CristianoKoray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaşlar areste oynayıpta olimpi..'da charı olan ark.lar birbirimize yardım edelim yaw Kasılmıyor:)Eğer orda da açtıysanız Karakter Nicklerinizi söyleyin Yardımlaşalım yaws.... Benim Nick ::Champion::[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 beni bekle biraz şu lvlleri uçup giden adamlar banlansın bi ayarlarız lvl 31 daha aresteki charı satmakla uğraşıyorum[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bizim dereque vardı bi ara , banlandı..AHZHUHAUHAHZHAA Sen git milyon tane nickin içinden GMin nickini seç.. [signature][hline]Level 66 priest 470k+ np / ares [Bu mesaj forrazzi tarafından 29 Kasım 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dün ciki patlattım MiRaLaY nickim yine rogue oldum :) yatmayı özlemişim :) paso yatıyorum ama biraderle ikimiz DK kestiğimiz için 3 DK da çıkarıyoruz kaybettiğimiz expyi ama akıllanmadım hala neler yaktım bilseniz anvilde lvl felan dinlemiyor kumar :P[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
CristianoKoray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :):)ya bi 30 olamadım hala 25im bea:) clanımıda kurdum ::ChampionS:: adı gelmek isterseniz beklerim..ölmen doğaldır kardeş yata kalka büyücezz :pP ..Ahh işte bunda 60olcağım günü 16gözle bekliyorum..haa Ayrıca Karusuz xD Forrazzi gel sende bab ya aç bitane daha..Aman dikkat et bu sefer de GM'in nicki olmasın :)[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende clan kurcam ismi felan bellide itemleri dizip kendime çeki düzen vermeden clan kurmanın anlamı yok tepemde ha olmuş öyle bir yazı ha olmamış daha elimdeki hornu bile +7 yapamadım :)[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
dereque Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: forrazzi, 29 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Bizim dereque vardı bi ara , banlandı..AHZHUHAUHAHZHAA Sen git milyon tane nickin içinden GMin nickini seç.. algasjgaşsdgiadlsga,sdisdhash.. Godfrey ownzzz. char hala duruo ama.. :P [Bu mesaj dereque tarafından 29 Kasım 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
muyat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lütfen beni unutmayın lvl 35 okçuyum yardımlaşalım önemli olan kardeslık np de kasarız iyi wuruom sayılır:D not:en fazla 600[signature][hline]
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bi archer clanıda biz kurarız olmazsa :)[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
CristianoKoray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaşlar dediğm gibi isterseniz benim clanıma gelebilirsiniz Nickim ::Champion:: Clanımda ::ChampionS:: :D Beklerim hepinizi BAşımın üstünde yeriniz var :)ayrıca 28 oldum şu 7deki savaşa 30-31 olamda inş. Savaş Captanı olurum xD AMİN... :) ,Pm atarsanız eğer Paticikten diye belirtin plz:)[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 walla bnede olympiadayım orc warrior rengim yeşil lvlim 37.ben şu an bi türk clanındayım lvl 40 altı bi ben warım :D. ayrıca hiç kosper da yok calnımızda...sizi clanımıza bekleris (önce 40 olun). :D[signature][hline]Nick : ultrAslan Job : warrior lvl : 37 %50 np : 100/0 Server :olympia Clan :KarusAngels(hiç kosper yok clanda(yane rogue) :D ) Renk :Yeşil :D Şu an :Ders yapıom :(
Öne çıkan mesajlar