Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: piff, 28 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: bobert hala çok iyi abi adam sadece lvl olarak ezik kaldı..adamlar şok oldu zaten herifin etrafında dönen combo yaptı kosp fln deil yani bu parabolA_ denen adam çok eskilerden olmalı gambit mi psycho mu bilmiom ama psycho +9 shard dan banlandı serverda 8 yokken oysa kesin kosp gambit se bilemicem görmek lazım yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Informer, 28 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: :D İnfo yalandan post kasma çocuum :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: NightHunter666, 28 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: ben geliim mi bugs xD Sen gelsen orda dursan vurmasan heal pot içsen de 5 combo da anca yatarsın bea ayu :D kimbilir hp kaç def kaç ap kaç warrior sın sen git battlepriest larla kapış benim işim assasianlerle mage lerle battlepriest larla ve 62< warrior larla :D sen biraz büyük kaçıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol kimse o adamların karşısında kosp yapmaya cüret edemez salaklık olur haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @ Bilinc post kasmıyom , ujio bugs bunny ye bende gelimmi dedi ona güldüm o arada bugs araya mesaj yazmış[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kimse Niye Darkness ı Hatırlamıo.Darkness varken NYchris yada bobert onun altında eziLmiolarmıydı ? en kraL np yi o yapmıomuydu ?[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: piff, 28 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: lol kimse o adamların karşısında kosp yapmaya cüret edemez salaklık olur haksızmıyım? dogru diyosun ama bobert bence eski bobert değil yada bobert devri söndü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet darkness güzel dupe yapıodu hatırlıoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: SlmTurkmusun, 28 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Kimse Niye Darkness ı Hatırlamıo.Darkness varken NYchris yada bobert onun altında eziLmiolarmıydı ? en kraL np yi o yapmıomuydu ? İnformality vardı dual shard lı server ın sayılı adamlarından biriydi darkness de iyiyidi hatta o türk felan diyolardıda ben inanmıyodum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 informality=gin :( özledim birden onu askere gitmisti :'([signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Darkness turk ya ona eminim.Darkness a dupe diosunda.sana bişi söliyim.dupe u bulan adam Argentino yani sanırım su zamanın Monsterkill i.turklere de ilk dupe u getiren adam sanırım iso idi.Darkness larda ii dupe cu olabilir =)[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Server da +8 raptor yokken 2 kişide vardı o biri argentino daydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs__bunny Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :)) ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :(( yardım etmek ısteyen [email protected] Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ?[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bugs_bunny is gm gogo :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bugs bi özel mesaja bakarmısın[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Informer msn acmıyorsun kac gundur senı bulamıyorum sende yardım edebılırsın bana :( sende humandın orc oldun Orc olmak ıstıyorum abı nasıl olcam :(( help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Bugs__bunny Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :)) ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :(( yardım etmek ısteyen [email protected] Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ? Lord Wawe eser ya bizim yakın arkadaş EK daydı o zamanında :D server en sağlam ilk adamlarındı ve çokda ii oynardı warrior la nebiliim ismini hep sağda görürdüm :) ama ben yedi uğraştım biraz biriyle konuştum 2 admin e sordu admin lerin hepsi dupe item çok açamayız dediler sonra oda beramus a geçti.... Nese 2k kc olsun bi mail vardı benden daha ii bilenler var bu işlemi yapanlar onlara sor oraya mail atıyodun bi süre sonra kabul ederlerse gönderiyolr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war: [email protected][signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:)) Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 monsterkill eski Garlan'dır..bundan kesinlikle eminim.. parabolA_ denen adamsa çok eskilerden bi adam ve combo'nun ilk mucitlerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ulem bugs bunny ne bu havalar lem gel arenayada seni yiyim kucuk mageimle :D[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs cıkmam gerek sımdı yardımetmek ıstersen eklersen sevınırım[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:)) Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war: [email protected] Bilemicem walla en son bizimkiler 62 lvl warrior la oynuyo dediler cypher da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: lmao0, 28 Kasım 2005 23:26 tarihinde demiş ki: informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim LMAO![signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar