Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyen varsa gelsin

Bugs__Bunny

Öne çıkan mesajlar

Forumda sölemiştim combo dan bahsedilirken infi hariç herkes ile kapışırım diye dead bugün teklif etti kapıştık çokta emindi kendinden
3-0 bitti maç

[spo1=1vs1][/spo]

Neyse bunu grry gibi kişiler yapar bunu hemde daha kesmeden bunu yaptığım için kendimi biraz ezik hissediyorum ama isteyen varsa gelsin...

[Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 28 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 28 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor.

evet evet... en sevmedigim $eylerden biridir bu $u ortamda. zaten neden gosterilmek istenmez ki.. cekindiginiz bir sey yoksa kapatmayin $unlari. hayir, gayet normal de olabilir hp, mp ama boyle saklayinca ku$ku uyandiriyor durduk yere...[signature][hline]daver bak sana torpil geçiyorum, löp et veriyom!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Herşey iyi hoş da şu skill ve hp barlar neden kapatılır şu sslerde anlamıyorum....Madem göstermek istemiyorsun oraları kesip fotoyu yerleştirin bantlamak sanki saklamak gibi duruyor ve insanı rahatsız ediyor.

aha bu mesaj benım aklıma gelmıstı hem valla hem bılla ne dıye kapatıonuz karsındakı eleman hp nı skıllerını gorse makro dızılımını gorse ne olacak tobe ya sankı namahrem :D:D:D:D[signature][hline]USKO
SouL_TeaM 53 Mage(ares)
DeviLDanTe 42 Assasin(xigenon)
MYKO
CrazySoul 48 Warrior(deimos)
A:L:K:O:C:P:R:I:E:S:T 51 Priest(deimos)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Alışkanlık olmuş bilinçsizce oluyo artık oraları kapatmak ama sorun değil yani inanmayan varsa fraps bile çekerim ama ordaki combo dizimi benim için önemli kesinlikle miss vermez ve combo nun da özelliği ordaki klavye kombinasyonu dışında swr*z*swr öyle her assasian yapamaz kendi bulduğum combo dur ve burdada söylüyorum isteyen varsa çalıssın ordaki * harf inin neolduğunu öğrensin öğrenmeye çalıssın fraps da bile anlaşılmaz bugün ::puppet:: lada yaptım item olarak çok üstündü lvl olarak da eşittik nerdeyse ama beraber e kaldık gerçekten oda sağlam sin miş :) daha çok çalışmak lazım combo hakkında daha neler çıkar yakında neler bilmediğimiz yada bilinmeyen...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benim seni kötülemek ya da başka bir şey demek gibi bir derdim yok. orada bir şey yoksa da insan varmış gibi düşünüyor, yani öyle yapmak şüphe uyandırıyor tam aksine. SS koyuyorsan kabak gibi koyacaksın.

ID şifre ve DT SS'i plz :D

j/k[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

Bobert eskisi gibi değil yada bu eski bobert değil geçen gün bobert i arena da anonm1ty ile kapışırken gördüm yani combo çalışırken ...Gambit zamanında biz oynarken oyunun en iyilerindendi psychosexy ile ozaman 000 61-62 lvl felandı çok rahat da 1vs1 yapabiliyodum şimdi coştu ben hala 62 yim :( Eskiden combo nedir bilmezdi kimse o yüzden bobert ii kastı ayrıca onun başka server dan tecrübesi vardı gelmeden önce ama geçen gün sorduğumda 1450 ap var bende dedi nerdeyse benle eşit ayrıca fp ...Yarın yaparım 1vs1 ama item i yoksa pek bişey yapabiliceğini sanmıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 28 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
Yok benim seni kötülemek ya da başka bir şey demek gibi bir derdim yok. orada bir şey yoksa da insan varmış gibi düşünüyor, yani öyle yapmak şüphe uyandırıyor tam aksine. SS koyuyorsan kabak gibi koyacaksın.

ID şifre ve DT SS'i plz :D

j/k

Tamam bidahakine düzeltirim ama combo yu koymam :) buarada şeyi hatırladım ben 60 ken seni battle da görmüştüm lvl kaç demiştim dex i felan sormuştum 62 demiştin ben oha felan olmuştum nasıl kastı bu adam 62 ye ozaman 62 çok az vardı :) cz dede pek gözükmüyodun ayrıca ozaman bukadar türk oynamıyodu ve olanlarda sölemiyodu seni yabancı sanmıştım işte ozaman server süperdi ne günlerdi bea :D....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...