Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her an cıldıra bilirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ojeee, 29 Kasım 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
odilde nycris +8 ib yapmıs don atlet takılıyo ortamlarda :)
forrazzi dediydi human archer clanina ozenmisler ama archer bulamamislar xD[signature][hline]¬_¬;
NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
@marlon galba,olabilir,neden olmasin :D
@oje birak humanlar düsünsün kanka bak keyfine :D

valla kanka ole yapiyom yan carla oyuna girdim
ortamı geziyom
siz nerde takılyonuzz level 8 cz girmiyo uyuz oldum :)[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k

Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki:
ben en kisa sürede yatagimda takilmayi umuyorum oyuna girecek o tuslara basacak dermanim yok :D

lol bendede acip bi enerji var bir an once cz girip elmorad kesip dograyip bicmek istiyorum ozellikle patriot kesmek ahahhaha[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 29 Kasım 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
ama boyuna alisman zmn alabilir xD

heheh evet orası ole :)[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
human humandir oje ben sahsen hepsini seviyorum onlar olmasa oyunun zevkide olmazdi o yüzden ayirt etmeden hepsini kesmeye gayret ederim :D:D:D
ha bu arada bugün ilk defa czde cok kestigim birinden küfür yemedim :D:D:D
moradondaki event icin beklerken karanlik__adam pm atmisti sadece [spo1=>>>]bela misin sen a.k[/spo] demisti sonrasinda da güzel bi diyalog oldu human side'a gecebilirim dedim [spo2=>>>]yalan :D[/spo] ama [spo3=>>>]jade orc olursa[/spo] benimde human olma ihtimalim olur :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:39 tarihinde demiş ki:
[spo3=>>>]jade orc olursa[/spo] benimde human olma ihtimalim olur :D:D:D

Jade orc olursa arkasından patriot clanıda olur bu sefer humnlarda kesecek adam kalmaz. Zaten humnların yarısı patriot :D[signature][hline]Sm00th - [Banned]
Mesaj tarihi:
@sm00th ben neden human olmayi düsünüyorum saniyorsun :D:D:D
@info haci canim can sikintisi :D:D:D ama güzel oluo olaya gizem katio millet bi heyecanla tiklio spoilera felan :D:D:D aaaa ujio ne demish acaba felan :D:D:D
(yalan yok öyle bi sey topu topu 5 kisiyiz burda :D)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba
Mesaj tarihi:
Çok güzel bir şarkı bana eskileri hatırlatıyor.Dinledikçe aklıma hep Informer geliyor.[signature][hline]Sm00th - [Banned]

[Bu mesaj Sm00th tarafından 29 Kasım 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sm00th, 29 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki:
Informer senin isim burdan mı geliyor.
Snow - Informer (1993) (Müzik)

evet , yaklaşık 4 sene önceydi , star craft oynuyorudum ve bir nicke ihtiyacım vardı , o aralar arkadaşımda bir şarkı dinledim ismi Informer dı hoşuma gitti , sonra öylesine ismimi Informer koydum star craft oynarken , sonra o günden bu güne , şu an ko dan gerçek hayatta tanıştıgım insanlar bile info diyolar orkun demiyolar bana :S[signature][hline]::Informer::
Mesaj tarihi:

Uzun süre aynı nick kullandığın zaman insanlar alışıyor. İsmin ile değilde kullandığın nick ile hitap etmeye başlıyorlar :D

Şunu da araya sıkıştırim. Dikkatli bkarsanız elinde raptor var. Boşuna oynuyor oyunu :D
[spo1=Swift Pls][/spo][signature][hline]Sm00th - [Banned]

Mesaj tarihi:
8 senedir net alemindeyim 8 senedir nick im BLACK_SUN cogu kisi böle hitap ediyo ama oje nick i daha cok ilgi cekti galiba herkz birden oje demeye basladıı
:)))[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
said:
Ojeee, 29 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki:
said:
NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki:
ben en kisa sürede yatagimda takilmayi umuyorum oyuna girecek o tuslara basacak dermanim yok :D

lol bendede acip bi enerji var bir an once cz girip elmorad kesip dograyip bicmek istiyorum ozellikle patriot kesmek ahahhaha

eheheheh bu bir PaTRiot kelimesinin gectigi forum
  • Yeni Oluştur...