nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 öncelikle hamachi yi http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.5.exe adresinden download etmelisiniz.Kurulum işlemlerini tamamladıktan saonra programı çalıştırın. ufak pencerede sol alttaki power on düğmesine basın. biraz bekleyin ve sağ alttan ikinci düğmeden "join" e tıklayın.burada önemli olan bir network ve şifresi sadece arkadaşlar arasında kullanmak istiyosanız "create" i seçin ve network name ve şifre girin.sonra arkadaşlarınız join diyip bu isim ve şifreyi girmeli.bu sayede online ken counter bile oynarsınız.zannedersem RA 2 de oynayabilirsiniz ve mesajlaşabilirsiniz.
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunedir ben anlamadım?[signature][hline]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben anlatiim bu sanırım sen basit haliyle wan ı lan a çeiviriyor yani bir ipyi local ip gösteriyor böylece lisanssız oyunları da internet üzerinden oynayabiliyorsunuz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sanal ağ kurmaya yarıyo bu program. Fifa/cs/hl/need for speed v.s oyunları int üzerinden arklarınızla kolayca oynıyabiliyosunuz. Ben kullanmıştım güzel bi olay. Cafede oynar gibi oynuyosunuz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 soyle http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.5.exe son oyunları oynamak için bi takım ayarlar gerekebiliyormuş, mesela aoe3 için. onları nereden bulabiliriz? [Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bende bi türlü ds II için çalıştıramadım ama güzel bi olay vpn ilen uraştırmıyo[signature][hline]darkening
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaş benim servera girdi. ben onun c sini nasıl gorucem şimdi. ipsini yazdım bekliyorum yarım saattir.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şoyle bir sorun oluştu. serverı kurduk. oyunu da kurdum (cs). arkadaş oyuna girmeye çalıştıgında "could not connect to game server Reason: LAN servers are restricted to local clients (Class c)" hatası çıktı. o kurunca ben onun oyununu goremiyorum bile.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1.6 stream olduğundandır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o zaman hamachinin ayaları düzgün yapamışsınız banada çıkardı bu hata ama 1.6 streamda serverlara girmeye çalışırkıen[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 port açtınız dimi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Arthur_HellsFire, 30 Ekim 2005 11:57 tarihinde demiş ki: bende bi türlü ds II için çalıştıramadım ama güzel bi olay vpn ilen uraştırmıyo biz arkadaşla oynamıştık DS2 Co-Op ile. Half life oynadık, Generals oynadık, Battle For Middle Earth'te LAN Game'de birbirimizi gördük ama bağlanamadık :) Act of War oynadık, Battle for Dune oynadık ama çok lag yaptı. kısacası yüzyılın icadı hamachi'dir :) Hamachi Sanal Ağ bağlantısı oluşturuyor. bağlantıyı oluşturduktan sonra normal Lan Game'den girip oynuyonuz çok kıyak program[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: elvyn, 30 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: şoyle bir sorun oluştu. serverı kurduk. oyunu da kurdum (cs). arkadaş oyuna girmeye çalıştıgında "could not connect to game server Reason: LAN servers are restricted to local clients (Class c)" hatası çıktı. o kurunca ben onun oyununu goremiyorum bile. eet bu sorun yeni çıktı. oynamıştık biz arkadaşla hl sora bigün yine oynayalım dedik bu hata çıktı. sanırım half life hamachiye çözüm buldu :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne alaka abi port. hamachi kullanıyoruz ya. landan baglanınca port acman gerekiyor mu?
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eywallah saolun guzel programmıs deniyelim bakalım ne kadar becerebilcez :)[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 beyler browse diyorum hata veriyor, oyunda hata veriyor. sanırım ben de bir sorun var. ne gibi şeyleri kontrol etmem gerekiyor?
octopus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gelsenize aoe 3 oynayalım paticikten bi kaç insanla ? burdan nasıl yapılcaanı okuyaiblirsiniz, http://simcitytr.sitemynet.com/aoe3/aoe3net.htm[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
RaY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla bu programı kım yaptıysa elleri dert gormesın bana da arkadaslar yuklettı sımdı okuldan arkadaslarla paso bisiler oynuyoruz cok guzel oluyo :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Port nasıl açılıyor? Çünkü yüklüyorum progrmı ama bir türlü bağlanamıyor sanırım port açılmaıdğı için. Kablo modemim bu arada.[signature][hline]Retired Commander
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 quake 4 serverları bilen varmı şöyle dolu dolu olanlardan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Öne çıkan mesajlar