Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 national transfer oldu ve benim carim gorunmuyo ismi leveli gözukuyo ama car yok secebiliyosun secince %2 de hata veriyo ama yan carlar sorunsuz oyuna giriyoo su anda cıldırma sınırlarını zorluyorumm 3 kere oynu silip yukledim c ye d ye e ye yapmadım olay kalmadı ama girmiyo enson format kaldıı[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öncelikle gecmish olsun sorunun düzelir merak etme böyle aksakliklar olabiliyo... sonrada diecegim su ki bakinda ibret alin herkese sarsie'nin yazim yanlislariyla gülüp egleniodu bakin basiniza gelen hadiseler adami ne hala getirio koskoca hatta tabiri caizse kapi gibi oje bile car dio :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Ojeee, 29 Kasım 2005 03:28 tarihinde demiş ki: national transfer oldu ve benim carim gorunmuyo ismi leveli gözukuyo ama car yok secebiliyosun secince %2 de hata veriyo ama yan carlar sorunsuz oyuna giriyoo su anda cıldırma sınırlarını zorluyorumm 3 kere oynu silip yukledim c ye d ye e ye yapmadım olay kalmadı ama girmiyo enson format kaldıı :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Formatla felan geçmez bence. Bug oluşmuş düzeltilmesi derek charın bence.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 /pm blackwinds or _biff_[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jede cok hosuna gitti demi guluyon tabii bende olsam gulerim ama elbet bir gun bende orc carimla teror estirecem bide car yazım yannısına gelmisken sinirli ve stressli bir insan herzaman yannısyapa bilir suan kopma noktasıı :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 birak kopsun inceldigi yerden :D:D:D özelime gel veriim ujioyu takil biraz istiosan stress at felan dermisim :D:D:D ama itiraf et düsüncesi bile güzel dimi :D:D:D neyse sen tatli tatli rüyalara dal git yat uyu savash sonrasi cz bekleyen orclar gibi gm bekleme sende :D:D:D sabah ola hayrola ;-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Premium' un son günü filan mı?[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 premium son gun %10 da hata verio =x[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahahah o da güzel yeni bi ton bug olduu yetmio bi de premiumun son günü bugu cikti hayirli ugurlu olsun :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o bayadir var yaf[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bilmiyorum premiumum 6 gün önce bitti hicte böyle bir sey yasamamistim :S:S:S[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ke den sonra olan bisi olum o kadar da uzun sure once deil[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iide marlonum düzenli olarak premium aliyorum daha böyle bi sey olmadi diyorum iste :S:S:S neyse kasinmiim benim [spo1=xD]carim[/spo] bildii gibi devam etsin :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olm 6 ay diye okumusum napiim gecenin bi yarisi olmus ben daha yatmadim bi de sabah sabah taaa karsiyakaya gitcem ucyoldan T_T[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Benimde premium sapıtmıştı bir kere 17milyon gün felan olmuştu. 3 gün felan öle sürdü. Düzelmez işallah dedim ama düzeldi :P[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :D:D:D hadi gel birlikte yatalim [spo1=>>>>]yannis anlarlar mi acaba[/spo] [spo2=<<<<]^o)[/spo][signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 her güzel seyin bi sonu vardir :D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oha lam gaymusum? xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 [spo1=....]WuWa[/spo] icin ölürüm marlon ne gayi xD[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abii ben hayatım boyunca premium almadım bug olması imkansizz gibi bisee sadece karakter gözukmuyo ama yan carlar görunuyo karakterimi secince yukluyoo ve %2 de hata veriyo[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NightHunter666, 29 Kasım 2005 04:09 tarihinde demiş ki: [spo1=....]WuWa[/spo] icin ölürüm marlon ne gayi xD zuzuzuzuzuzuzu daha kizi gormedin be [spo2=T_T]abaza[/spo] herif[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @oje kanka nation transfer ince isler olur böyle seyler hurr1cane ile konustum bugün onda da ayni sorun warmish onada ayni seyleri söylemistim sikmayin caninizi :D @marlon ona bakarsan ben telefonlarda aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor diyen kadinada onu görmeden asik olmustum :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eh iste bu da [spo1=§_§]abazaliginin[/spo] kaniti[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ok beklicess bakalım neolcakk :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar