevdiim bi arkadaşla beraber yapmıştık. askerde şimdi. o kurşunkalemi yaptı ben devamını..[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu da başka bişi[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bişi daa[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu da son olsun.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 *!kıskanır* keşke benim de resimde bu kadar yeteneğim olsa.. bu post'u ilk defa görüyorum horace ve gerçekten tüm resimlerine hayran kaldım. en basit resimde bile gerçekçi bi surat ifadesi, bi zerafet.. helal olsun ne diyim[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: horacegoesskiing, 10 Temmuz 2004 03:15 tarihinde şu yukardaki kovboylu şahane resmi eklemiş mesajına bu resmin 1600*1200 versiyonunu koyabilirsen önceki çalışmalarından birindeki gibi süper olur :)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 Temmuz 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar