SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 .... Lütfen oyunu yükledim sadece bir 2 saat oynamyıp cıkıcam cok merak ediyom lütfen yardım edin?
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet bende denemek istiyorum yardımcı olabilecek arkaşlar burdan özel mesaj gönderirse sevinirim
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ati ekran kartı almak güzel bi çözüm olabilir mesela. Yada ben kiralıyım 2 saati 20milyon,hesaba yatırın hemen tak key elinizde. Şaka bi yana,bitmiş heralde o olay.Sticky i kaldırmak lazım oO
delihan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende ekran kartını yenı aldım deniyeyim dedim ama kabul etmiyor kitapçıgın arkasındaki cod değilmi bu baska coddamı var ?
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya bende girdim herşeyi hesap bilgilerini maillinize yollanmıştır diyor giremiyorum bi türlü. Sadece deneyecektim bir ama yalan oldu sanırım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar