unac Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 FIFA'nın 2006 yılı için yayınladığı ''Almanac of World Football 2006'' adını taşıyan 2006 Resmi Yıllığı'nda Türkiye'nin resmi dili ''Türkçe, Kürtçe'' olarak yer aldı. [spo1=bak]Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, FIFA Başkanı Joseph Blatter'in sunuş mektubu ile birlikte federasyonlara dağıtılan ve yakında piyasaya çıkması beklenen yıllıkta, Türkiye'nin resmi dili olarak ''Türkçe, Kürtçe'' yazıldı. FIFA'ya üye tüm ülkelerin yer aldığı yıllığın 842. sayfasında ''Türkiye Ülke Bilgileri'' başlığı altında yer alan bölümde, Türkiye'nin resmi dili olarak ''Türkçe, Kürtçe'' yazılması üzerine, Futbol Federasyonu'nun FIFA Başkanı Blatter'e bir mektup göndererek, Türkiye'nin ülke bütünlüğünü ilgilendiren bu hassas konuda gerekli düzeltmenin bir an önce yapılmasını istediği kaydedildi. Federasyonun açıklamasında, ''FIFA'ya Türkiye Cumhuriyeti Anayasa'sının 3. maddesi hatırlatıldı. Hükümleri değiştirilemeyen ve değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen 3. madde alıntılandı. Anayasa'da Türkiye'nin resmi dilinin Türkçe olarak belirtildiği bildirildi'' denildi. BIÇAKCI, BLATTER'E SÖYLEDİ Açıklamaya göre, Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı'nın, bu hatanın FIFA ve kitabı yayına hazırlayanlarca ''sehven'' yapıldığına inandığını ifade ederek, hafta sonu İsviçre'de Blatter ile yaptığı ikili görüşmede konuyu bir kere de sözlü olarak dile getirdi. Federasyon ve ülke olarak duyulan hassasiyetin altını çizen Bıçakcı, gerekli düzeltmenin bir an önce yapılması için gereken her türlü girişimde bulunmaya kararlı olduklarını ifade etti. UEFA Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'in de konuyu 25 Kasım Cuma günü haber aldığı belirtilerek, açıklamada ''Şenes Erzik, FIFA nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak Futbol Federasyonu'na destek verdi. Almanak'ta yapılan hatanın çok önemli bir hata olduğunu ve mutlaka düzeltilmesi gerektiğini ifade eden Erzik, konu ile ilgili olarak FIFA Başkanı Blatter ve Genel Sekreter Linsi ile görüştü'' denildi. DÜZELTME BİR SONRAKİ BASKIDA YAPILACAK Açıklamada, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan'ın görüştüğü FIFA Genel Sekreteri Urs Linsi'nin hatadan dolayı üzüntüsünü dile getirdiği bildirildi. Açıklamaya göre, Linsi'nin yıllığı bir lisans anlaşmasıyla bu kez Guy Oliver-Harpastum yayınevine verdiklerini, kitabın Headline Book Publishing tarafından basılıp dağıtıldığını belirterek, yayınevi sorumlularının bir sonraki baskıda gerekli düzeltmeyi yapacaklarını, FIFA'nın da bir özür mektubu ile gerekli düzeltmeyi ilgililere ileteceğini kaydetti.[/spo][signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Dela Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 daha once de oldu bunlar, hep yayinevini sucladilar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yuh...İnanmıyorum.Şaka fln degıl dı mı bu..?[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bütün haberlerde ilk gündem maddesi. Çok şaşırdım konunun şimdi açılmasına ilk kez.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Alayına kafam girsin....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sacmalik yayin hatasiymis. Boyle bir hatanin yapilmasi imkansiz. Bu konu altinda baska nedenler vardir..
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gay fifa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lez fifa :P[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Şerefsizler diğer baskılarda deiştirceklermiş. Tabi yaptılar reklamını deiştirsinler obur baskıda.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @inner yavaş falan değil abicim şimdiye kadar hep yavaş biraz yavaş biraz ee noldu hiçbişey olmadı yani ne olduğu belli ve bu ilk değil kimin ne olduğu belli zaten ben sadece teşhir ettim...[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kafam girsin o kadar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
quamor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vallahi siz göz önünde olanları görüyorsunuz birde arka planda bu kadar popüler olmayan kitaplarda Türkiye hakkında verilen bilgileri görmelisiniz ki o kitaplarda avrupada entel kesim olarak nitelendirilen vatandaşlar tarafından alınıyor. o kitaplarda da Türkiye' nin resmi dili türkçe ve kürtçe olarak gösteriliyor. bunlar artık kasıtlı yapılan şeyler ve ne yazıkki bu senelerdir yapılıyor ve bizse hiç birşekilde bunu engelleyemiyoruz. avrupa Türk'e düşmanı kendine dost bellemiş. Bu değişmediği sürece bu gibi "yayın evi hataları" ile çok karşılaşacağız şüpheniz olmasın. bunların topuda şerefsizdir bunuda dip not olarak eklemek istedim.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 senin ülkende pkk'lı gösteri yapar polis izler,öğretmenlerin eyleminde ise polis öğretmenleri joblarsa bu tip şeylere kafa yormamak gerekir.Türkiye'nin bu günkü durumu bunu gösterir.Türkçe ve Kürtçe.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya bush un falan gaf yapması gibi bi arkadaş demişti en güzel söyleme yöntemi "yanlışlıkla söyledik" diyip göstermek istediğini göstermesi, nasıl öyle bi hata olabilir ki ?komik yani ...fifa bence fifa.com un hacklenmesi intikamı da almış olabilir ama sanmıorm=)suphi abi naber??[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Olmaz tabii, verirsin bebelerin eline Türk bayrağını alın yakın diye, ne sen jop yersin nede o bebeler...[signature][hline]:0) ?
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 örnek veriyorum, sana pkklısın demiyorum.[signature][hline]:0) ?
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Avrupa'da ki hala haritalarda hatay'ın suriye'ye Ağrı Dağın Ararat olarak Ermenistan'a güneydoğunun Kuzey Irak ile sınırı olan kısımları Kürdistan olarak gösteriliyorsa bunlar çok normal gelmeye başlıyor. Öğrendiğim kadarıyla internetten henüz dağıtım başlamamış e kardeşim madem dağıtım başlamadı kalkıp özür dileyip ikinci basımda düzelticez diyeceğinize alın kitapları atın çöpe bir daha basın.Paranız mı yok?Aceleniz mi var?Her konuda da özür diliyorlar artık abartttılar. Şunu bi düşünsenize İspanya için olan sayfada resmi dil Katalanca yazıyor.Ertesi gün ne Blater kalırdı ne de yönetimi.Umarım bizimkiler oldukça üstüne giderlerde yıllardır bu kadar olaya adı karışmış fifa yönetimi en büyük sorun olarak verdikleri Tr tarafından alırlar cevaplarını.Ciddi ciddi bi düşünün İspanyolların Resmi dili yazacak karşısında Katalanca????
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Olayın en korkutucu boyutu artık bu tip olayların beni çok fazla şaşırtmaması bi özelliği kalmadı artık şaşırmak için bir değil iki değil...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Fifa 'ya bacagım girsin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Haberlerde soylediklerine gore yayinevi kaynak olarak cia'nin Turkiye sayfasini gostermis ama orda da oyle bir sey yazmiyor.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Languages: Definition Field Listing Turkish (official), Kurdish, Arabic, Armenian, Greek buyur bakalım =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet adamlar sallamislar anlasilan. Bu arada baktim Turkiye'de kiz sayisi daha fazlaymis:D
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=Suclu CIA mis]FIFA almanağında CIA aldatmacası CIA’in internet sitesinde Türkiye’de konuşulan diller Türkçe, Arapça, Kürtçe, Ermenice olarak belirtiliyor. Türkçe’nin yanında (resmi) ifadesi yer alıyor. FIFA’nın 2006 yılı için yayınladığı ’Almanac of World Football 2006’ adını taşıyan 2006 Resmi Yıllığı’nda Türkiye’nin resmi dili ‘Türkçe ve Kürtçe’ olarak yer aldı. FIFA’ya üye tüm ülkelerin yer aldığı yıllığın 842. sayfasında ’Türkiye Ülke Bilgileri’ başlığı altında yer alan bölümde, Türkiye’nin resmi dili olarak ‘Türkçe, Kürtçe’ yazılması üzerine, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, FIFA Başkanı Sepp Blatter’e bir mektup göndererek, Türkiye’nin ülke bütünlüğünü ilgilendiren bu hassas konuda gerekli düzeltmenin bir an önce yapılmasını istedi. Bıçakçı’nın isteği üzerine fedarasyona bir özür mektubu gönderen FIFA, gerekli düzeltmenin yapılacağını duyurdu. FIFA Genel Sekreteri Urs Linsi de dün hem bir yazılı açıklama yaptı, hem de Fedarasyon Genel Sekreteri Lütfü Arıboğan’a bir mektup göndererek özür diledi. Linsi, ‘Şikayetinizde haklısınız. Ama bunun sorumlusu FIFA’da değil, almanağı hazırlayan Guy Oliver ile yayıncı şirket Harpastum Publishing’dir. Onlar da bu bilgileri CIA’den almışlar’ dedi. Almanağı hazırlayan Guy Oliver ise, ‘FIFA’dan ve Türk Futbol Federasyonu’ndan özür diliyorum. Ama Türkiye’nin resmi dilleri diye bir kayıt yok. CIA, Britanica başta olmak üzere çeşitli kaynaklardan yararlandım. Kürtçe konuşulan bir dil olarak geçiyor. Önümüzdeki yıl yıllıktan Kürt kelimesini çıkartacağım’ dedi.[/spo] Kaynak
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 a.q ler , bı tane fransız beton fırması da ajandasına turkıye harıtasının yarısında kürdistan harıtası bastırmıs özur bıle dılememıstı ipneler
Öne çıkan mesajlar