Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Lexius, 11 August 2003 08:18 tarihinde bugüne kadar kimsenin net olarak açıklayamadığı Nirvana ve reenkarnasyon felsefelerini açıklarken demiş ki: ruh kendini %100 süper yapana kadar dünyada kalır insandan insana girer way to go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 reenkarnasyon kendi içinde çatışan bişidir. geçmişinden haberdar olmayan bir ruh nası kendini geliştiricekmiş?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 spirit carries on[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kermite +1 ne düşünüyosunuz şimdiden ölümü vaktinizi iyi geçirmeye bakın[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hic walla.zaten olucez bare dilediiniz seyleri dilediiniz gibi yapın. ah keske yasasaydımda sunu yapsaydım demein bare oldukten sonra hayat warsa...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: LvL_Sabo, 11 August 2003 05:47 tarihinde demiş ki: ....Boşluk, Sabo yok. Hiç birşeyden haberim yok, hiç bir duygum yok, çünkü ben yokum. hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Boyle olduguna inanmiyorum. Olsada zaten duygun olmadigi icin niye umursiyasinki? Insanlik kendi sonunu getirecek ve cezasini ceken cekicek. Butun ruhlar dunyayi terkedince iki yoldan birini takip edicez (yada biri arkadan ittiricek ikisinden birine)[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Lexius, 11 August 2003 08:18 tarihinde bugüne kadar kimsenin net olarak açıklayamadığı Nirvana ve reenkarnasyon felsefelerini açıklarken demiş ki: ruh kendini %100 süper yapana kadar dünyada kalır insandan insana girer seninki daha yolun basında sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 of ceday çok güzel yerleştirmişsin bakalım ne diyecek merak ediyorum hahahah :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Demişsinizki her geçişte geçmişini hatırlayamaz olur. Peki %100 e nasıl ulaşacak.Sanırım toplam olarak hesaplanıyo. Yada Character Boost Cheat diye bişey var.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Reenkarnasyon kendi içinde mantıksızdır.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 aklı olan kendi içinde böyle sorunları çözer.. çözmeye çalışırken "böyle şeyleri düşünme yaşamaya bak" diyen bir kuvvet kesinlikle olacaktır. olmasa dünyanın bir amacı kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: horacegoesskiing, 12 August 2003 12:59 tarihinde demiş ki: Reenkarnasyon kendi içinde mantıksızdır.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Tam Müslümcü psikolojisi :P[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya olum $eyimde mi sanki. geberip gidicez i$te[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 belki bu kişiler dünyayı gerçekten seven kişiler ve dünyadaki her kişinin kötülük yapmaması için çok büyük düşünen kişilerdir belkide, düşünsenize böyle birşeyin olmadıgını sizce dünya nüfusu bu kadar çok yoğun olabilirmiydi ? hayatını daha rahat kazanmak varken neden kendini yorsun? belki bu inanç bize vicdan olayını getirdi,birbirlerini ezmediler istisnalar hariç tabii bu büyük kötülük acaba nereden geliyor,bu dünyanın içine nasıl girmiş ?, hangi kökten hangi tohumdan büyümüş bunu kim yapıyor bizi kim öldürüyor, kim ışıgımızı ve hayatımızı calıyor,kim bizimde düşebileceğimiz durumu görüp bizimle alay ediyor ? bizi yok olmamız dünyanın cıkarınamı? çimenlerin büyüyüp güneşin parlamasına bir katkısı varmı ? adaletlimisin,kibarmısın ve tek bağlılıgın bunlaramı seni herkez severmi benimde öyle oldugumu bil , iyiliği sevdiğin için daha azmı acı gekeceğini sanıyorsun böylemi düşünüyorsun.bu karanlık senin içindede varmı? sende bu gecenin içinden geçtinmi? inançsızlığı bir kaçış olarak görmüyorum,inanan kişilere saygılıyımdır... said: Forseti, 11 August 2003 11:59 tarihinde demiş ki: Ben de nasıl inanılmadığını anlamıyorum aslında o kadar kasış var işte peygamberler kutsal kitaplar vs ... hiçbiri de anlamsız gelmiyor bana :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 inansızlık bi kacıs diildir tabekide. o da kacıs olduu icin inanmio diildir. herkezin kendi dusuncesi.nie inancsızsın die sorgulayamazsın. o inanmamai secmistir sen inanmai...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 iki yol var: 1- cennet 2- cehennem ne yazık ki, gerçek bu.. kaçış yok..:-([hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 oyoy, bir de farklı bir açıdan bakalım olaya: hiç rüya aleminde öldüğünüz gördünüz mü? mutlaka görenleriniz olmuştur. hatta bir yaşam boyunca en az bir kere görülür heralde bu. peki hiç öldüğünüz rüya içerisinde ölümden sonrasını da gördünüz mü? ama bu yönettiğiniz rüyalardan olmayacak(adını unuttum). tamamen her şeyin gerçek olduğunu sanacaksınız ve öleceksiniz. öldüğünüzde de ruhunuzun yükseldiğini farkedeceksiniz. ayrıca dünya içerisinde dünya yarattığınızı ve bu yeni dünyada her istediğinizin olduğunu göreceksiniz.(tekrar ediyorum, rüyada olunduğu anlaşılarak her isteğin olması değil. tamamen bilinçsizce, her bir haltı gerçek olarak görerek.) bu tarz rüyalar gören var mıdır? not: kalktığımda diken dikendim. rüyanın ölene kadar olan bölümü kabus gibiydi, her daim gördüklerimden. amma ve lakin ikinci kısmı aynı bir david lynch filmi gibiydi. tüylerimi diken diken eden kısım da zaten orası idi. bilinmeyenden korkma hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar