nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 öncelikle hamachi yi http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.5.exe adresinden download etmelisiniz.Kurulum işlemlerini tamamladıktan saonra programı çalıştırın. ufak pencerede sol alttaki power on düğmesine basın. biraz bekleyin ve sağ alttan ikinci düğmeden "join" e tıklayın.burada önemli olan bir network ve şifresi sadece arkadaşlar arasında kullanmak istiyosanız "create" i seçin ve network name ve şifre girin.sonra arkadaşlarınız join diyip bu isim ve şifreyi girmeli.bu sayede online ken counter bile oynarsınız.zannedersem RA 2 de oynayabilirsiniz ve mesajlaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunedir ben anlamadım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben anlatiim bu sanırım sen basit haliyle wan ı lan a çeiviriyor yani bir ipyi local ip gösteriyor böylece lisanssız oyunları da internet üzerinden oynayabiliyorsunuz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sanal ağ kurmaya yarıyo bu program. Fifa/cs/hl/need for speed v.s oyunları int üzerinden arklarınızla kolayca oynıyabiliyosunuz. Ben kullanmıştım güzel bi olay. Cafede oynar gibi oynuyosunuz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 soyle http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.5.exe son oyunları oynamak için bi takım ayarlar gerekebiliyormuş, mesela aoe3 için. onları nereden bulabiliriz? [Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bende bi türlü ds II için çalıştıramadım ama güzel bi olay vpn ilen uraştırmıyo[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaş benim servera girdi. ben onun c sini nasıl gorucem şimdi. ipsini yazdım bekliyorum yarım saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şoyle bir sorun oluştu. serverı kurduk. oyunu da kurdum (cs). arkadaş oyuna girmeye çalıştıgında "could not connect to game server Reason: LAN servers are restricted to local clients (Class c)" hatası çıktı. o kurunca ben onun oyununu goremiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1.6 stream olduğundandır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1.5 cs ler< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o zaman hamachinin ayaları düzgün yapamışsınız banada çıkardı bu hata ama 1.6 streamda serverlara girmeye çalışırkıen[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 port açtınız dimi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Arthur_HellsFire, 30 Ekim 2005 11:57 tarihinde demiş ki: bende bi türlü ds II için çalıştıramadım ama güzel bi olay vpn ilen uraştırmıyo biz arkadaşla oynamıştık DS2 Co-Op ile. Half life oynadık, Generals oynadık, Battle For Middle Earth'te LAN Game'de birbirimizi gördük ama bağlanamadık :) Act of War oynadık, Battle for Dune oynadık ama çok lag yaptı. kısacası yüzyılın icadı hamachi'dir :) Hamachi Sanal Ağ bağlantısı oluşturuyor. bağlantıyı oluşturduktan sonra normal Lan Game'den girip oynuyonuz çok kıyak program[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: elvyn, 30 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: şoyle bir sorun oluştu. serverı kurduk. oyunu da kurdum (cs). arkadaş oyuna girmeye çalıştıgında "could not connect to game server Reason: LAN servers are restricted to local clients (Class c)" hatası çıktı. o kurunca ben onun oyununu goremiyorum bile. eet bu sorun yeni çıktı. oynamıştık biz arkadaşla hl sora bigün yine oynayalım dedik bu hata çıktı. sanırım half life hamachiye çözüm buldu :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne alaka abi port. hamachi kullanıyoruz ya. landan baglanınca port acman gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eywallah saolun guzel programmıs deniyelim bakalım ne kadar becerebilcez :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 beyler browse diyorum hata veriyor, oyunda hata veriyor. sanırım ben de bir sorun var. ne gibi şeyleri kontrol etmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gelsenize aoe 3 oynayalım paticikten bi kaç insanla ? burdan nasıl yapılcaanı okuyaiblirsiniz, http://simcitytr.sitemynet.com/aoe3/aoe3net.htm[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla bu programı kım yaptıysa elleri dert gormesın bana da arkadaslar yuklettı sımdı okuldan arkadaslarla paso bisiler oynuyoruz cok guzel oluyo :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Port nasıl açılıyor? Çünkü yüklüyorum progrmı ama bir türlü bağlanamıyor sanırım port açılmaıdğı için. Kablo modemim bu arada.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 quake 4 serverları bilen varmı şöyle dolu dolu olanlardan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar