Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nightshade & poison

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Celtic dual skilli 1 oldugu halde dual dirk kullandirdigim tatli mi tatli, minik bir bg nightshadeim var. Su aralar ck bizde olmadigi icin cok adam kaciriyorum elimden, suana kadar ikisinde de dot poison kullaniyodum ama artik snare de kullanmam lazim olacak sanirim.. Right hande snare surup, sonra is melee'ye kaldigi zaman %25 sansla offhand dot poison vursun diye mi umut edeyim, yoksa snare'i mi offhande sureyim?[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu capledigim zaman bi tane daha yaparsam nasil specliyim bu arada? Elvira diye bi infil var mesela, adini goremiyoken stealthini goruyorum hatunun, ama meleede aliyo beni catir catir :) Sirf autotrainden gelen 6 stealthla bile oynayan var.. Fazla stealth verdim sanirim. Suanki temp: 20 stealth, 16 pierce, 18 crit, 15 envenom. Spellcraft setle 25-20-20-20 halinde. Ne onerirsiniz bg ns icin?[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

max stealth lvl50 ile 33-34
BG icin pek bi fikrim yok ama nasil skillersen skille bg de NS ler biraz ezik duruolar.....infilerin cunku 2,5x speccpointleri var....eger sadece bgde kalcam dersen tavsiyem
stealth lvlinla ayni skille vede critical 21 (PA icin)
böylece cogu zaman baska stealtherlara karsi kaybetmessin...önce gören sen PA yi vuranda sen olursun....ama dusuk envenom skillinden dolayi baska charlara karsida ezik durursun....skillerken herzaman kime karsi daha fazla kapistigini düsün ve ona göre puanlarini dagit......[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha kurcaladim da creatoru.. 18-18-18-15 iyi gibi duruyo, +5 bonus caple dusunursen.. con&str poison zaten kullanmiyorum (22), snare de sonucta snare, lvl18 olani 61 lvl23 olani 70sn, gereksiz. Pierce 18 olunca yeni chain cikiyo bi tane, crit 18'de de backstab II chain ve openingsiz bi style var, stealthdan da cok kismamis oluyorum, guzel sanki..[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

stealth crit poison/weapon siralamasiyla git ve ilk ikisi mutlaka base skill 20+ olsun. karsi tarafin pa dan sonra seni dovmesi cok zor.
ayrica karsi taraf ne kadar cok dmg versede ns ler 3 realm da en hizli atak eden stealther lar.50ns oynadiimda bunu acik bi sekilde gordum.ama tavsiyem imkanin varsa gir baska serverda mid sb ac. aradaki farki gorunce dumura uurayacaksin. norseman olmali tabiki :) dmg yonunden gerek inf ten gerek ns den cok daha fazla dmg veriolar. su an 50 sb oynuyorum rr 5L ve tek rakibim dragonfang henuz thrust inf indiremedim.
sanirim 3 realm in stealtherlarini genel olarak tanitmis oldum ama neyse.
50 ns için template istersen ayrica yazarim.byes
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada 2 hand olayinin soole ters durumlar yarattigi dooru. hib champion a 2 hand pa girdim mastery of pain 2 ambidex 3 var char da 753+202 vurdum arkasindan left axe le snare ve debuff poisonlari girişince nolduunu anlayamadan oldu. irki elf ti bu arada ..
acikcasi su ana kadar 3 realm da oynadigim charlarda vurdugum ya da yedigim dmglar arasinda en yuksegi bu oldu.
sb de 2 hand backstab cok zevkli oluyo ama bazen başinizi belaya sokabilir. o ayri lol
Sosyal ağlarda paylaş

hrhr sana tek tavsiyem o zaman eline 2.3 speed civari bi silah al thrust infiye karsi savasirken......böylece dragonfang stili cok dikkat etmesse infinin hep bosa gider...ilk acilisi agir silahla yap sonra hemen hizli silahi al eline...
sansin artar en azindan :)
yada sey yap...etrafinda dön..cunku evade sadece karsidan gelen styler icindir..eger cok salak acemi bi thrust infi ise..face yada sticklemeyen biri falandir...senin le birlikte dönmeye calisir..evadei göremez :))

ps:nerft doppelfrost :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...