Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: piff, 28 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: bobert hala çok iyi abi adam sadece lvl olarak ezik kaldı..adamlar şok oldu zaten herifin etrafında dönen combo yaptı kosp fln deil yani bu parabolA_ denen adam çok eskilerden olmalı gambit mi psycho mu bilmiom ama psycho +9 shard dan banlandı serverda 8 yokken oysa kesin kosp gambit se bilemicem görmek lazım yarın :)
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Informer, 28 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: :D İnfo yalandan post kasma çocuum :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: NightHunter666, 28 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: ben geliim mi bugs xD Sen gelsen orda dursan vurmasan heal pot içsen de 5 combo da anca yatarsın bea ayu :D kimbilir hp kaç def kaç ap kaç warrior sın sen git battlepriest larla kapış benim işim assasianlerle mage lerle battlepriest larla ve 62< warrior larla :D sen biraz büyük kaçıyosun...
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol kimse o adamların karşısında kosp yapmaya cüret edemez salaklık olur haksızmıyım?
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @ Bilinc post kasmıyom , ujio bugs bunny ye bende gelimmi dedi ona güldüm o arada bugs araya mesaj yazmış[signature][hline]::Informer::
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kimse Niye Darkness ı Hatırlamıo.Darkness varken NYchris yada bobert onun altında eziLmiolarmıydı ? en kraL np yi o yapmıomuydu ?[signature][hline]He is uNexpected...
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: piff, 28 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: lol kimse o adamların karşısında kosp yapmaya cüret edemez salaklık olur haksızmıyım? dogru diyosun ama bobert bence eski bobert değil yada bobert devri söndü ..
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet darkness güzel dupe yapıodu hatırlıoruz...
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: SlmTurkmusun, 28 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Kimse Niye Darkness ı Hatırlamıo.Darkness varken NYchris yada bobert onun altında eziLmiolarmıydı ? en kraL np yi o yapmıomuydu ? İnformality vardı dual shard lı server ın sayılı adamlarından biriydi darkness de iyiyidi hatta o türk felan diyolardıda ben inanmıyodum ...
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 informality=gin :( özledim birden onu askere gitmisti :'([signature][hline]IHaveAGudGunBaba
lmao0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Darkness turk ya ona eminim.Darkness a dupe diosunda.sana bişi söliyim.dupe u bulan adam Argentino yani sanırım su zamanın Monsterkill i.turklere de ilk dupe u getiren adam sanırım iso idi.Darkness larda ii dupe cu olabilir =)[signature][hline]He is uNexpected...
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Server da +8 raptor yokken 2 kişide vardı o biri argentino daydı..
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs__bunny Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :)) ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :(( yardım etmek ısteyen [email protected] Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ?[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :)
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bugs_bunny is gm gogo :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bugs bi özel mesaja bakarmısın[signature][hline]He is uNexpected...
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Informer msn acmıyorsun kac gundur senı bulamıyorum sende yardım edebılırsın bana :( sende humandın orc oldun Orc olmak ıstıyorum abı nasıl olcam :(( help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +8 raptor arıyorum :)
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Bugs__bunny Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :)) ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :(( yardım etmek ısteyen [email protected] Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ? Lord Wawe eser ya bizim yakın arkadaş EK daydı o zamanında :D server en sağlam ilk adamlarındı ve çokda ii oynardı warrior la nebiliim ismini hep sağda görürdüm :) ama ben yedi uğraştım biraz biriyle konuştum 2 admin e sordu admin lerin hepsi dupe item çok açamayız dediler sonra oda beramus a geçti.... Nese 2k kc olsun bi mail vardı benden daha ii bilenler var bu işlemi yapanlar onlara sor oraya mail atıyodun bi süre sonra kabul ederlerse gönderiyolr...
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war: [email protected][signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:)) Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:)
paticizm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 monsterkill eski Garlan'dır..bundan kesinlikle eminim.. parabolA_ denen adamsa çok eskilerden bi adam ve combo'nun ilk mucitlerindendir
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ulem bugs bunny ne bu havalar lem gel arenayada seni yiyim kucuk mageimle :D[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugs cıkmam gerek sımdı yardımetmek ıstersen eklersen sevınırım[signature][hline]------------ Name : ::PoSuM:: Clan : ORg olak ısıtyorum lvl : 63 yolda server : Ares nps :25kx +5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:)) Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:)
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war: [email protected] Bilemicem walla en son bizimkiler 62 lvl warrior la oynuyo dediler cypher da...
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: lmao0, 28 Kasım 2005 23:26 tarihinde demiş ki: informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim LMAO![signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz
Öne çıkan mesajlar