Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Forumda sölemiştim combo dan bahsedilirken infi hariç herkes ile kapışırım diye dead bugün teklif etti kapıştık çokta emindi kendinden 3-0 bitti maç [spo1=1vs1][/spo] Neyse bunu grry gibi kişiler yapar bunu hemde daha kesmeden bunu yaptığım için kendimi biraz ezik hissediyorum ama isteyen varsa gelsin...[Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 28 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ok[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zuzuzuz infi archer oldu 1 e 1 kesiom onu xD[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Warpath türkmü :S[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 warpath charini bir Türk satin aldi ... =)[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necoooooooo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 0000000 da gözün alıyormu?[signature][hline]İmzanız Kural Dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 adamlar belki stat hack kullanıo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: bilinc, 28 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor. evet evet... en sevmedigim $eylerden biridir bu $u ortamda. zaten neden gosterilmek istenmez ki.. cekindiginiz bir sey yoksa kapatmayin $unlari. hayir, gayet normal de olabilir hp, mp ama boyle saklayinca ku$ku uyandiriyor durduk yere...[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o 64 adamın r damage ı diil herhalde? ryle kaç vuruyodu adam sana ona göre belki bende birinden izin alıp kapışırım.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necoooooooo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: HasMez, 28 Kasım 2005 20:49 tarihinde demiş ki: o 64 adamın r damage ı diil herhalde? ryle kaç vuruyodu adam sana ona göre belki bende birinden izin alıp kapışırım. dikkat edersen onu vuran civciv.[signature][hline]İmzanız Kural Dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Arkadaşlar özür dilerim ama BUYSE arkadaşta kapatmış skilleri hpleri açsana bi daha çeneni hadi seni bekliyorum[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: bilinc, 28 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor. aha bu mesaj benım aklıma gelmıstı hem valla hem bılla ne dıye kapatıonuz karsındakı eleman hp nı skıllerını gorse makro dızılımını gorse ne olacak tobe ya sankı namahrem :D:D:D:D[signature][hline]USKO SouL_TeaM 53 Mage(ares) DeviLDanTe 42 Assasin(xigenon) MYKO CrazySoul 48 Warrior(deimos) A:L:K:O:C:P:R:I:E:S:T 51 Priest(deimos) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: necoooooooo, 28 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: dikkat edersen onu vuran civciv. eet o ayrıntıyı kaçırmışız neyse sorum yine geçerli adam sana ryle kaç vuruyodu?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: bilinc, 28 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor. Alışkanlık olmuş bilinçsizce oluyo artık oraları kapatmak ama sorun değil yani inanmayan varsa fraps bile çekerim ama ordaki combo dizimi benim için önemli kesinlikle miss vermez ve combo nun da özelliği ordaki klavye kombinasyonu dışında swr*z*swr öyle her assasian yapamaz kendi bulduğum combo dur ve burdada söylüyorum isteyen varsa çalıssın ordaki * harf inin neolduğunu öğrensin öğrenmeye çalıssın fraps da bile anlaşılmaz bugün ::puppet:: lada yaptım item olarak çok üstündü lvl olarak da eşittik nerdeyse ama beraber e kaldık gerçekten oda sağlam sin miş :) daha çok çalışmak lazım combo hakkında daha neler çıkar yakında neler bilmediğimiz yada bilinmeyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yok benim seni kötülemek ya da başka bir şey demek gibi bir derdim yok. orada bir şey yoksa da insan varmış gibi düşünüyor, yani öyle yapmak şüphe uyandırıyor tam aksine. SS koyuyorsan kabak gibi koyacaksın. ID şifre ve DT SS'i plz :D j/k[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bence fazla dikkat cekmemek icindir bana kimse 62 63 lvl roguede 3300+ hp olmasini aciklaymaz..heralde buda bole bise..!Neye dikkat cekmemek oldugunada siz karar verin..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 parabolA_ ile kapış ve adamı bi kez yenersen sana 10 tane char vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 adonis yarın saat 8 de oyunda olsun ..tanımıyosun galiba beni? Buarada oynarken gm de check etmeli kosp varmı yokmu die zaten belli eder kosp... 10 tane ne tür char vericen? 60 ? : ) buarada adamın itemler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şöyle söyliyim adamı arenada boberti keserken gördüm..adam için Gambit diolar bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ha bide adam bufflıyken vampiric attım 260 fln wurdum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bobert eskisi gibi değil yada bu eski bobert değil geçen gün bobert i arena da anonm1ty ile kapışırken gördüm yani combo çalışırken ...Gambit zamanında biz oynarken oyunun en iyilerindendi psychosexy ile ozaman 000 61-62 lvl felandı çok rahat da 1vs1 yapabiliyodum şimdi coştu ben hala 62 yim :( Eskiden combo nedir bilmezdi kimse o yüzden bobert ii kastı ayrıca onun başka server dan tecrübesi vardı gelmeden önce ama geçen gün sorduğumda 1450 ap var bende dedi nerdeyse benle eşit ayrıca fp ...Yarın yaparım 1vs1 ama item i yoksa pek bişey yapabiliceğini sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piff Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bobert hala çok iyi abi adam sadece lvl olarak ezik kaldı..adamlar şok oldu zaten herifin etrafında dönen combo yaptı kosp fln deil yani bu parabolA_ denen adam çok eskilerden olmalı gambit mi psycho mu bilmiom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: bilinc, 28 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Yok benim seni kötülemek ya da başka bir şey demek gibi bir derdim yok. orada bir şey yoksa da insan varmış gibi düşünüyor, yani öyle yapmak şüphe uyandırıyor tam aksine. SS koyuyorsan kabak gibi koyacaksın. ID şifre ve DT SS'i plz :D j/k Tamam bidahakine düzeltirim ama combo yu koymam :) buarada şeyi hatırladım ben 60 ken seni battle da görmüştüm lvl kaç demiştim dex i felan sormuştum 62 demiştin ben oha felan olmuştum nasıl kastı bu adam 62 ye ozaman 62 çok az vardı :) cz dede pek gözükmüyodun ayrıca ozaman bukadar türk oynamıyodu ve olanlarda sölemiyodu seni yabancı sanmıştım işte ozaman server süperdi ne günlerdi bea :D.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben geliim mi bugs xD[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar