Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Marl0_on, 28 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ulem bugs bunny ne bu havalar lem gel arenayada seni yiyim kucuk mageimle :D heeeyt :D gel senlede kapışırım önemli değil janum sen daha uji ile kapışmadan yanına kimbupislik ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zuzuzuz secret silver earringlerle glass belt yoktu o zmn xD[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Marl0_on, 28 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: zuzuzuz secret silver earringlerle glass belt yoktu o zmn xD Orda tek kapıştın aslında sen :D nese yaparız yaw sen iste 1vs1 ama snn gibi mage lere biraz kılım özellikle paper lara göre manes of fire daha ii vuruyosunuz xD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 jajajajaja bi ara yapak o zmn[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tamam ben de gelicem bi ara. ;)[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Murti bende gelimmi :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zuHZUhuAZHUAZUHAZUHAZUH İSTeyen VarSa gelsin diyende ba$lık olmazki be kardes.. ne tarafa gelioduk pardon ? yazmayı unutmussunda sevincten heralde [signature][hline] don't you get it, there is nothing to believe anymore... [Bu mesaj grelynx tarafından 29 Kasım 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 assasin out, archer in.:D Bugün bizde o human archer clanına özendik bişiler yapalım dedik ama yeteri kadar archer bulamadık :/ [spo1=XD][/spo][signature][hline]Level 66 priest 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: grelynx, 29 Kasım 2005 00:47 tarihinde demiş ki: zuHZUhuAZHUAZUHAZUHAZUH İSTeyen VarSa gelsin diyende ba$lık olmazki be kardes.. ne tarafa gelioduk pardon ? yazmayı unutmussunda sevincten heralde Sevinçten değil ondan önce 2 kişi ilede kapıştım troy_turk ve archarad ve burda kendini çok ii sanan akradaşlara karşı olarak açtım isteyen varsa gelsin combo biliyorum diyerek combo olmaz battle a gelip göstericeksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tmm bugs..geliyorum ben XD süper combo mu gör bakalım nihahahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:110k+ Clan:Sacred gitmee yalvarırım yanlız koma beni bebekkk dünyalara güzeli biricik bebekk hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebekkk alem yıkılsa ararıımmmm bebek güzelll bebek tatlı bebek nazikk narinn bebekkkk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: forrazzi, 29 Kasım 2005 01:24 tarihinde demiş ki: assasin out, archer in.:D Bugün bizde o human archer clanına özendik bişiler yapalım dedik ama yeteri kadar archer bulamadık :/ [spo1=XD][/spo] Nychris zaten archer değilmiydi uzun bi süre archer ken np kastı ama o bobert ın elindeki ixbow hoş gözüküyo :D bence bu kalabalıkta archer olunmaz sabit duruyosun ve cz mage kaynıyo aynı anda 5 nova yiyosun yatıyosun sin ken kenardan girip alıyosun kalabalıklarsa kaçıyosun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet zaten o sahneden sonra , hb den bi sürü human geldi , bunlar hidelıydı , bana doğru koştular ben bi torment attım, sora kaç nova üstümüze indi bilmiorum da hepimizi öldük.:D Ama asıl zevkli olan herkesde bi sürü styx vardı zaten, asıl yapmak istediğimiz de oydu, bazı tipleri styx yağmuruna tutup öldürttük.[signature][hline]Level 66 priest 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: forrazzi, 29 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Evet zaten o sahneden sonra , hb den bi sürü human geldi , bunlar hidelıydı , bana doğru koştular ben bi torment attım, sora kaç nova üstümüze indi bilmiorum da hepimizi öldük.:D Ama asıl zevkli olan herkesde bi sürü styx vardı zaten, asıl yapmak istediğimiz de oydu, bazı tipleri styx yağmuruna tutup öldürttük. ahahaha :) styx kıl eder en büyük faydası da kaçan assasian in light feet basmasını engellemek yada staff ile dalan mage e atmak yada priest a heal basmasını engellemek için atmak genelde priesta 30 kişi dalarken 1 sn bile önemli oluyo ya miss verse yatıcak o durumdan bahsediyorum orda stun ve styx super xD Dediğim gibi geçen gün archer oldum sadece 1 saat sürdü değiştim yine assasian oyundaki en zevkli char çünkü her an bişey keşfedebiliyosun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Areste olsaydım gelirdim falla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ha bişi soracam ::Acharad:: ı yendinmi ? benim arkadaşta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Böyle topicler bende gaz yapıyor.[signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Bugs__Bunny, 29 Kasım 2005 14:30 tarihinde demiş ki: ahahaha :) styx kıl eder en büyük faydası da kaçan assasian in light feet basmasını engellemek yada staff ile dalan mage e atmak yada priest a heal basmasını engellemek için atmak genelde priesta 30 kişi dalarken 1 sn bile önemli oluyo ya miss verse yatıcak o durumdan bahsediyorum orda stun ve styx super xD dün solange ile pk yaparken dikkat ettim adamin özelikle assasianlara attigi 2 debuff var birincisi malice ikincisi mana drain :D:D:D adamlar döt gibi kalio kipirdiyamio biyere ahahahahah[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: KS_er_SAPI, 29 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: ha bişi soracam ::Acharad:: ı yendinmi ? benim arkadaşta.. Evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: Bugs__Bunny, 29 Kasım 2005 14:30 tarihinde demiş ki: ahahaha :) styx kıl eder en büyük faydası da kaçan assasian in light feet basmasını engellemek yada staff ile dalan mage e atmak yada priest a heal basmasını engellemek için atmak genelde priesta 30 kişi dalarken 1 sn bile önemli oluyo ya miss verse yatıcak o durumdan bahsediyorum orda stun ve styx super xD dün solange ile pk yaparken dikkat ettim adamin özelikle assasianlara attigi 2 debuff var birincisi malice ikincisi mana drain :D:D:D adamlar döt gibi kalio kipirdiyamio biyere ahahahahah Evet aynen öyle :D ezik sin ler farkına varıyo ama sadece minor kullanan sin ler farkına varamıyo sürekli mana kullanmaktan banada çok yaparlar hp pot içer gibi mana içiyorum zaten 1 minor basımı 1100 hp edio hp pot 720.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar