Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 odilde nycris +8 ib yapmıs don atlet takılıyo ortamlarda :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şimdi denedinmi server reset yedi bekli onla ilgilidir. (Ama bence bug oluştu national değişirken)[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Ojeee, 29 Kasım 2005 04:15 tarihinde demiş ki: odilde nycris +8 ib yapmıs don atlet takılıyo ortamlarda :) forrazzi dediydi human archer clanina ozenmisler ama archer bulamamislar xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @marlon galba,olabilir,neden olmasin :D @oje birak humanlar düsünsün kanka bak keyfine :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:17 tarihinde demiş ki: @marlon galba,olabilir,neden olmasin :D @oje birak humanlar düsünsün kanka bak keyfine :D valla kanka ole yapiyom yan carla oyuna girdim ortamı geziyom siz nerde takılyonuzz level 8 cz girmiyo uyuz oldum :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben en kisa sürede yatagimda takilmayi umuyorum oyuna girecek o tuslara basacak dermanim yok :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki: ben en kisa sürede yatagimda takilmayi umuyorum oyuna girecek o tuslara basacak dermanim yok :D lol bendede acip bi enerji var bir an once cz girip elmorad kesip dograyip bicmek istiyorum ozellikle patriot kesmek ahahhaha[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ama boyuna alisman zmn alabilir xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Marl0_on, 29 Kasım 2005 04:26 tarihinde demiş ki: ama boyuna alisman zmn alabilir xD heheh evet orası ole :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 human humandir oje ben sahsen hepsini seviyorum onlar olmasa oyunun zevkide olmazdi o yüzden ayirt etmeden hepsini kesmeye gayret ederim :D:D:D ha bu arada bugün ilk defa czde cok kestigim birinden küfür yemedim :D:D:D moradondaki event icin beklerken karanlik__adam pm atmisti sadece [spo1=>>>]bela misin sen a.k[/spo] demisti sonrasinda da güzel bi diyalog oldu human side'a gecebilirim dedim [spo2=>>>]yalan :D[/spo] ama [spo3=>>>]jade orc olursa[/spo] benimde human olma ihtimalim olur :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:39 tarihinde demiş ki: [spo3=>>>]jade orc olursa[/spo] benimde human olma ihtimalim olur :D:D:D Jade orc olursa arkasından patriot clanıda olur bu sefer humnlarda kesecek adam kalmaz. Zaten humnların yarısı patriot :D[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yaw deniz sende amma spoiler kastın be hoca[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Informer senin isim burdan mı geliyor. Snow - Informer (1993) (Müzik)[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @sm00th ben neden human olmayi düsünüyorum saniyorsun :D:D:D @info haci canim can sikintisi :D:D:D ama güzel oluo olaya gizem katio millet bi heyecanla tiklio spoilera felan :D:D:D aaaa ujio ne demish acaba felan :D:D:D (yalan yok öyle bi sey topu topu 5 kisiyiz burda :D)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sm00th, 29 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Informer senin isim burdan mı geliyor. Snow - Informer (1993) (Müzik) o sarkiyi kazara pc'imde buldum bende onu soracaktim :D:D:D ama iste uykusuzluk :-P[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Çok güzel bir şarkı bana eskileri hatırlatıyor.Dinledikçe aklıma hep Informer geliyor.[signature][hline]Sm00th - [Banned] [Bu mesaj Sm00th tarafından 29 Kasım 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sm00th, 29 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Informer senin isim burdan mı geliyor. Snow - Informer (1993) (Müzik) evet , yaklaşık 4 sene önceydi , star craft oynuyorudum ve bir nicke ihtiyacım vardı , o aralar arkadaşımda bir şarkı dinledim ismi Informer dı hoşuma gitti , sonra öylesine ismimi Informer koydum star craft oynarken , sonra o günden bu güne , şu an ko dan gerçek hayatta tanıştıgım insanlar bile info diyolar orkun demiyolar bana :S[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Uzun süre aynı nick kullandığın zaman insanlar alışıyor. İsmin ile değilde kullandığın nick ile hitap etmeye başlıyorlar :D Şunu da araya sıkıştırim. Dikkatli bkarsanız elinde raptor var. Boşuna oynuyor oyunu :D [spo1=Swift Pls][/spo][signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 offf böylede SS atilmaz ki ya benden biri buff istemisti SS'lerini almistik simdi onlari mi aratacan bana :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 8 senedir net alemindeyim 8 senedir nick im BLACK_SUN cogu kisi böle hitap ediyo ama oje nick i daha cok ilgi cekti galiba herkz birden oje demeye basladıı :)))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Belki oje ile daha çok göze batıyorsundur o yüzden.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=roflmao vol1][/spo] [spo2=roflmao vol2][/spo][signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olm 1. resimde çok dandik çıkmışım o zamanlar shell helmet yoktu [signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iste bu yüzden biz bunlara eski SS'ler dioruz :D:D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Ojeee, 29 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki: ben en kisa sürede yatagimda takilmayi umuyorum oyuna girecek o tuslara basacak dermanim yok :D lol bendede acip bi enerji var bir an once cz girip elmorad kesip dograyip bicmek istiyorum ozellikle patriot kesmek ahahhaha eheheheh bu bir PaTRiot kelimesinin gectigi forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar