Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyen varsa gelsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
piff, 28 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
bobert hala çok iyi abi adam sadece lvl olarak ezik kaldı..adamlar şok oldu zaten herifin etrafında dönen combo yaptı kosp fln deil yani bu parabolA_ denen adam çok eskilerden olmalı gambit mi psycho mu bilmiom ama

psycho +9 shard dan banlandı serverda 8 yokken oysa kesin kosp gambit se bilemicem görmek lazım yarın :)
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 28 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
:D

İnfo yalandan post kasma çocuum :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 28 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
ben geliim mi bugs xD

Sen gelsen orda dursan vurmasan heal pot içsen de 5 combo da anca yatarsın bea ayu :D kimbilir hp kaç def kaç ap kaç warrior sın sen git battlepriest larla kapış benim işim assasianlerle mage lerle battlepriest larla ve 62< warrior larla :D sen biraz büyük kaçıyosun...
Mesaj tarihi:
said:
piff, 28 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
lol kimse o adamların karşısında kosp yapmaya cüret edemez salaklık olur haksızmıyım?

dogru diyosun ama bobert bence eski bobert değil yada bobert devri söndü ..
Mesaj tarihi:
said:
SlmTurkmusun, 28 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Kimse Niye Darkness ı Hatırlamıo.Darkness varken NYchris yada bobert onun altında eziLmiolarmıydı ? en kraL np yi o yapmıomuydu ?

İnformality vardı dual shard lı server ın sayılı adamlarından biriydi darkness de iyiyidi hatta o türk felan diyolardıda ben inanmıyodum ...
Mesaj tarihi:
informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim
Mesaj tarihi:
Darkness turk ya ona eminim.Darkness a dupe diosunda.sana bişi söliyim.dupe u bulan adam Argentino yani sanırım su zamanın Monsterkill i.turklere de ilk dupe u getiren adam sanırım iso idi.Darkness larda ii dupe cu olabilir =)[signature][hline]He is uNexpected...
Mesaj tarihi:
Bugs__bunny
Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :))

ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :((

yardım etmek ısteyen [email protected]
Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ?[signature][hline]------------
Name : ::PoSuM::
Clan : ORg olak ısıtyorum
lvl : 63 yolda
server : Ares
nps :25kx
+8 raptor arıyorum :)
Mesaj tarihi:
Informer msn acmıyorsun kac gundur senı bulamıyorum sende yardım edebılırsın bana :( sende humandın orc oldun Orc olmak ıstıyorum abı nasıl olcam :(( help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[signature][hline]------------
+8 raptor arıyorum :)
Mesaj tarihi:
said:
PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Bugs__bunny
Benı tanımassın belkı ama ben senı tanıyorum :D bı dusun :Lord_wawe: hatırladın mı ? ıtemlerın ondaydı o sana vermıstı kendı ıtemlerını verdıgınde bende wardım lol :))

ya bana yardım etmek ısteyen warmı ? Orc olmam lazım chasta alcam ne gerekıyorsada yapcam benı orc yapın :((

yardım etmek ısteyen [email protected]
Bugs__ sen yardım edebılırmısın ? bu konuda bılgın warmı ?

Lord Wawe eser ya bizim yakın arkadaş EK daydı o zamanında :D server en sağlam ilk adamlarındı ve çokda ii oynardı warrior la nebiliim ismini hep sağda görürdüm :) ama ben yedi uğraştım biraz biriyle konuştum 2 admin e sordu admin lerin hepsi dupe item çok açamayız dediler sonra oda beramus a geçti....

Nese 2k kc olsun bi mail vardı benden daha ii bilenler var bu işlemi yapanlar onlara sor oraya mail atıyodun bi süre sonra kabul ederlerse gönderiyolr...
Mesaj tarihi:
Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war:

[email protected][signature][hline]------------
+5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:))
Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:)
Mesaj tarihi:
Bugs cıkmam gerek sımdı yardımetmek ıstersen eklersen sevınırım[signature][hline]------------
+5 raptorla Tk talos keserım ıtınayla:))
Gulmeyın kesıyorum ınanmayana gosterırım:)
Mesaj tarihi:
said:
PoSuMm, 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Bugs yanlıs bılıyorsun eser suan cyperda kral:) beyaz pelerın Kol yanan bı clanı war yanı mosterKıll yada SoulSlayer gıbı bı adam :) bugs harbı bana yardım edın Cok ıhtıyacım war cevren wardır bı sekılde bana yardım edebılırsınız ekle benım Msn Konusalım haberleselım :yardıma ıhtıyacım war:

[email protected]

Bilemicem walla en son bizimkiler 62 lvl warrior la oynuyo dediler cypher da...
Mesaj tarihi:
said:
lmao0, 28 Kasım 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
informality iyiydi ama ben parabolA_ denen herifi görünce bilmiorm adam muhtemelen adonis'ten fln çok iyi oynuo çünkü, amerikalı diye duydum emin deilim
LMAO![signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
  • Yeni Oluştur...