Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C: deki esracengiz klasörler

deejay17

Öne çıkan mesajlar

c: de böyle bi klasörler içinded böle garip bi dosyalar varmış ama gizlileri göster dediğimde gözükmüyo MS-Dos ta c: deyken dir yazıorum ordada gözükmüyo.. sadece Nero görüyo bunları
... bunlar nedir ne değildir ne kadar gerklidir silsem olurmu? uyuz oldum orada durmalarına..
açıklarsanız sevinirim[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladığım kadarıyla windowsun chkdsk yaparken yani hard diskini kontrol ederken bulup/ tamir ettiği dosyalar. bozulduğunda sistemde sorun olmamışsa şimdi de olmaz diyip siliyorum ben bunları ama yine de sorumluluk kabul edemem :D

dos'tayken dir /a dediğinde görebilirsin. gizli dosya oluyolar.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 28 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 28 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla windowsun chkdsk yaparken yani hard diskini kontrol ederken bulup/ tamir ettiği dosyalar. bozulduğunda sistemde sorun olmamışsa şimdi de olmaz diyip siliyorum ben bunları ama yine de sorumluluk kabul edemem :D

dos'tayken dir /a dediğinde görebilirsin. gizli dosya oluyolar.

sen sildiğinde bi sorun oldumu ?[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar sistem klasörü özelliğiyle kaydediliyolar ve scandisk'ten sonra ortaya çıkıyolar. Scandisk, hard disk içinde bulunan ve ne idüğü belirsiz dosyaları bu şekilde klasörlere atıyo.
İşletim sisteminin bunnarı silmene izin vereceğini hiç sanmıyom ama yine de bi dene; tabi format atabilcek durumdaysan -oldu ya önemli ve kullanılmakta olan dosya vardı arasında...[signature][hline]Miburo!
Whadda?!? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

silebilirsin sanırım sorun çıkmaz.

ben daha once hiç karsılasmadım ilginç.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korku, 29 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Sakın Silme!
Zaten silemesin sistem kullanıyor demesi lazım...
Olduda sildin format atmaya hazırlıklı old :)
Neredeyse korkutuyordun(!) elemanı :p

Onlar tamir edilen dosyalar değil. Aslında öyle ama ama tam değil. Yani öyle biliyorum :) Bunlar checkdisk sırasında hdd üzerinde bulunan kayıp dosya parçacıklarının dosyalara dönüşmüş hali. Hiç bir şey ifade etmiyorlar. Dahası bunları silipte sorun yaşayan bir varlık yok. (Evet uzaylılarda dahil!!11!) Bir kaç sipsi çıktıydı ben bunları sildim ondan oldu diye ama onlarda tesadüften başka birşey değillerdi muhtemelen.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...