Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sincap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
annemler sirkeciye gidiyolardı, dedim hamsteri istiyorum onlarda alıcakken adamın cebinde sincabı görmüşler,daha şirin gelmiş almışlar getirmişler.bakımı hakkında bilgisi olan varmı? hastalık falan bulaşırmı?
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 17 April 2003 16:46 tarihinde demiş ki:
evde bakılacak bır hayvan degıl[hline]Simofle

daha sevimli ve uysal bi hayvan bulamazsın evde beslemek için bence,tabi şu anda bebek büyüyünce sorun olurmu bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Sincap a tasma takıp gezdirenler gordum antalyada demekki evcilleşiyor..
cok güzel hayvan çimlerde falan otları eşeliyo agaca cıkıyo evine sadık hayvan oluyo zamanla.
kaçmıştı bi tanesinin adam dedi gelir o az sona dedi iki turladı geldi geriye yuvasına.[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Mesaj tarihi:
fistan antalyadasın herhalde halbuki ben hic Tasma Takıp Gezdiren görmedim adamın birini gördüm omzuna yapışmış çivilemiş sanki zawallı hayvanı seviyoz hareket etmıyo ehauhae koptum orda yaa :)=():():(:)(:):( :) (: 9.8 ):8 .qi:DE2Üİ5PŞ34TŞ[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Mesaj tarihi:
kafayı yiyo bu hayvan ben mouse kullanırken elime saldırıp duruyo,klavyeyle hallediyim diyorum ozamanda klavyede turlamaya başlıyo, bilg kullanırken salmıcam bi daha
Mesaj tarihi:
hafta içi okuldaki arklara biraz duygu sömürüsü yapıp cam ödünç alabilirsem koyarım,bu öyle bişeyki ayağımdan omzuma tırmanıyo,omzumdanda uykusu varsa gömlek cebime atlıyo
  • Yeni Oluştur...